GOTT NYTT ÅR!

Den:2010-12-31 Kl: 23:59:00 / / Kommentarer: 5

Nu lämnar jag det tråkiga och det jag har mått så jävla dåligt för bakom mig! Säger bara en sak, FINGRET TILL ALLA KILLAR SOM UTNYTJAR! 2011 ÄR PARTYY ÅRET ! :D Ska bara leva livet och skita i det dåliga ! GO ALLA STARKA OCH FINA TJEJER! Detta året ska vi  visa alla hur bra och värdefulla vi är ! ;)




2010- ALLA BILDER !

Den:2010-12-31 Kl: 13:07:16 / / Kommentarer: 4

Shit vilket år! Från mysdress fjorre till ? Haha vet inte riktigt vad jag är nu, men något bättre iaf. Saknar verkligen tiderna då Det var Jag, Linn, Hanna, Elsa och Amanda. Men jag vet att det inte kommer bli som det var förr ändå. Den tiden är förbi men det var den bästa! Lägger upp 2 bilder eller 1 bild per månad år 2010 !

JANUARI

Starbo disco med superman tröjor..                     Jag kom närmre Hanna :)
FEBRUARI

Amanda kom med oss vi alla gick på "club Cave" Grottans disco..        ELsa och jag blev skit bra kompisar
 Där började rykterna om oss :P 
MARS!

Vi åkte Till bjursås med Klassen...      Linn och jag åkte till SÄLEN !
APRIL

JAg fyllde 13!       Starbo Drottningarna! I våra mysdressar :)
MAJ

Vi åkte till LONDOn Med klassen!                 Jag å Amanda blev skit bra kompisar
JUNI


Vi partade hemma hos Hanna med vatten spriidaren      Nälstabadet varje dag..
och studsmattan :D
JULI

Vi åkte på Gympaläger!        Jag och Linn åkte till hennes land. Dom bästa minnerna
AUGUSTI
 
UNG ! THE  UNG-CREW !                          Vi åkte till Västkusten med familjen :D
SEPTEMBER

Vi blev kompisar med Nermina och Esra :)       CLUBCAVE IGEN !
OKTOBER

ÅDALEN                                Jag å Hanna klädde ut oss tilll Kaniner :)
NOVEMBER

Jag och Hanna blev skit bra kompisar       Vi blev kompisar med Elsa igen
DECEMBER

Julafton                                                           hade bästa kvällen Med Julia och Línn!


VIRUS !

Den:2010-12-30 Kl: 16:19:16 / / Kommentarer: 6

Okey har haft fullt upp idag så  det därför uppdateringen har varit som den har varit! Och vet ni vad? Jag fick VIRUS igår! Min värld typ rasade å tårarna rann! fy fan va skit ledsen för jag trodde jag skulle förlora alla bilder :O Har typ 2000 och 1000 låtar och dom vill jag inte förlora! Så igår tog jag å använde min gamla data å skrev ett ganska ledsamt inlägg? Det är så att jag har bråkat extremt med min "broder" och är trött på allt skit. Han betydde allt men han behandlar mig som skit helt plötsligt så jag var pissed och ledsen. Sen bråkade jag med Mamma oxå... :( Usch! Men idag var jag iallafall iväg med mamma till hennes jobb och en kille där fick fixa rent min dator! Så nu fungerar den so mden ska. Men håller på att föra över alla bilder å dokument på min sky drive så jag kan komma åt dom även fasst datan dör eller raderas. Men laddar upp presenterna från min namsdag och det jag shoppade! PUSS :)

Fick Presenter Hallon å en Ben&Jerry's! :D Första Gången
jag får en sån av mamma :P

Kan Passar på att visa dom nya naglarna jag har gjort :D

Shoppingen gick på 500 bara! :)

Namsdagspresenterna! Presentkort på H&M för 200
tofflor skit mysiga! och en jätte fin ljus hållare från Maddis!



orkar inte

Den:2010-12-29 Kl: 23:15:35 / / Kommentarer: 5

det kommer dagar då timmarna går,
himlen är grå, jag vill försöka förklara men ingen förstår.....

1.39
Det kommer dagar då allt är fel och du faller ner.
Det kommer dagar då man sitter kvar.
Då man, bara tänker på allt man inte har.
Det kommer nätter då, det kommer dagar då,
det kommer kännas svårt, det kommer vara svårt.
Men så länge du är dig själv kommer du med att säkerhet finna vägen hem.
Det kommer nätter då, då du tänker på känslor du fått efteråt.
Och du tror att du vet var dina vänner står, men sen så ser du dina vänner gå.
För mina vänner fattar ingenting.
Man ber om hjälp men dom vänder andra kinden till.


Namsdag!!

Den:2010-12-29 Kl: 11:02:16 / / Kommentarer: 4

Jaa har namsdag idag! :D så kommer få presenter ikväll av mormor morfar mamma å maddis :) Det gillas Stort! Vi har inte riktigt bestämt när Julia kommer men det blir nog nån gång runt 12 halv 1. Hoppas jag hittar massor av saker :D Vi ska även ta en fika I kista kanske träffar några också ? Men aja ska börja fixa mig å dunka musik i dom nya högtalarna fan!

 


Ändrade planer!

Den:2010-12-28 Kl: 21:12:31 / / Kommentarer: 4

Åkte inte till kista idag ! Gör det imorn istället med hanna å julia :) Ska köpa lite tröjor å toppar kanske en bh å jeans eftersom jag fick 1200 spen.. :) Ja jag vet att jag sa att jag fick 1000. Men ni vet mysdressen från BikBok? Jag fick ju en ljusrosa. Vi var ju tvugna att byta den för mamma hade köpt fel modell och den som hon köpta kostade tydligen 600 så när vi bytte så kostade den andra då 400 så jag fick dom 200 som va över :) så nu har jag pengar... Mer än 3000 :D Julia kommer till mig typ 12 imorn tror jag å då ska jag dunka mysik i mina nya högtalare! Har kopplat in dom och när jag sätter igång mysiken skakar golvet! ÅÅÅH LOVE IT!
nu blire mys i sängen Pussar :D


Kista!

Den:2010-12-28 Kl: 10:55:24 / / Kommentarer: 4

Förlåt älsklingar för extremt dålig uppdatering. Jag kan berätta lite vad som hände igår och dagens planer. Sov över hos mormor och morfar då igår natt. På dagen var jag å maddis ute och åkte längdskidor. Var skit mysigt och bra träning också :) Vi åkte 3 km så det va bra :D Tanken idag är väll att jag ska åka in till kista med Julia eller någon. Behöver nya kläder! Och nu när jag har pengar så äre väll bara att handla på.  :D Men ska in i duschen nu och tvätta håret. Försöker även få tag på pontus? Men han sover antagligen ^^ PUSSAR
btw. Lovade ju att lägga in bilder på mina senaste outfitts? Här har ni ;)

Julaftonens outfitt :)

annandagens outfitt :)
 


Annandags middag !

Den:2010-12-26 Kl: 19:24:46 / / Kommentarer: 8

Hej bloggään allt bra med er ? Har varit i kista hela förmiddagen för jag skulle byta en mys dress. Så nu har jag en baby rosa mys dress från bik bok :) ! Skiit fin! Har precis ätit klart en fin middag hos mormor och morfar. Det va typ fint ren kött med potatis bakelser å nån vin sås :) Fiiiiint som snus! Amen tänkte att jag skulle lägga in 2 bilder från dagens outfitt och julaftonens outfitt imorn !hittade en fin bild på mig när jag var liten...


Känner ni igen mig ? :O :D


JulKlappar!

Den:2010-12-25 Kl: 17:22:08 / / Kommentarer: 7

ÅÅÅH har fått dom bästa julklapparna ever! :) Orkar inte lägga upp bilder på varje sak ( dom va väldigt många) Men kan berätta lite vad jag fick.
Ny mobil- skit bra å ja älskar den! Data skärm, stora högtalare till datan + basförstärkare, 1000 spen, 2 silverringar, örhängen, väärldens mjukaste kuddar! mysdress, spetstosor, bh, munk-jacka nyckelring, krämer, nessesärer å lite mer :)
Fixade mina naglarna i onsdags! Julnaglar :) Är värligen skit stolt dom blev väldigt fina ! Atm. ligger jag i soffan och är sjuk... Mår jätte illa har ont i kroppen lite febrig å ont i huvudet men men! Det ska inte få förstöra min jul! Och eftersom jag är så snäll så laddar jag upp bilder på paketen iaf ! :)


Kalle

Den:2010-12-24 Kl: 15:00:07 / / Kommentarer: 7

Snart ska vi titta på kalle! Fyyy va mysigt :D det är paket överallt och undergranen är det propp fullt nu ! Vi har precis ätit jul lunch :) Kan knappt äta något för jag mår illa men njuter av att alla andra tycker att allt är gott! :) Vi har just lagt upp julgodiset jag och maddis! btw. Älskar mina skor! eller mammas skor.. dom är skit höga men jag kan gå :) skriver sen!


!

Den:2010-12-24 Kl: 09:46:11 / / Kommentarer: 4

GOD JUL ALLA UNDERBARA LÄSARE ! Nu ska vi fixa resten av sakerna kan det bli bättre? Har precis fått 2 morgon julklappar ^^ 3 par skit fina spets trosor i olika färger och 1 bh! :) Ska ha en svart knänning idag med högklackat! :) Jag hoppas att alla får en underbar jul! PUSSAR :)


Ville bara påminna !

Den:2010-12-23 Kl: 21:49:18 / / Kommentarer: 8

Det Är JULAFTON  Imorgon människor! Allt julbak är klart och granen i klädd å fin, presenterna är inslagna och julpyntet är uppe och huset städat! lägger in bilder imorn på allt! :D Kan ni Fatta att det är jul imorn? Det kan inte jag, älskar julen och helt plötsligt så är den imorgon? Har lixom inte fattat det riktigt, Men men :D ÅÅÅÅH vill ha jul nuuu! Och stora presenter och en mobil väntar på mig imorn... :D PUSSAR
'

Tagna med min egna mobil ^^


OPERATIONEN!

Den:2010-12-23 Kl: 11:15:11 / / Kommentarer: 7

Sårskorpan efter operationen ramlade av igår! Så nu är det helt läkt och födelsemärket e borta! :D DET GILLAR VI STORT ÄLKSLINGAR :) Okej ska ta en tidig buss med hanna som går typ  12 upp till V-by flr lite små shopping! Resten av presenterna som saknas å lite annat ! :D Vi ska även ta en fika å snacka lite :) MYS! Någon som vill träffas sen i vällingby? Skulle va kul har redan börjat sakna alla söta männsikor från skolan :( Och jag är så jävla glad :) Imorn är det Julaftoon! SHIET! mamma kom in med ett skit stort paket igår och hon sa åt mig att gå in på mitt rum.... Vad kan det vara? :D Senare idag ska vi jul pynta och klä granen och fixa det sista inför julfirandet med släkten imorn! PUSSAR :)

 
Ser ni? Hakan e perfekt! :D

 


årets Talang!

Den:2010-12-22 Kl: 13:20:35 / / Kommentarer: 5

Sitter just nu med Ewa här hemma och myser. Vaknade typ vid 10 av att pontis ringde :) Idag ska vi baka julklappar ! :D Min gammel faster älskar bakverk och vill gärna ha sånt i julklapp så det ska hon få i en söt kak burk! :) Men vi har ett problem.. vi upptäckte att vi bara har 1 ägg och det ska va 2 :O shiieeeet! PANIIK! Men det är lugnt mormor ska komma över med 1 ägg :D Aja Kommer ni ihåg att jag var på en julkonsert för inte så länge sen? Då var en skit duktig kille där med en ofantlig jävla röst! Han kallas moto boy och har en ernorm falsett, innan jag fattade vem det var som sjöng trodde jag att det va en tjej, men det är en kille! Han spelar elgitarr oxå och när han började prata på julkonsären hoppade jag till för han har skit mörk röst egentligen :O Se å hör! Årets talang fan!

 


-

Den:2010-12-21 Kl: 15:54:03 / / Kommentarer: 4



 


Godmorgon!

Den:2010-12-21 Kl: 12:21:58 / / Kommentarer: 6

Godmorgon bloggään! Ligger just nu i min säng, vaknade vid 10.30 av att Pontus ringde :P Hade typ kunnat sova tills nu... Vet inte varför men är skit trött! Och shit va mycket snö det är! Jag kan inte längre gå över till linn genom trädgården för då blir jag blöt ända upp över rumpan! Nog för att jag är kort men ändå! Det är SKIT mycket snö! Ska börja leta efter en julklapp som är försvunnen? :O Efter att städerskan va här i fredags så kan jag inte hitta den! :( Är skit ledsen och MÅSTE hitta den! tänk om städerskan har kastat den? Usch vill inte ens tänka så... Men då är det väll bara att köpa en ny! :( Får pengar av mamma då..Den kosta faktiskt mycket! Men innan dess ska jag ta ett skönt bad i det här kalla vädret! PUSSAR



Taggish

Den:2010-12-20 Kl: 11:53:44 / / Kommentarer: 4

Okej jag ska precis tagga över till linn för lunch å lite mys! :) Idg ska vi till våran gammla skola och hälsa på där. Ska bli jätte kul att få se alla igen :) Saknar nälsta time, men ändå hade riktigt dåliga rykten då och det saknar jag ju inte direkt men det var underbara tider! Ikväll sk jag å linn göra mat hos henne, tror det blir tacos yummi! :D Men klockan tickar och jag måste över till Linnis innan hon flippar. PUSSAR

 


Bak mys!

Den:2010-12-19 Kl: 18:52:31 / / Kommentarer: 16

Har haft en jätte mysig bakstund med mormor, morfar och lillesyrran! Ibland är det mysigt att bra komma bort lite.. eller vad tycker ni ? :) Just nu sitter jag och luktar på pepparkakorna. har inte smakat eftersom jag mår dåligt. vet inte varför? kan inte äta typ.. usch usch. Den hära som komenterade skit har tydligen fått panik och skriver massor av förlåt komentarer efter att jag skrev att jag skulle polisanmäla den. Och det ska ni tänka på innan ni komenterar skit. Jag kan lätt ta reda på vart ni bor och tvekar inte på att polisanmäla. Och då blir det böter. Ganska höga. Jag vill ju inte göra det egentligen för är inte en sådan person som polisanmäler och skit. Men om det är sorgliga männsikor som mår allmänt dåligt eller inte är nöjda med sig själva som kommer och snackar ut skit hos mig så behöver dom hjälp eller en läxa och jag tverkar då inte att skicka dom till polisen även fasst jag inte vill :) Jag är ju en ängel annars, eller ? Haha :D men bjuder på några bilder från dagen! PUSSAR
tihi det är morfar som ler som om det skulle vara det sista leendet i hans liv. :D



pepparkakshus!

Den:2010-12-19 Kl: 11:58:58 / / Kommentarer: 7

Hejhej bloggen! Har haft en skit mysig kväll med Linn älsklingen ! vi fixade naglarna kollade på film snackade och mycket annat! La mig typ klockan 3 inatt och vaknade 11.. det r fan längre än vad jag brukar sova i vanliga fall! Men är skit trött... idag ska jag å maddis iväg till mormor och morfar å göra pepparkaks hus! Skit mysigt :D tycker att det är skit roligt å deckorera men hatar att äta det! det är skit äckligt :P Men iallafall. Lägger in bilder på skräck filmerna vi såg! Jag personligen tyckte inte att nån av dom var så läskig men äckliga var dom och bra! kan rekomendera alla :) Dom är inte psykiskt jobbiga utan bara väldigt äckliga, så ni vet! PUSS :)


Film time!

Den:2010-12-18 Kl: 21:31:10 / / Kommentarer: 17

Hade det skit mysigt igår med älsklingarna! :) Har bästa minnerna! Vi kollade på massor av filmer typ och snackade skit mycket! Love u Julia Och Linn ! :) Idag har jag gjort julgodis med familjen ? Det var faktiskt jätte mysigt :) Kunde inte smaka dock för mådde skit illa? aja nu sitter jag hemma hos linn och vi har FF! fast Lukas linns brorsa är hemma men det gör inget :) Hoppas alla får en riktig skön lördagskväll! För jag å linn kommer iallafall ha det! Lägger in bilder på alla  filmerna vi såg igår och idag senare! just nu tittar vi på Trick Or treat igen eftersom jag aldrig han se klart den Sist. PUSSAR
btw. Till den som komenterar med skit saker.
 Jag vet vart du bor, är det något mer jag ska ta reda på innan jag polisanmäler dig?

 Haha linns fuck u finger till alla skit komentarer!


Jag kan gärna länka dig!

Den:2010-12-18 Kl: 13:24:15 / / Kommentarer: 11

Okej nu är det såhär att det är någon som är otroligt omogen och inte har ett liv som komenterar min blogg 24 med både fittiga komentarer och idiotkomentarer. Jag personligen vet att denna person egentligen bara är allmänt störd, eller vill få uppmärksamhet av mig ? Det är väll dumt av mig att då ta upp det här nu. Men jag förstår inte varför man komenterar om man inte är intresserad eller avundjuk? varför ens bry sig då? Och att man inte ens står för sin åsikt eller komentar är ju bara allmänt fegt. För att vara anonym och skriva skit är extremt omoget. Jag personligen tar inte åt mig av vad ni skriver. För det skadar inte mig innerst inne. Men klart jag blir sur? Och är ju precis vad ni vill. Men gumman/gubben lägg ner. Om det är en länkning du vill ha så fråga bara! HAHA folk har inget liv. Om ni vill få mig att må dåligt så fattar jag inte varför? vad har jag gjort dig? Jag vett att jag är extremt älskad av nästan alla och jag har hur många både killar och tjejer som stöttar mig och står på min sida. Btw. Tack alla andra underbara läsare som skriver fina komentarer här på bloggen och även på andra ställen.



JUL-LOV!

Den:2010-12-17 Kl: 20:15:34 / / Kommentarer: 6

Hej älsklingar! Ni har en sjukt glad nathalie här! ÄNTLIGEN ÄR DET LOOV! :D och nu ska jag fira det med älsklingarna Julia Och Linn! fy faaaan! Har ff hemma så det kommer bli as mys. Några skräckisar ska vi kolla på och tjejsnack ska det bli på HÖG nivå! har hänt lite tråkigheter men det orkar jag inte lägga ner tid på. Ni vet man kan ju inte påvärka andra människor? det är trots allt deras liv lixom.. Men här hemma dunkar musiken förfullt och vi håller på att laga värsta lyx middan! LÖVE IT! :D Hoppas alla får ett bra lov och att ni är riktigt avundjuka helt enkelt? för nästan alla slutar på tisdag? haha suck on that bitches! PUSSAR! :D


Det här kommer bli minnen tjejer! :D


Taggar!

Den:2010-12-16 Kl: 18:44:48 / MusiQ / Kommentarer: 3

Nu drar jag ut för att överasska min förra gympa grupp på deras juluppvisning! Blir skit roligt! slutade denna termin och dom blev tydligen ganska ledsna för att jag aldrig sa riktigt hejdå :( Jag gjorde typ gympa lektionerna "speciella" och roliga.. var typ en kaxig fjortis förr och så var jag Elsa och Filippa dom bästa i gruppen oxå så :P Men det kommer bli jätte kul! Lägger in Dagens låt btw ! :D




Julkonsert

Den:2010-12-15 Kl: 16:56:57 / / Kommentarer: 6

Yepp, taggar strax på julkonsert med Familjen och några kompisar. Kommer bli skit mys :D Det är på något fint hotel inne istan. Så vi ska även äta ute. Blir hämtad av mamma klockan 5 men tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg innan ;) Vi kanske även firar mina omdömmen eftersom dom va så bra. Det gillar vi :D Men lägger in dagens låt och sen så hörs vi imorn för jag kommer komma hem sent ikväll! PUSSAAAAAAAR :D
 

 


Linn time :)

Den:2010-12-14 Kl: 17:50:05 / / Kommentarer: 5

Sitter just nu med Linn här hemma och myser tsm! Vi har varit på ett litet Lucia firande och kom precis hem :) atm snackar vi med pontus och snart ska vi fixa mys middag ! :D Blir spagetti och köttfärsås tror jag ! Fick tillbaka spanskaprovet idag ! Och ännu ett till MVG! Vad har hänt med mig? Jag pluggar inte mer än vanligt men ändå gåre så bra?!  Men ska vara lite social med älsklingen linn nu ! PUSSAR

Vi hööör ihop Älskoo ! <3 Våra minnen är oslagbara :D


Lucia

Den:2010-12-13 Kl: 18:40:10 / / Kommentarer: 8

Jaha då var vi väldigt nära julen då! Kanske time att fixa julklappar ? Ska upp till vällingby någon dag med älsklingen linn och köpa julklappar bara vi två :) blir riktigt mys! Lääängtar :D Idag äre lucia då? Och jaa inget speciellt alls tycker jag egentligen men jag längtar tills julen! Någon annan som gör? :) Aja hade so prov idag och det gick rent åt helvette. Kom på igår kväll sent att jag hade prov idag ! så jag hann inte plugga ett skit..Så det provet gick väll åt helvette men man kan väll fan inte ha prov på något som man bara har jobbat med i en vecka? Fyfan! Men tro itne att jag är dålig i skolan för jag fick nämnligen MVG på fysik provet !  Det är fan värt att fira så på fredag blire Party Party ! Men snälla söta rara älsklingar när ni är här och besöker komentera då oxå! Skriver imorn :D
 

 


Nya skor inhandlade! :D

Den:2010-12-12 Kl: 18:15:27 / / Kommentarer: 7

Okej har varit på julfest hela dan och kom precis hem :) Var väldigt kul och jag fick faktiskt snacka lite jobb. Vill ju börja jobba med Marketing och it lixom så det var ett +. :D Just nu gör jag inget och är skit trött men ska nog sätta mig med svenska läxan och skriva klart jul-önskelistan... haha vem tror jag att jag är ? Den e skit lång och det står bara massor av dyra saker. Men jag tror jag nästan kommer få allt eftersom min släkt och familj är så underbara :D och mamma är ute och shoppar jul klappar atm så vi får se hur många kassar hon har med sig hem! Självklart ska jag inte kolla vad kassarna innehåller men men ;) Btw. Fick ett par fina skor idag av mamma. Vet inte varför men hon ville köpa ett par nya skinn stövlar till mig. det gillar vi älsklingar :D
btw. Varför är jag så älskad? Det rullar in sms och folk skriver på msn och ringer på skype, hem till mobilen 24? Jag visste att jag var omtyckt men såhär poppis visste jag inte att jag va ? ;) PUSSAR


Myyys

Den:2010-12-11 Kl: 21:54:30 / / Kommentarer: 5

Sitter i soffan nu med Mamma och Maddis. Bakandet fick väldigt bra och mina bullisar blev jätte fina :D HAHAHA.. fan va kul :) bullisar.. Vem kommer på något sånt lixom om inte jag ? :D SOO NATHALIE STYLE ! Har ätit lite mys middag. Det är fortfarande svårt att äta ?`Vet inte varför men jag vill lixom inte ha. Nog om det ska sätta på en bra film nu och bara ta det allmänt lugnt. Snackar atm med Adam sötnosen. Hoppas alla får en riktigt mys kväll! PUSSAR


kvällens outfitt ! :)
 


Lussebullar!

Den:2010-12-11 Kl: 16:29:14 / / Kommentarer: 8

Jaha då vare lussebulle bak igen då! :) Skulle ta med mig 30 stycken till skolan men vi hade tydligen inte tillräckligt med bullar så jag får baka igen ! Det är ju aldrig fel?  Så förklädet är på och baket igång! Skriver senare sötnosar :)

btw. ÄR SKIT GLAD ATT JAY VANN.. (för jag hatar minnah) fråga mig itne varför men hon hon är soo not Nathalie style. :) För check lixom om ni fattar vad jag menar?

Bullarna kommer snart !
 

 

 


VEM VINNER ?!

Den:2010-12-10 Kl: 20:08:36 / / Kommentarer: 20

Atm sitter jag hemma hos pappsen och tittar på Idol. Vem vinner Idol 2010 ?! Jag röstar starkt på Jay och min telefon kommer ringa på honom hela kvällen ! :D Vem ska ni rösta på ? Hanna och Linn är i globen tsm Nu! Så titta efter dom! Skriver imorn igen PUSS!

VEM AV DOM VINNER ?!
en riktigt rolig bild på båda två !

Present dags!

Den:2010-12-09 Kl: 17:27:16 / / Kommentarer: 5

hej alla sötnosar! :) Sitter hemma i soffan just nu och har ingenting att göra? eller jo egentligen har jag det. MASSOR. Rummet ska städas, ska läsa ut en bok tills imorn, plugga SO.. Men har ingen ork alls att göra något av dom. Vill bara ligga här i soffan och sova. Har ni också sånna dagar? När ni inte orkar med något alls och bara jag tar ett varmt bad läser lite iallafall och sen ränsar på rummet? eller något sånt. Kommer nog inte heller äta middag för har ingen lust ? Har varit i Vällingby mvill bort från jorden för ett litet tag? Idag är precis en sån dag! Men har bestämt att jag ska träna iallafall. Sen kanske ed älsklingarna idag och köpt lite julklappar och presenter till sötnosen Elsa För hon fyller år imorgon ALLA GRATTAR!
Snackar även med bästisarna Alex som tittar på sex drive och Filip som är allmänt gullig bara! Snackar lite känslor å privata saker! Behövs just nu.. är lite deppig men det ska det nog bli ändring på ! :) PUSSAR

Orkade inte fixa bilden ett dugg, så här har ni  mig helt ofixad!


The Music is playing!

Den:2010-12-08 Kl: 18:39:00 / MusiQ / Kommentarer: 5

Har fan pluggat hela dagen och igår oxå :( Inte alls likt mig men ska faktiskt erkänna att det känns bra! :D Så duktig jag är :) Det är inte så att jag tänker gå och bli värsta pluggisen som sitter med en tjock bok i händerna varenda dag när man kommer hem efter en låång skol dag? nej nej! Sån ska jag aldrig bli det kan jag lova er! ;) Men bra omdömmen är väll aldrig fel? Hade sim-prov idag med klassen men kunde inte vara med pågrund av operationen *sad* :( Det var skit jobbigt att sitta brevid å kolla på medans alla andra badade men "är man fin måste man lyda pin" . Inte sant? PUSSAR

btw. Är skit sugen på Party, vet ni något nån stans så säg till!

Första gången ni får se mitt *fina* plåster ? Haha hatar det men snart är det helt läkt ! :) lääängtar :D


Plugg time !

Den:2010-12-06 Kl: 17:42:52 / / Kommentarer: 4

Sitter just nu å pluggar med en te kopp i handen! Det går ju sådär men jag kämpar vidare! *duktig* :D Just nu äre spanska som gäller eftersom jag har prov på torsdag? Så ALLA önskar mig lycka till :) Fick en liten fråga från en tjej som undrade hur jag fixade mina bilder i mitt senaste inlägg "Mys söndag!"  . Bilderna har runda kanter och skuggning under. frågan var såhär.

sv: jag har faktiskt fixat just dom här bilderna i powerpoint. och sen sparat power pointen som en bild (JPEG format) och laddat upp på bloggen. Inte så svårt? Jag tror du vet hur man gör. :) Men jag vet också att det går att fixa så att varje bild i alla inlägg osv. får runda kanter. Men jag vet inte hur man gör. kolla på www.bloggdesign.se där hitter du säkert ett svar på din fråga! Men det är lite krångligare. Lycka till! :D


Mys söndag!

Den:2010-12-05 Kl: 21:15:57 / / Kommentarer: 5

Har verkligen inte gjort ett skit idag typ! Bara myst i sängen och tagit ett varmt bad. Tagit hand om mig själv och softat typ! Har varit underbart! Det behövdes verkligen ! Sedan har jag haft 2 advents bak med familjen idag också! Skit mysigt det med :) Älskar att baka :D Vi bakade Pepparkakor och lussebullar :) Det gillar vi ! Dom blev faktiskt jätte fina :D

Bjuder även på några bilder ifrån fredags när vi tre var servitriser! Den dagen va fan den bästa älsklingar ! Vi tre igen kan det bli bättre?  NEJ !




 Jag älskar er tjejer ! :D


Godmorgon!

Den:2010-12-05 Kl: 12:48:36 / / Kommentarer: 7

Hej alla sötnosar och sömntutor! Nu har jag fått min skönhets sömn, vaknade halv 12 idag? :O So NOT nathalie style! Det var super skönt och nu har jag verkligen fått sova ut! Har faktiskt fått i mig en macka också men var inte hungrig så det blev bara ett glas juice till. Jag som brukar älska frukosten? :P fråga mig ej varför men så är det iaf! Jag har fått några frågor angående mig och mina kläder min blogg osv. Tänkte att jag skulle svara på dom nu så ni överhuvudtaget får ett svar ! :D




Båda två är riiktigt bra ! köp dom! :D



 


Skräck..

Den:2010-12-04 Kl: 20:24:35 / / Kommentarer: 8

Jag hade rätt igår! Lukas (linns storebror) tog hem några killar igår. Nice... ^^ Haha nä men vi hade laddat upp med 3 skräckfilm läsk och allt men dom spelade as hög tönt musik? Som låtarna "Im a barbie girl, in a barbie world" haha sånna låtar? För att dom tydligen inte hade något annat och det inte gick att koppla in ipoden i stereon. Så våra filmer blev inte så läskiga som vi trodde att dom skulle va :) Och det var nog ganska bra för att sitta ensamma i ett mörkt hus med träd som slår mot fönstrerna? Njaaah det känns sådär. Så det va perfekt! Sen kom Lukas och Leo upp (16,17 år) och vi tittade på skräck.
Alla lika bra ! och läskiga, några att rekomendera iaf! :D Sitter just nu i soffan med familjen och har riktigt

och tittar på Sex and the City 2! Lööve it ! äter även godis? det va typ ett halv år sen? Haha nej men väldigt länge sen var det :) Men lägger upp bilder på filmerna så får ni ha en riktigt mysig Lördag ! PUSSAR :)


Mys kväll!

Den:2010-12-03 Kl: 17:21:13 / / Kommentarer: 8

Okejs nu sitter jag Linn och Hanna hemma hos mig och har nyss bakat till maddis kalas :) Såklart ska vi hjälpa till och va djs! SO NATHALIE STYLE ! :D Tänk mig som dj lixom! underbart juh ;) Men idag har jag å hanna dragit runt på spånga å träffat massor av folk sen drog vi hem till hanna och sen till mig :) Linn kom lite senare eftersom sötnosen slutar lite senare än vi ;) Vi slutade 13.00! Det gillar vi stort de me :) Men idag slaggar vi tre hemma hos linn så det kommer bli skit mys. Vi har FF och lukas tar säkert dit människor så Det blir väll PARTY antar jag ;) Tyvärr kan inga fler komma men vi har det lika underbart bara vi ^^ Men lite taggad är man ju det här kommer bli underbart !  Men jag bloggar senare älsklingar! KISSES
LETS GOOOO ! :D



videoblogg- driiv!

Den:2010-12-02 Kl: 16:47:30 / / Kommentarer: 7

Cha cha bloggään! ;) Idag fyller maddis 10 år så ALLA grattar ! Gratis älskade lillesyrra :) Kom nyss hem och ska snart fika med släkten och sen taggar vi ut och äter på fin resturang! Det gillar vi stort :D Ehm.. inget speciellt har hänt idag har löst ett bråk bara. Och det var skönt! Imorse gjorde jag en liten driv videoblogg som är ren humor bara. But thats me bitches :) Ehm men klockan tickar nu och ska ner och pussa på min söta lillesyrra!
KISSES :)

 


Vinter eller Sommar ?

Den:2010-12-01 Kl: 17:36:19 / / Kommentarer: 21

Cha cha bloggen !  Eran Älsklings Nathalie här :D Sitter just nu i sängen och bloggar och myser i det hära kalla vädret! Fyfan asså... Saknar sommaren som fan! Värmen solen badandet allt! Miss it :( Det enda om är bra med Vintern är julen och kvällarna då man kan gå hem och mysa med Pojkvännen/kompisar/familjen och dricka varmt och bara mysa! Underbart och det är typ det enda jag gillar med vintern!  men det är så jävla kallt ? Idag var det lixom 15 minus typ? SÅ INTE OKEJ ! :( Även fast jag har en varm jacka så frös jag ändå! nooot good at all! Så om jag fick välja skulle jag välja sommaren vad skulle ni välja..? PUSSAR^
btw. Idag har jag å Pontus varit tsm i exakt 1 månad! Det GIllar vi älsklingar :D

              

 


RSS 2.0