Så söt!

Den:2010-04-30 Kl: 16:47:23 / Nathalie 13 / Kommentarer: 2

Här kommer videon som filip gjorde til mej! Grymt gulligt! tack älskade broder!



Födelsedagen

Den:2010-04-30 Kl: 15:27:24 / Nathalie 13 / Kommentarer: 2

Hej,hej bloggen, Som alla vet är det min födelsedag idag (: Nice det gillar vi! Har fått extremt många grattis idag är jätte glad :) I present fick jag en plånbok från lillesyrran och av mamma fick jag kläder, skidglasögon för 600 och 3000 spenn! Underbart! filip har kommit över med en liten present. En cd gissa vad som finns på den? en underbar liten film som han har hållt på med i Två Veckor! Shit va gulligt! tack broder!ska försöka lägga in videon så ni får se (: Mormor och morfar kommer strax och ska gratta lille mej (: Så får säker fler presenter då oxå. Me like (: Tjejerna är uppe i v-by nu för jag tror dom ska köpa present till mig (: Filippa var oxå där, för hon ringde mej nyss och frågade vad jag ville ha i present (: gillar! Ikväll kommer Elsas familj och Hanans familj på middag till oss! Vi ska till Sundbyskolans brasa så alla vet! Fortsett att skriva grattis på fb, blir super glaad!







Stressigt

Den:2010-04-29 Kl: 20:34:46 / / Kommentarer: 2

Hej mina söta läsare! Dagen har varit skit stressig och är helt jävla slut -.- Praodagen har varit bra två pojkar började gråta när jag skulle gå.. (: Så gulligt! Efter att vi hade sagt hejdå till alla så drog jag och linn till v-by. Där köpte linn en skit fin klänning! Wonderfull! När vi gick runt där så säg vi Sohrab? Och Alex.M s: lite konstigt.. Och precis när vi skulle gå till bussen så kollade jag åt vänster och då skrek Gurra: Natta! Och viftade med händerna. Jag ropade typ allas namn och gick fram och kramade alla. Det var Lukas, Gurra, Alex, Dennis och någon annan. Sen sa vi hejdå och drog till bussstationen och då märkte vi att det var 10 min kvar tills den skulle gå så vi gick och köpte tuggummi och då mötte vi dom igen (: Köpte 3 jenka och bjöd Alex och Dennis på varsin Slusch el hur det nu stavas? Efter det drog jag hem gjorde mat till familjen min och sen drog jag på gympa halv sex.. Ska städa rummet nu eftersom vår städerska kommer imorn -.- Kyssar!

 


Prao-Dag!

Den:2010-04-28 Kl: 18:25:37 / / Kommentarer: 0

Hej bloggen, Praoade med Linn älsklingen på dagis! extremt krävande säger jag bara! Men det har varit grymt mysigt iaf. Vi började kl.8.45 till 15.00 Låång tid men det var jätte kul, barnen var på helatiden Har redan hittat min favvo Sitter just nu ensam i huset mitt och skriver lite..Är jätte glad för folk har redan börjat säga grattis Tack till alla er, blir jätte glad  Skriv på fb på fredag så jag vet vilka alla är ( Nathalie Linnéa Erkenmark) Om någon har lust att adda och skriva.




 Älskar dej Linn Sofia helena ekberg!
 


Önskelistan!

Den:2010-04-27 Kl: 20:43:36 / London 2010 ! / Kommentarer: 0

Jag fyller ju år på Fredag! (: Ni har bett om min önskelista. Men har tagit bort lite..Men iaf här kommer den!


Blå koss Porta Pro hörlurar  

Svart väska från Accent artikel nummer: 2946-214686
Vit plånbok från Accent
Dator
Lång helgrå kofta från Ginatricot stl. XS med rullade kanter
Vita slitna shorts från Cubus stl. 38
Pengar
Strass armband
Britney Spears rosa Parfym
Rosa munk-Jacka från Bikbok stl M
Skinn-jacka stl 42
Svart Kajal penna
läppglans
vit Ed Hardy tröja stl. 40 eller M
vita jeans(Stuprör)
Svarta jeans(stuprör)
slitna stuprörs jeans
Svarta Solglasögon
t-shirt från H&M stl. 40
Armband från Kappahl


with my girls

Den:2010-04-27 Kl: 14:31:21 / / Kommentarer: 0

Sitter i köket just nu och skriver lite. Amanda, Hanna, Elsa och Linn sitter brevid mysigt värre (; Vi har typ varit ute på stutsmattan och flummat hela dagen? Idag var det värsta lyxen vi slutade kl. 12! Imorn och på torsdag blir det prao med Linn (: Det gillar jag! Vi ska snart dra härifrån.. För jag ska till min fader :) På fredag är det en stor dag! Jag fyller år! 30/4 remember! Skriver senare om jag kan
Pussar!


Ska sjunga!

Den:2010-04-26 Kl: 19:42:39 / MusiQ / Kommentarer: 2

Hej bloggen! Lovade att skriva lite så gör det nu :) efter att vi hade varit hos hanna så träffade vi killarna iaf? Dom kom på oss med att vi var hos Hanna så dom kom typ..Jag, Amanda, Elsa, Hanna, Linn, Alex, Martin, Filip och Kevin allesammans gick till "alex park". Mys! Där var vi typ länge? Men efter ett tag så skulle Linn hem och jag pallade inte att gå hem själv så jag följde med henne :) Dom andra var inte kvar så länge skulle jag tro. Men drog hem och åt kykling, sallad och potatismos? Nice :) Hade tänkt att komma ut och springa nu men maddis ville så gärna studsa med mej så då gör jag väll det med henne? Det ska typ vara s bra träning det oxå? Ska sjunga refrängen på Amandas underbar låt till Filip berljung! Blev jätte glad när jag fick höra det! Låten håller vi på att spela in i skolans studio. Det gillar vi :) Lägger in låten nu! Puss..........



Ute bloggar!

Den:2010-04-26 Kl: 16:47:17 / / Kommentarer: 0

Mm just nu sitter jag uta på Hannas altan och bloggar medans dom andra studsar studsmatta.. As nice väder tycker jag. Varmt och soligt (: Killarna har ringt och ville vara  med oss? Vi sa iaf att vi var inne i stan eftersom Hanna inte ville? Aja myser iaf med tjejerna just nu och njuter av livet! Love it! Skriver senare,
Pussar och kramar


Grillar!

Den:2010-04-25 Kl: 18:19:15 / / Kommentarer: 0

Har inte gjrot så mkt idag. Hade träning från 2-4 på dan, hatar folk som trackar ner på våran gymnastik. Skaffa er ett liv lixom -.- Ni skulle varit där idag om ni inte tror på att vi är duktiga? är grymt nöjd med dagens träning faktiskt! (: Vi har mormor och morfar här på middag idag. Så mamma håller på att grilla kött? Mm..Like it! Vi har föressten satt upp studsmattan imorse så har redan tränat lite (; Aja pussar och kramar!


Alla Grattar!

Den:2010-04-25 Kl: 10:28:52 / / Kommentarer: 6

Alla grattar min underbara bror Gurra Olin! han fyller 13 år today! Stor pojjke (;
Alla ska göra så det här blir en minnesvärd födelsedag för honom! 
två månader med dej som bror, Love it (; 
Bjuder på en fin bild av honom!

 ♥broder♥


Smink-kurs

Den:2010-04-24 Kl: 18:41:50 / / Kommentarer: 0

Smink-kursen va jätte rolig. Fick värsta make overn asså! Kan rekomendera att göra det här. Jag fick i julklapp ett presentkort för 500 där det ingick en smink-kurs i 45 min..och en produkt för 300 av pengarna. Nu har jag ett nytt mineral puder foundation! jätte fint. Hon som smikade fixade oxå ögonbrynen, ögonlocken och läpparna. Jätte fint. Fick skuggade ögon och jag har lärt mej att det inte bara är svart och vitt utan det är oxå brunt rosa och halv lila. As coolt! Men iaf är jätte glad över att jag fick göra det här. Ikväll blir det mys med familjen. Jätte skönt känner att jag är väldigt trött.. Venne varför? Aja puss och kram

 


Just love it

Den:2010-04-24 Kl: 11:26:06 / / Kommentarer: 0

Som ni ser har jag en ny header.. Underbart fin asså. Elsa fixade lite på hennes dator så den blev mkt finare! Like it (: Har fortfarande samma bilder. Fin fint! Det har varit jätte mysigt men önskar att Amanda gmn oxå kunde vara här. Men hon hade det jätte kul på Ådalen skulle jag tro? (: Idag så har jag träning och sen blir det smink kurs med mamma! I julklapp fick jag en smiknkurs på face där det ingår ett puder (: Tack underbara Mamma! Jag skriver senare. Pussar och Kramar



Film time!

Den:2010-04-23 Kl: 22:21:13 / / Kommentarer: 0

Japp nu har man kommit hem från att varit ute i 2 timmar? Vi har hyrt film och det blev "The ugly truth" Den ska typ va as bra? så vi valde den (: Vi träffade Alex i parken och då kom typ Viktor.B och vi var där alla 6? Mysigt värre (; Sen mötte vi Martin som hade varit på Ådalen? Tråkigt el vad? Han tyckte nog iaf det eftersom han drog därifrån (; Aja ska kolla filmen nu, Messa el skriv!


Mys..

Den:2010-04-23 Kl: 18:17:32 / / Kommentarer: 0

Hanna och Elsa drog för typ två timmar sen. Då drog jag Alex och Linn upp och mös i sängen. Går inte in på detaljer (; Ska typ packa nu inför kvällen. Säg till iaf ni vill träffas vi ska ut och röjja på spångas gator ikväll! Drar nog till Spångafolkan för lite film och godis och chips.. Ska sticka till Linn nu, data henkar så det blir bloggen ikväll oxå! Love to you!


Solar!

Den:2010-04-23 Kl: 15:34:30 / / Kommentarer: 0

E med Alex,Linn,Elsa och Hanna just nu. Vi har varit i parken och myst och kom precis hem med älsklingarna. Det ser ut som Gurra och Joakim kommer att komma hit nu..Ikväll blir det övernattning med tjejerna! Toppen, såå länge sen. aja ska lägga mej ute på en filt nu..uppdaterar senare!


Kompisar

Den:2010-04-22 Kl: 15:00:08 / / Kommentarer: 0

Är med älsklingarna just nu! Underbart håller på att fixa en nya ipod till bloggen, med lite nya låtar :) Det gillar vi! Har precis frågat mamma om jag och tjejerna får slagga imorn. Hoppas hon säge ja..Vi kommer inte på Ådalen men Amanda ska gå, typ för att träffa folk. Aja uppdaterar senare!

 


Love us!

Den:2010-04-21 Kl: 18:40:06 / / Kommentarer: 0

en bild kan säga mer än 1000 ord

Jag Hanna Amanda Elsa och Linn

Jag och Amanda (: <3

jag och Amanda bby!

Linn jag elsa Amanda och Hanna

 


Lagar mat med älsklingen

Den:2010-04-21 Kl: 17:41:14 / / Kommentarer: 0

Just nu lagar jag mat med elsa älsklingen. Dagen har varit rörig och jag är typ inte kompis med en kille längre? M e lite deppig men allt löser sej. Berättar mer senare. Maten är klar typ det blir Spagetti och Köttfärsås! Toppen. Skit hungrig!


Önskalistan!

Den:2010-04-20 Kl: 21:14:03 / / Kommentarer: 2

Förlåt för dålig uppdatering idag men har inte haft någon chans.. Dagen på skansen har varit underbar. Hade grymt kul med tejerna! Men det jag skulle säga var att nästa fredag fyller jag 13 år! Den 30 April, Valborgsmessoafton :D Så därför skriver jag just nu en önskelista! Jätte kul (: Har varit hos pappa idag och deras data har gått sönder )': Förutom att skriva till er och önskelistan kollar jag på Desperet house wifes! I love it, värkligen det är ur bra (: hoppas ni håller med. Updaterar imorn (:

 


Amanda - 100e inlägget

Den:2010-04-19 Kl: 21:05:59 / / Kommentarer: 1

Hej darling! Förlåt att jag loggar in bara sådära, men vill bara säga att du betyder sjukt mycket för mig! Kommer ihåg i 5an eller vad det var när vi bråkade hur mycket som helst, fy på oss! Dessutom gick jag turen att göra din hundre inlägg :) Love
you<3
 


Inget London

Den:2010-04-19 Kl: 20:55:51 / London 2010 ! / Kommentarer: 0

Förlåt för dålig uppdatering den här dagen. Vi får inte åka till London, för rektorn tyckte att det var för riskabelt? Men vi ska åka senare i år. Och det är typ mkt bättre eftersom det är varmare då och flygen går som dom ska. Men typ som plåster på såren ska vi till Skansen imorn. Som om vi aldrig har varit där förut lixom..men det är bättre än att vara i skolan. Sen ska vi oxå få äta pankaks buffé med glass grädde och massor av olika sortess sylter och grejjer. Idag handlade jag, hanna och Elsa godis till imorn för vi får ha med oss vad vi vill till utflyckten (: Vi köpte även en Pringles Chips för att elsa ville ha? Men iaf sen gick vi till parken och solade typ. Vi träffade Gurra, Alex, Jocke och underbara Dennis! As länge sen jag träffade honom? Men vi hade det mysigt men sen kom typ dom andra killarna och det blev värsta bråker och vas ska man säga våra chips e borta Dannes sko ligger i en tät taggbuske och vi tänker inte snacka med dom mera. Tänker bara snacka med min Alex.o , Martin och Filip.. Skaffa ett liv säger jag bara till dom andra..Aja lots of love!


London?!

Den:2010-04-18 Kl: 15:18:08 / London 2010 ! / Kommentarer: 0

Vet inte hur det blir riktigt? Den där vulkanen har fått ett jävla utbrott så vi kanske inte kan åka till vårt underbara London? Jag ber till gud att allt löser sej för jag vet inte vad jag gör om vi inte kan åka. Det som är bra är att flygplatsen kanske ska öppna imorn el ikväll? och att Kirunas flygplats har öppnat! Men det var precis på gränsen till att det här jävla ask molnet hamnade över london! För London höll på att komma undan. Iaf Våruppvisningen gick toppen bra, jag och Elsa va där från kl. 10 till 5 6 nånting? Mina volter blev ur bra så är skrymt nöjd nu. Men snälla håll tummarna för oss och London!

 


Party all night!

Den:2010-04-17 Kl: 09:01:34 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Det här var sista starbo för oss, och det var underbart. Vi hade as kul och ägde typ allting. Men någon tog på mitt as 24, fattar fortfarande inte vem? Men vi hade iaf as kul! Killarna va på all time ;) Det gillar vi! Idag är jag off hela dan eftersom jag, Elsa och Filippa ska dra till Erkiksdahlshallen för gymnastik uppvisning vi ska vara där 10.15 så ska fixa iårdning mej. Vi drar dit tidigt för vi ska hjälpa till på första föreställningen (: Och ikväll äre Hanna och Elsa älsklingen som gäller! Vi ska sova hos hanna så det blir tjejkväll tonight, tyvärr kunde inte Amanda och Linn ikväll för Amanda ska på någon middag, och Linn fick inte? Juste det här får jag itne glömma fick en present igårkväll! det låg på min säg, mamma hade sett den i brevlådan och då tog hon in den och la den på mn säng. Och det var ett silvrigt paket där det stog Nathalie:D på, jag öppna och inne var det en Reesen och på så stod det till den underbaraste ät och njut kram filippa!
fatta va gulligt? Messade och tackade sen :)
Aja love to you!

Jag och Amanda Älsklingen!

jag :)

Allas skor, haha det tog jävligt lång tid att
fixa ringen (;


Taggar nu!

Den:2010-04-16 Kl: 17:15:16 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Nu drar vi till Amanda för fixning! Ses på starbo bitches!


Starbo, tonight!

Den:2010-04-16 Kl: 13:44:22 / Party Time ! / Kommentarer: 0


jajamensan, ikväll är det starbo with my girls! Love it! Klädseln bir sönder klippta leggins med vitt linne och turkos mjukis kofta! det gillar vi! Elsa och Linn äter här ikväll så det blir lite tjej middag. Sen drar vi till Amanda älsklingen och fixar oss. Vi kommer typ vara vid starbo 18.40 för vi ska träffa några (: Tar många bilder ikväll så ni får se (: Love it!
 
 


Solen steker!

Den:2010-04-15 Kl: 16:51:31 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Ja så är det, solen steker och det är underbart väder! har aldrig mått bättre asså (: Kompisarna är underbara och allt är löst! Big love  Idag så var det hem till Linn som gällde. Amanda älsklingen träffade Emma i skolan och dom skulle någon stans? aja, jag, Hanna, Linn och Elsa drog hem till Linn och självklart följde älsklingen Alexander och brodern Filip med (: Vi låg i Linns soffa och myste typ? Aja obeskrivligt underbart asså! Elsa var tvungen att dra ganska tidigt ): Venne varför riktigt? Men imorn så blir det starbo då da, har ingen aning om klädseln tror sönderklippta strupbyxor och vitt linne med mys tröjan? Aja vi får se, kom med förslag tack! Skulle uppskattas enormt!
 Big love till Amanda, Hanna, Elsa och Linn! Dom betyder!

  


sjuk dag inne i stan!

Den:2010-04-14 Kl: 19:41:33 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Ja, dagen inne i stan har varit hel sjuk och underbar! Somdagt så åkte jag, Amanda, Elsa, Linn och Hanna in med pendeln till stan. vi har shoppat mysdresser på Bik Bok som vi kommer att ha på flyget till London. Dagen har varit sjuk och underbar som sagt va? Vi höll på att garva på oss på donken och jag trodde seriöst att vi skulle pissa på oss? ^^Aja lägger in ett videoinlägg sen  !när hanna laddar upp?!  där jag och Hanna förklarar vad som har hänt idag. Killar har flörtat och det är bara mina tjejer som fattar det här. "Kan inte blommiga blattar och översminkade kvinnar sluta följa efter oss?"
Haha, love us!

ljus blå Mys tröja Bik Bok´, 199 kr

mörk turkosa Mys brallor 199kr
 


Stan imorn

Den:2010-04-13 Kl: 21:10:02 / / Kommentarer: 2

Imorn blir det stan med tjejerna ska köpa en mysdress på Bik Bok! Vi ska ha den och resa i på planet till London. Det är bara 1 vecka idag kvar tills vi är där! Idga hade jag utveckling samtal och har MVG på Engelska, So och Spanska! Hade samtalet med Maria och därför fick jag inte se svenskan och matten men fick se hela utvecklings planeringen och jag hade mycket bra på allt det oxå! Är grymt stolt (: Finns inte så mkt att säga, var i starbo med tjejerna och träffade Gurra och Lukas men dom drog efter ett tag för Lukas blev ledsen på Amanda och Elsa? aja vill att han ska veta att dom skämtade bara och we love you Broder!


Starbo

Den:2010-04-12 Kl: 18:35:56 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Har precis ätit och sitter nu framför datan.. Kom hem typ vid halv 5 från starbo, hade varit där med tjejerna och köpte biljetter till Sarbo- discot! Det är vårat sista starbo )': *snyft* Det kommer bli topp, Jag, Amanda, Elsa, Hanna och Linn kommer typ fixa oss och äga discot då ra. Lukas, Alex och Gurra kommer att komma! grymt underbart! Updaterar senare (:



Fixar

Den:2010-04-11 Kl: 18:04:28 / / Kommentarer: 2

Dagen har varit lugn och skön, Hade gymnastikträning kl 2-4 på dan.. Har fixat mina naglar :) Fransk manikyr igen då. Men med blommor! grymt stolt ;) Aja nu håller jag på att fixa håret eftersom det är skola imorn..Både bra och dåligt tycker jag. Låter galet jag vet men det som är bra är ju att nu får jag träffa alla som jag inte har träffat på hela lovet.. Och det ska bli sjukt kul eftersom jag har saknat dom lite ;) Men lovet har varit underbart så man kan ju itne direkt klaga. Har varit med Amanda, Elsa, Linn och Hanna hela lovet. Och det har varit grymt mysigt! Love u tjejer!
 
 


Hanna, Idag :)

Den:2010-04-10 Kl: 11:39:52 / / Kommentarer: 5

Idag äre Hanna som gäller da. vi ska dra till v-by vet inte om Amanda och Elsa oxå ska med men Linn skulle iaf inte.. Hanna skulle köpa något och jag måste ha nytt smink-borttagningsmedel.. Det är slut och jag kan inte bara ta bort mitt smink med vatten. vi kommer nog inte vara i Vällingby så länge skulle jag tro. Iaf inte jag och Hanna. Men vi får se om vi kanske träffar någon. Men ikväll blir det mys hemma iaf. Vi ska köpa godis och jag ska fixa med mej själv.. Fötterna i blöt och lite nagel pyssling och sånt :) fottar mkt idag så ni kan få ett smak prov av mitt liv ;) Love u all!
foto från igår!

Våra Fjortis boys!
Lukas och Gurra love u!


Shoppat, lite

Den:2010-04-09 Kl: 19:36:51 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Idag handlade jag för 548 kr. Somsagt så var jag ju i Kista idag med Amanda, Hanna, Elsa, Linn, Lukas och Gurra :) Topp! Vi träffades på spångastation hal 12 men det blev typ inte så, Som vanligt var jag först på plats och träffade Gurra och Lukas sen hängde vi lite och snackade med dom.. Och pratade med Elsa i luren. Efter ett tag kom hon och sen Amanda och Hanna. Men linn hade försovit sej så hon kom senare.. ^^ Men vi tog bussen till kista och shoppade lite. Och efter det så drog vi till v-by och då höll Lukas typ på att bli nerslagen av Alla för han var typ förbannad. Tyckte fan synd om honom men inget hände som tur va. Jag och Amanda blev typ jätte oroliga så vi stod där typ vid dom medans Hanna Elsa och Linn stod längre bort. Aja Lukas klarade sej iaf och Allt blev bra :) aja Puss på er!

köpte likadana skor som Amanda har, frågade först om hon
tyckte att det var okej :)
Aja stl 38 och kostade bara 99 kr på H&M!

ett par svara mjukis för 199 stl M på Bik Bok!

Och en svart kofta från Gina för 249 kr stl xs


Kista, today!

Den:2010-04-09 Kl: 10:26:03 / / Kommentarer: 2

Idag så SKA vi in till kista! inga problem ska det bli, har jag bestämt mej för. Som det ser ut just nu så kommer vi att träffas på spånga station och träffa Gurra och Lukas och sen dra in till Kista.. Lukas ville typ att vi skulle vara på ss vid halv 12 så att han och Gurra kunde följa med.. Men vet inte riktigt hur det blir med den saken. får inte tag i tjejerna bara Hanna.. Och hgon visste inte vad hon ville typ.. Men aja dagen kommer iaf bli bra (hoppas jag :) ) Även fasst det inte är så fint väder..Men ska ju vara inne hela dan typ :P Aja lots of love!
gammal låt med många minnen! ;)
 


Omplanerad dag..

Den:2010-04-08 Kl: 21:46:36 / / Kommentarer: 0

dagen blev inte riktigt som den skulle idag..Vi drog till v-by vid 12 och träffade killarna och så. vi skulle egentligen dra in till stan men så blev det inte. Hanna och Amanda blev vi typ osams med så dom drog in till stan iaf.. Men inte jag linn och elsa vi hängde med Gurra, Lukas, Alex och Johan.. efter ett tag tröttnade vi på v-by så vi drog hem till Lukas och sen till starbo.. där var vi hela kvällen typ. det blev lite bråk och så men vi tre och killarna höll ihop all time. morgondagen ser väll ut så att vi drar till Kista, men först träffar vi killarna :) aja love to u all!

Alex broder!
 


Stan, today!

Den:2010-04-08 Kl: 10:39:18 / / Kommentarer: 0

Idag äre v-by och stan som gäller! Vid 1 ska jag, elsa, hanna, linn och Amanda typ upp till v-by och träffa några.sen drar vi in till stan och jag ska shoppa. Ska göra slut på lite pengar. Det är skit fint väder så det är bara att njuta av dagen :) Aja hoppas att allt löser sej med tjejerna också för just nu är det lite problem.. men aja. Lots of love to you!


 


Middags gäster

Den:2010-04-07 Kl: 16:38:34 / / Kommentarer: 2

Idag får jag gäster till huset. Mormor och morfar! som vissa vet har min morfar fyllt år och idag ska vi passa på att fira honom. Av mej får han tre par roliga strumpor för 100 spen på scorett! as bra :D Elsa drog tidigt imorse för hon skulle göra nytt pass..Saknade henne grymt. Imorn skulle jag egentligen på en smink kurs inne i stan på Face.. Men det var fullbokat så det fick jag stryka över. Men som det ser ut just nu så kanske jag och Elsa drar till Kista eller så drar vi inn till stan med Hanna och Linn.. Vi kanske ska fråga några om dom vill henka.. vi får se. Aja lots of love!


Vällingby

Den:2010-04-06 Kl: 21:17:17 / / Kommentarer: 5


Somsagt så var jag och Elsa i v-by idag. Där mötte vi Alex.L och Gurra :) vi drog ner till garaget och chillade lite, sen drog vi till donken och killarna köpte varsin hamburgare och jag och elsa delade på en läsk då kom johan och så hängde vi typ. Efter drog vi ner till garaget igen och då så kom några töntar i 14 års åldern (tjejer) och kaxade. Venne varför men vi kaxade typ tbx. Aja dom frågade om elsa var fjortis och sa att vi gick på dagis, grymt omogna! sen drog vi vid halv sju. Hade iaf as mysigt! här kommer lite bilder från dagen :)

Love u!

gurra och Alex i rull trappan, fan vad vi garvade asså!

love us sis!


Elsa, love u!

Den:2010-04-06 Kl: 12:19:47 / / Kommentarer: 0

Idag äre Elsa som gäller, vi ska träffas snart vid skolan tror jag. Har varit utan henne i en vecka nu och saknar henne enormt! Vi ska slagga hos mej ikväll, messa om nån vill träffas :) Elsa älskar dej mest av allt bby! Kommer du ihåg när vi fick låten på bussen påväg hem från Bjursås? Vi hade det bäst  då älsklingen!


Love u Elsa Alice Månsson Bratt!


Sälen, Minnen :')

Den:2010-04-06 Kl: 11:52:24 / / Kommentarer: 0

Min och Linns resa har varit underbar! Vi kom fram typ kl 22.00 elr nått i torsdags. i fredags åkte vi skidor i Lindvallen. det gick bra :) Förutom att jag och Linn ramlade i ankar liften :P Men det gick bra, vet inte riktigt varför vi ramlade men vi flummade typ och åkte upp på ett gupp i lift backen och sen så ramlade vi bara. Vi var tvungna och åka bort från liften och in i en annan backe :) I lördags badade vi i ett badhus och i söndags åkte vi skidor i Stöten. Åkte en as rolig backe med massor av gupp och ramlade inte en enda gång! *stolt* och i måndags så åkte vi längd! Har haft det as mysigt men saknat alla grymt mkt oxå!

jag när vi åkte längd :)


Våra påsk ägg som vi kämpade med :)

Här bodde vi, (linns hus)

Vårat rese godis


jag och linn bby!<3

Linn bebisen!

Jag :D


Amanda gästbloggar !

Den:2010-04-02 Kl: 19:32:08 / / Kommentarer: 1

Nathalie & Linn är ju i sälen så jag tänkte skriva ett inlägg + langa min blogg så ni har något att läsa. Påsklov nu ju, härligt ! =) Älskar dig Nathalie älskling !
( Klicka här eller på bilden för att komma till min blogg )


Sälen, here we come!

Den:2010-04-01 Kl: 14:21:21 / / Kommentarer: 0

Nu drar jag och Linn till sälen! Vi ska åka dit och åka skidor och slappa i fem dar. Men va inte oroliga kommer hem på tisdag igen och då kan jag börja blogga. Eftersom det inte finns något internett där.. Amanda älsklingen kommer att blogga! jag kommer att sakna er mest! :'( Mobilen henkar förstås ( 0707802401) för er som inte har. Bilresan komemr typ ta 6 timmar messa med mej i bilen för kommer ha tråk. Men linn henkar i bilen så det är topp! Love you!



RSS 2.0