Helgen

Den:2010-08-30 Kl: 19:13:06 / / Kommentarer: 5

Min helg har varit en av dom bästa någon sin (: Har haft det underbart, men tänker inte berätta vad jag har gjort :P Har iallfall dom bäste minnerna, love u du vet vem du är.. Har alltså varit med kompisar hela helgen! Me like! Men det finns ju alltid något som är fel ellerhur? man kan ju aldrig va helt lycklig? Iallfall så har jag inte haft den turen någonsin, E nämnligen sjuk :/ Men måste va i skolan eftersom läxor och ny skola och allt skit.
 

Sen mår man ju dåligt pågrund
av den man älskar oxå? skiter i om det här blir en hel jävla sida för skiter i vad folk tycker. Förstår honom men kan ändå inte acceptera vad han har gjort.. Och allt hände på en helg.. Jag som trodde att det betydde någon påriktigt att jag fanns där och hjälpte även fasst jag egentligen inte ville höra pågrund av avundsjuka.. :/ Men det e hans val och jag kan inget göra förutom att bara låta allt försvinna. Vill sjunka igenom min säng och försvinna medans musiken spelar i mina öron.. Inte prata med någon bara försvinna. Förstår att han inte vill såra mig egentligen men det har han gjort. Och sånt e väll livet? jag ska inte gråta för någon som ändå inte vill.. Jag ska ligga lågt från och med nu och bara följa med dom andra och låta dom få bry sig om MIG för en skull och visa att jag betyder något påriktigt. Om inte så är väll så det ska vara..? Ödet.. Om det e så det ska vara så får det bli så men jag vill inte höra mer skitsnack om att Älska. Vet folk ens vad det betyder..?kommer alltid ha känslor för dig efter det du har gjort mot mig (: behöver din kärlek på något sett.. Och skulle inte ändra något även om jag fick. Ångrar inget. Men ska ringa dig sen och berätta sanningen.. Och vet inte om jag orkar vara bara "kompis". Tänker aldrig bli sviken igen.
Du vet ven du är och du betyder <3
Hoppas du får det bra med din kärlek som du har. Du är helt underbar 
gubben, men den här bilden är äkta kärlek
och trodde att vår va sådan.. lyckta till älskling


Skype beroende!

Den:2010-08-24 Kl: 18:57:16 / / Kommentarer: 4
Sitter framför datan nu och e hemma hos pappa :) Messar även med folk och myser! Underbart, började vid 8 tiden imorse så jag var tvugen att gå upp klockan 6? fy fan, inte min stil alls asså... -.- slutade vid 3..Har som sagt skaffat skype och är redan beroende! Inte bra.. ska tagga ner på det :P Annars kommer jag snart inte ens kunna vara i skolan för saknar min data så mycket.. :( Haha nej jag driver bara. Men e beroende sjukt jobbigt! Hoppas eran dag har varit bra.. Även fasst min inte har det! :P Puss på alla!



Skolan..

Den:2010-08-23 Kl: 17:41:35 / / Kommentarer: 8

Aha nu har man snart gått i skolan en hel vecka.. Me dont like ): Men sånt e livet.. Fy! Men iallafall slutade vid 4 tiden idag.. Dan gick faktiskt ganska fort ändå. Började 9.20 så det va ett +! :) Ehm sitter i soffan med Ewa och snackar. Det var grymt länge vi sågs har saktnat henne enormt! Egentligen så skulle jag följt med Elsa Hanna och Linn till Nälstabadet men pallade inte det sen så jag bestämde träff med Ewa så nu sitter vi här :) Hoppas allt e nöjda med skolan och så. Jag bytte ju nu till sjuan till Spånga gymnasium/grundskola. Gillar skolan så kan rekomendera den (: Men nu ska jag vara lite social. Puss på er så hörs vi sen!

Remember? (:
Prao tillsammans!


The bitch is back

Den:2010-08-21 Kl: 16:50:59 / / Kommentarer: 4

Ville bara säga att jag taggar bort från hemmet idag och drar till ******. :) Ska bli skit mysigt, Har vart på träning precis inne istan så har tagit en dusch precis och är ganska slut.. Så det ska bli skönt att bara få vara ikväll :D Skypade hela natten med en kille, kul att lära känna nytt folk :D Datorn hänger såklart med men den kommer nog inte va på så om ni vill något messa eller ring! Det typ spöregnar så humöret är inte på topp så tänker påminna mig och er om sommarn! btw Filippa slaggade här igår as mysigt va det, vi dunkade musik hela natten och snackade med folk, ingen hade det lika bra som oss!
Vi hörs senare, (A)



.

Den:2010-08-17 Kl: 20:32:25 / / Kommentarer: 5

 
Varför kan inte allt vara bra, varför kan inte jag bli lika älskad som jag vill va?
Varför är mitt liv så svårt, när det ända jag gör e att kämpa hårt?
Livet går och här står jag. Med ett leende på läpparna och tänker på det som har varit..Klockan tickar och dagarna går, sommarn försvinner och snart fryser jag stående i den kalla snön. När man äntligen hittar det rätta så försvinner den lika fort som den kom, förstår inte varför folk bara försvinner när allt är som bäst, man faller tillbaka till det som var utan att man inte ens har hunnit tänka...  innan man har hunnit säga hejdå.. ta ett farväl av dom som man värkligen vill ha mer än allt. Man vill och kämpar för att det ska bli så som man vill men man får inget tillbaka.. Eller så går allt bra och sen när allt är som bäst så rasar allt igen.  Det regnar ute och små tårar rinner ner för mina kinder.. Har slutat hoppas på kärleken för varenda gång jag satsar på den så rasar allt. Jag bygger upp mig igen men snubblar alltid på mål linjen. Varför försvinner värmen och solen när man mår som bäst när man bara vill ha mer och njuta.. Njuta av livet för en gångs skull, sluta bara tänka på andra som bara säger tack för att jag hjälper dom men sen inte får något tillbaks. Dom som säger att dom känner mig bäst och älskar mig mest ser inte att jag mår dåligt, att jag hela tiden gråter så fort jag kommer hem.. Tro inte att ni känner mig för det gör ni inte. Det finns bara 2 som gör det och det e inte ens mig själv. Blotta tanken på att inte ens jag känner igen mig själv får mig att bli rädd,
 Varför kan inte allt vara bra, varför kan inte jag bli lika älskad som jag vill va?
Varför är mitt liv så svårt, när det ända jag gör e att kämpa hårt?
...


Älskar oss,

Den:2010-08-16 Kl: 18:55:27 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Ung har fan vart dom bästa dagarna i livet! träffat underbart folk som jag redan älskar asså :) vi har haft det bäst och vet inte hur jag kommer att klara mig utan er alla. Kommer att bli svårt... :( Blir mig själv med er lixom! stort +! ;) Kom precis hem från en "återträff" med alla. Skit nice, har vart hos isabelle och tittat på film och myst snackat och mer! Underbart men hörni ska sluta blogga tror jag börjar tröttna nu och det skulle bli perfekt om mitt sista inlägg blev såhär med mina bästa dar i mitt liv asså. helt obeskrivligt :) imorn börjar skolan igen.. så allt går tillbaka till det vanliga, men älskar mina andra vänner oxå så det e ju bra att man har dom. Vill inte dissa någån för någon annan men det blir så. Life is hard, men det e ju något bra? Får ju va med dom jag älskar så.. Ska inte sitta här och skriva skit men hoppas att alla har haft det lika underbart som mig! Hehe, vi får se med det där bloggandet men vi hörs! Love u all!

Vi!

Jag och danne!

Adam ger mig masage :)

Jag filippa och danne

Dom bästa!
 
Vi sminkar oliver

Adam och jespher!




Yeah! Adam bror :)

Julia :)

Jespher.. krallig ? :O)

Isabell, hihi

Adam! :)

<3

liina :D

filippa

Alla vi, yey!

danne :)

Älskade jespher :)

Adam jespher lina, vatten krig!

Lina, Jespher, isabelle¨å adam

Haha jag och jespher, bror <3 systrer :)

I love us!

 


Taggar

Den:2010-08-12 Kl: 12:00:49 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Taggar snart till Ung med Linn. Ska träffa Ela och Amanda där först sen drar vi runt och träffar andra. Ska även träffa alla mina nya bbys. Jag och Linn har träffat massor av nya människor sjukt kul! Love it :) Linn kommer snart över och ska äta lunch här sen taggar vi med bussen till spånga station och sen tar vi pendeln in. :) Underbart, ikväll kanske det blir nån slaggning elr något. Fint väder är det oxå! Se you!
Juste för dom som undrar vad Ung 08 är för något så kan jag typ förklara. Det är som en festival för ungdomar från 13-15 år typ. Skit kul.


Ung!

Den:2010-08-11 Kl: 09:36:13 / Sommar 2010 / Kommentarer: 7

Godmorgon, var inte sugen på att uppdatera igår så gör det nu. Slaggade hos hanna typ natten före den här. Det var jag Elsa Linn och Hanna så. Skit mycgt :) Igår blev det ung! Jätte kul jag och Linn träffade nytt folk som vi typ ska vara med idag? Sen träffar vi säkert Elsa, hanna och Amanda oxå. Även annat folk såklart :D Btw vi såg eclips igår. Sä jävla bra, kunde inte låta bli att fälla en liten tår någon gång i slutet. Hatar fortfarande att dom ska gifta sig. Usch.. :P Men iallafall Linn har fått hem hennes system kamera nu så tänker ladda upp bilderna från då. Har även skaffat skype med mycket om och men.. så alla addar! Nathalieerkenmark






jag och linn

en lock från mitt hår. Har inte lockat det, dom är så :)



Mysigast med dig linn!



Tjejerna idag

Den:2010-08-09 Kl: 13:01:20 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Vaknade vid 9 imorse, Inte min stil direkt men va skit hungrig så gjorde iårdning frukosten direkt. Nu är jag fixad och klar och snart kommer Elsa Hanna och Linn hit. :) Det var jätte länge sen jag såg dom kändes det som. Så det blir mys. Tyvärr så kan inte Amanda va me eftersom sötnosen är sjuk. Men träffar henne såfort hon blir frisk. Miss her! Det var jätte kul att få träffa Julia och Moa igen, har faktiskt saknat vår humor och våra minnen är oslagbara. tror att jag Aldrig har snackat sådär mycket så sjukt länge! :D Skit kul, men imorrn blire Ung tillsammans. underbart! Vi hörs sen :)


Hemma

Den:2010-08-08 Kl: 12:03:55 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Kom hem vid typ 10 tiden igårkväll. Hade suttit i bilen i 8 timmar kanske så det ända jag ville göra va att sova men iaf. Har haft det skit mysigt..! Pallar inte berätta allt men vi badade typ hela tiden och shoppade lite. Man gör det man känner för helt enkelt. Det har faktiskt varit lite skönt att inte ha haft någon data med mig, men utan mobilen hade jag ju dött. Har messat 24 hela veckan så räkningen kommer att bli hög.... Not good :) Nu ska jag ut och träffa Julia och säkert flera. Vi ska prata om *****, hih! :D Vi kanske träffar Moa. Vi ska typ ha en återträff snart ska bli såå kul! på tisdag ere Ung, vilka ska dit? Jag ska iaf :) Kisses!


En bild jag tog med mobilen, fint hu? :D
Skriver när jag kommer hem!



RSS 2.0