Packart och klart

Den:2010-07-31 Kl: 07:34:31 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Taggar nu, Allt är packart och klart så nu är det bara å setta sig i bilen. Har en lång bil-resa framför mig, tur bara att jag gillar att åka bil länge även fasst jag är jätte lätt Åksjuk. :/ Men med enbra bok, bra musik, dricka, frukt, en mobil, papper som jag kan teckna på så är jag nöjd! :D Det finns Inget internett där borta och det betyder inget bloggande.. Så ni får klara er utan mig i en vecka från och med nu men det lovar ni mig att ni gör elr hur? ;) Ingen e hemma så det blir inget gästbloggande heller. Kommer Saknar er alla! 

Ger ut mitt nummer och Alla smsar som fan!
0707802401 har coviq såklart!
Messa!

 
 
Love u all! :)


Girls all night

Den:2010-07-30 Kl: 11:59:54 / Sommar 2010 / Kommentarer: 4

Hallo bitches! Har haft det sjukt mys med tjejerna  det är därför jag inte har skrivit något men ska försöka förklara vad vi gjorde. :) Första dan så efter mitt inlägg så drog vi över till mig och åt sen så stack vi till video butiken och hyrde "valentines day". (Hela tiden var Martin med oss) Efter det så drog vi hem till Alex och va där en stund vi typ satt och snackade lite och efter ett tag skulle dom äta så vi drog hem till Linn och gjorde iårdning allt och efter ett tag så kom Alex och Nicke hem till Linn och vi satt och typ myste till klockan 00.00! :D då dom även va tvugna att sticka eftersom vi inte fick slagga med killar för Linns pappa. :( Det har ju vart helt ff här i tre dar så det är väll drf. Igår var vi i Kista men vid 3 så var ti tvugna att dra för linn mådde dåligt och allt slutade med att vi alla drog hem... :( Men sen kände sig Linn lite bätttre och så var hon ensam hemma så jag drog självklart över och nu har jag slaggat här. Snackade med alex inatt oxå, Mys! :D idag ska jag först vara lite med Linn sen packar jag ihop mina saker och imorn så sticker vi. Taggar till Västkusten typ till vårt "land" kan man säga. Blir borta i 1 vecka. Kommer sakna er!

Jusste, måste bara säga en sak. Fick 2 magbilder på en halvtimma, haha :D

Vi vid buss-stationen :)


antar att jag måste...

Den:2010-07-28 Kl: 18:51:48 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Skirva ett inlägg.... Haha nej men sitter hemma hos Linn nu. Hanna kommer strax och då drar vi och äter hemma hos mig. Vi ska va tsm nu i några dar. Gillar! :D Idag fyllde Liam 2 så vi var över och firade honom det är därför jag inte har skrivit något förns nu. :) Vi tjejer träffar säkert några ikväll och hyr film elr något. Alla vi tycker att det ska bli skit mys eftersom det var evigheter sen vi tre slagga så nu gäller det att ha det bäst. Och vi tre kan inte ha tråkigt så är det bara! Jag kommer antagligen skriva massor av mer ikväll så vi höres snart! Kisses :)


Film

Den:2010-07-27 Kl: 21:04:50 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Ska titta på lite inspelat nu. flyga drake... Har hört att den e jätte bra men sorglig och hemsk. Jag uppdaterar självklart efter filmen och skriver hur den var om det inte blir alldeles för sent. har haft en skit mysig dag i Norrtälje :) Handlade lite saker. En tåring och nagel smycken. Så snart blir det fixa naglarna som gäller. Eh.. Juste har fått ett sjukt gulligt kort från älsklingen Ewa hon är nu i polen och hade lust att skriva lite till lilla mig. Tack älskade miss you! Linn kommer innan lunch imorn och då blire bad och Party! ;) Haha Kisses!

vi 4 ever gumman


Så Nöjd!

Den:2010-07-26 Kl: 22:50:08 / / Kommentarer: 6

Kom hem typ vid 6 idag och var helt slut. Vi har varit ute i skogen med kompisarna och kollade efter svamp men det är för tidigt än så utflyckten blev ganska misslyckad. Nu sitter vi iallfall i sofforna och myser och kollar på tv. Har chattat med folk och fixat med bloggen. Och blev sjukt nöjd över resultatet! Älskar bloggbakrunden helt enkelt! Vad tycks? Imorn åker vi med våran moster till Norrtälje för lite filka typ. Ska bli mysigt. som det ser ut nu så kommer älsklingen Linn till mig på onsdag och ska bo här till på fredag. Eller så kommer nog vi två bo hemma hos henne. Hanna kommer kanske hem från landet på torsdag och bor med oss. Vi kanske slaggar med några killar eller något. Eller bara mysa vi tre, Det var så sjukt länge sen! Saknar tiden lite då det bara va vi 3 vet att ni oxå gör det. Men just nu har vi 5 det bättre än någonsin, right? Bjuder på några minnen från våra galna tider bbys!
Våran låt när vi drog ute på nätterna! Haha love u :D























Kista

Den:2010-07-25 Kl: 12:42:14 / / Kommentarer: 1

Hej hej bloggen. Blev väckt av Mamma vid 11.30 nån gång. Var sjukt trött så nu är jag värkligen utvilad om man säger så. Men vad ska man göra en dag som denna lixom? Skit väder och allt. :( Planen för idag är väll att först åka in till Kista med mamma och maddis för att lillesyrran ska klippa sig. har absolut ingen som helst lust att åka in men har inget annat att göra så? Efter det så ska vi till urö (till Linns land) För att hämta lite saker som jag har glömt. Sen så taggar vi till våra kompisar som har varit här hela veckan. Altså till Brottby? :P tror inte att någon vet vart det ligger men men. Vi sover nog där så det blir inget mer inlägg idag. Jag vet inte vad som händer imorn men skulle tro att vi åker hem då. men man vet aldrig. Har mobilen med mig så smsa och ring. Vi hörs Kisses!


Bilder

Den:2010-07-24 Kl: 20:51:51 / Shopping ! / Kommentarer: 5

hej hej bloggen!

Dagen började med att jag vaknade vid 11 nån gång, då åt jag frukost och sen drog jag ut och sprang. Efter spring turen så duschade jag och sen så åt vi alla lunch och drog till Circusen. Vi va då på Cirkus Cirkör, det var helt fantastiskt, Skit bra helt enkelt! Haha måste bara skriva en sak! Ser på sommar krysset med familjen min nu och nyss var det Shan Banan (stavning?) Fy fan va skön säger jag bara! Visa aset i tv lixom :D Sjukt skön! Min nya förebild ;) Men tillbaks till min kväll och dag. Cirkusen var skit bra och jag rekomenderar den värkligen! Imorn ska vi åka till Linns landställe för att hämta lite saker som jag glömde när jag var där. Efter det så åker vi förbi våra kompisar som har varit här hela veckan och äter middag. Har ingen aning om vi ska sova där då, kanske kanske inte vi får se helt enkelt. Men ska kolla på Men in black efter sommar krysset, sjukt bra film asså :) Var och shoppade igår och här kommer bilderna på mina kläder!

Skor, var tvugna att köpa sånna! ;)

Stor t-shirt

Ett armband och en ring för sammanlagt 45 spenn! värsta kapet från
ur och Pen! (armbandet skulle ha kostat 129 spenn men kostade nu 25) :D

Ett par vita skit sköna shorts från H&M

T-shirt från H&M
Allt från mammsen såklart, Tack! :)


Shopping

Den:2010-07-23 Kl: 22:24:51 / Shopping ! / Kommentarer: 2

Förlåt mig kära läsare. Har ju inte skrivit på 2 dagar? Men det blev så att vi skulle sova över en natt till. Och jag tyckte att det var jätte mysigt och det är ju ett +. :) Men idag har vi varit inne i stan och shoppat! Jätte mysigt tycker jag! Och jag köpte 2 t-shirts, 1 armband, 1 ring, 1 par skor, och 1 par shorts! Jätte roligt. Idag är alla hos oss och äter middag och nu ska  vi precis kolla nån film. Me like :D Bara mysa i soffan! Imorn blir det circus men jag lägger in bilder på allt mitt nya då. Jag ville bara säga att jag var hemma och att jag lever. Kisses :)

 


Tack Mamma!

Den:2010-07-21 Kl: 13:33:57 / Shopping ! / Kommentarer: 1
Vaknade vid 10 imorse och då var det skit varmt ute så jag kunde inte springa. :( Besvikelse, men jag och mamma ska ut och springa hos våra kompisar ikväll istället. Jag ska packa nu och sen så drar vi till en bad klippa utanför stan. Skit mysigt. När vi har badat klart så taggar vi ut till där dom bor (långt bort). Och så ska jag ju såklart passa på att vara med dom så det blir inget mer bloggande idag. Sånt e livet  ;) Men ni klarar er, right? Haha :) Vi har haft besök av pappa och Liam för en stund sen. Jätte kul att få se dom igen. Men mamma och Lina (våran kompis i mammas ålder) Drog till v-by för lite shopping och dom kom nyss hem dåra. Och gissa vad?! Hon kom hem med 2 par skor till mig! Hon visste att jag ville ha nya så då passade hon på att köpa 2 par ballerina i rosa skimrande färg och vitt. Jätte fina, love it! Men ska dra och packa. Have a good time bitches!


Dom är rosa men det syntes inte i kameran :/


Är dom inte fina? Jag ÄLSKAR dom iaf


Mys+film

Den:2010-07-21 Kl: 00:02:35 / / Kommentarer: 0

Sitter framför data skärmen och chattar med folk. "Gästerna" är fortfarande kvar och vi "barn" kollar på film. Planet 51 är på för fullt. En barn film men ändå ganska bra :P Har sjukt ont i huvudet och det blir inte bättre av att Filip min föredetta broder sitter och skriver elaka saker på msn? Asså fattar inte hur folk pallar. Men orkar inte lägga ner med energi på den tönten. Så nu va det färdi skrivit. Imron så ska jag ut och springa innan frukost precis som jag gjorde idag. Det var sjukt skönt tycker jag. har ju alltid joggat typ 2-3 gånger i veckan men nu blir det varje dag! *stolt* Har fått lite klagomål om att jag skriver för lite. Men har haft så jäkla mycket för mig dom senaste dagarna att jag inte har hunnit men jag ska göra mitt bästa. Imorn så ska jag ju somsagt springa först men sen så ska jag även åka och bada sen så taggar jag ut till kompisar så jag kommer inte blogga imorgon kväll. men det får bli ett inlägg på morgonen. Love u all!

Jag idag på Kanan

Min älskling linn från hopp berget ;)


Im back

Den:2010-07-20 Kl: 19:56:02 / / Kommentarer: 2

!Hallo babes! Jag är tillbaka i Stockholm igen. :) Kom hem igår eftermiddag och då fick vi direkt gäster. I september förra året så var jag i indonesien med några kompisar. Hade inte träffat dom förut bara en av dom. Men vi blev typ som en familj lixom, det klickande direkt! Dom var här igår och det var skit mysigt. Dom sov även här och vi ska vara tillsammans hela dagen. Vi kom precis hem från kanan och ska snart äta middag. Eftermiddagen så åker vi in tillstan för att äta glass på Fjällgatan. Skit mysigt värkligen! Btw har haft det helt underbart hos Linn, jag skulle ju kommit hem i söndags men vi stannade en dag till. Jag och Linn har värkligen haft det underbart. Vi sov i bastun i 3 nätter och första natten så snackade vi från klockan 13.00 till halv 6 på morgonen. Vi badade ju oxå men vi snackade värkligen ut allt. Det var så grymt skönt! Love u bästavän! vi tog jätte många bilder med Linns system kamera men tyvärr kan hon inte ladda upp dom nu. Så alla dom bilderna kommer i slutet av sommarn :( Men här kommer några iallafall! 

Jag hoppade från 5 meter :)

I love u sis, man kan inte beskriva oss med ord!
fler bilder kommer sen ska tagga nue!



Home

Den:2010-07-15 Kl: 13:57:10 / / Kommentarer: 6

Hej alla söta läsare! Är hemma igen. kom hem för en halv timma sen kanske. Har redan hunnit sätta på mig bikini och fixat ett is kallt glad saft. Så nu sitter jag ute på min underbara altan i solskenet med datan och hare underbart helt enkelt ;) Linns familj kommer och hämtar mig vid halv 6 nån gång och så kör vi ner till deras land dåra. Mamma och Maddis stannar hemma tills på lördag då dom kommer upp till oss oxå. Skit mysigt! Som ni förstår så kommer jag då inte blogga så mycket. Jag vet inte om dom har internett uppkopplat men om dom har det så kanske det blir ett inlägg men tänker dock inte sitta vid datorn hela dagarna! :D See you!


Komentarer=glad

Den:2010-07-14 Kl: 21:32:16 / / Kommentarer: 14
Kom hem från att ha varit ute med mitt hemma folk ;) (halva familjen). Vi tog en promenad och matade fåglarna nån stans med lilla Liam. Han var jätte glad och så. Har precis ätit lite typ middag eller något. :) Och vet ni vad? Statistiken har höjts regält igen! :D Och sen ville jag bara säga en sak, blir så sjukt glad av alla komentarer. Jag får ju inte sådär jätte mycket men det räcker för att göra min dag bra. Så släng in en komentar när ni ändå tittar. För jag får ju inte så många komentarer även fasst jag har 300 besökare varje gång? så snälla skriv en komentar det gör så mycket ;) Tack på förhand!
Love u all!

And i know you love me (A)






Innedag+ promenad

Den:2010-07-14 Kl: 16:20:23 / / Kommentarer: 6
Har bara varit hemma idag och myst med pappa, Liam och Maddis. :) Sjukt skönt...! Vaknade vid 9 imorse (av pappa som höll på i köket) och så gick jag upp. Det va inte så tidigt egentligen men jag är väldigt trött.. Ska snart ut på en promenad och mata fåglarna nån frisk luft måste man ju ha? :D Sover här inatt oxå... Sen imorn så taggar jag till Linns land. Åååh! Love it.. Vi kommer ha det bäst min gullunge! ;) Kommer hem igen på söndag. Skriver senare.

Gammal bild men älskar den!


Kanan

Den:2010-07-13 Kl: 12:11:05 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2
Jag taggar nu till pappsen och ska vara där i två dar. Sover där även två nätter. Självklart har han internett så jag kommer att blogga. Idag så ska vi cykla till Kanan-badet och bada med lille brorsan och pappa självklart e maddis med oxå. Fick en liten fråga igår.

Postat av: my
fin blogg du har!
vilken är din favoritfilm av twilight-filmerna?
kommentera gärna i inlägget! =)

ha det bra!


Svar: Hej my! Tack så jätte mycket jag har inte sett eclips men har hört så mycket bra om den filmen och jag ÄLSKAR bokstavligen trailern så jag e helt säker på att jag kommer bli kär. Men jag älskar nog mest New moon eftersom jakob är så sjukt snygg i den. Längtar tills jag får se trean, kan knappt vänta!
kram :)


Mys i värmen

Den:2010-07-12 Kl: 19:30:08 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Hej,hej här hemma är matlagningen igång för fullt :P Grillad kyckling med potatis och sås. Mmm.... Har varit väldigt låg idag och det är väll därför jag inte har bloggat. Kände värkligen inte för det över huvudtaget men nu har jag ryckt upp mig igen och ville skriva lite.. :) Jag har varit hos mormor och morfar idag för mamma va inne i stan för waxning. Så då passade vi på att åka dit över dagen. Jätte mysigt var det. Och när jag va där så gjorde jag om min nya header totalt. jag ändrade mig och tyckte att den nya jag hade gjort var jätte ful så jag gjorde om den och blev skit nöjd :D Vad tycks? Tål både bra och dålig kritik !

Taggar till Linns land på torsdag :D


Fotbolls-vm

Den:2010-07-11 Kl: 23:12:29 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Är egentligen inte ett fotbolls fan men har kollat på ganska mycket fotboll under vm.. Och eftersom några i släkten kommer därifrån så hejar man ju såklart på Spanien. Och nu vann dom! Underbart :D Men Holländarna gråter... Kan inte låta bli och tycka lite synd om dom.. Förlåt för dålig uppdatering idag men jah har varit upptagen med annat.. Va ute och badade på Ingarö med familjen+mormor och morfar. Mysigt, vaknade vid 10.30 och så åkte vi vid 12 tiden kanske :) Det var ju så sjukt varmt idag 35+ typ? Så en lång dag på stranden skadade inte om man säger så. Har fixat en ny header nu :D Vet inte riktigt hur den blev egentligen men gillar den ganska mycket iaf.. laddar upp den imorn, i hope u like it :)

 


Fotboll

Den:2010-07-10 Kl: 22:10:15 / / Kommentarer: 0

Sitter i soffan just nu och ska strax gå ut på altanen och spela kort med familjen :) Mysigt! Klockan är 22.05 och det är skit ljust ute? Och så sitter jag här inne och svettas som en gris! man kan inte fatta att det här är sverige ;) Min nya header blir snart klar och då ska jag fixa till hela bloggen lite. Filmen vi hyrde var Alice i underlandet. Sjukt bra tycker jag! Och eftersom jag ÄLSKAR jonny depp... Iallafall i hans filmer..? Så blev ju filmen såå mycket bättre :D haha, Har ni sett den? Om inte så se den! Sen en liten fråga vem ska vinna matchen idag? Tyskland eller uruguay *stavning*? Kisses


Erkenmark is back!

Den:2010-07-10 Kl: 17:41:49 / / Kommentarer: 2

Hej ville bara säga att jag lever och har det underbart i det varma vädret. Kom hem för drygt 2 timmar sen kanske och under den tiden har jag packat upp och annat, har även börjat på en ny header. Den jag har nu börjar bli ut-tjatad eller vad tycker ni? Den nya är lite med tugummi blå och tugummi rosa? :) Hihi so me? ;) Har fått värsta bikini linjen btw men tyvärr så ser man den inte i min data kamera och orkar inte trixa med min digitala kamera och mobilen. Så berättar bara att jag är skit brun :D Nice, Ska ut och hyra film med familjen nu, skriver senare! Kisses ^

Saknar er tjejer, long time no see....


Miss me!

Den:2010-07-08 Kl: 18:14:43 / / Kommentarer: 2

Mamma har nu kommit hem och Linn är även här :) Vi var tvugna att träffas eftersom vi inte har gjort det på länge.. Mys, mys..  Så nu taggar jag till Landet gott folk och kommer inte hem förns på lördag eller söndag. Linn gästbloggar nog imorn eller något om hon har tid :) Sakna mig!






love u.. (A)




Hot, Hot!

Den:2010-07-08 Kl: 12:52:33 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Hej hej bloggen! Vaknade vid 10.30 idag och har värkligen fått min skönhetssömn! :) Står hemma nu i mitt kök med datan och chillar i det varma :) Är altså hemma eftersom jag ska iväg med familjen idag! Vi ska till några kompisars landställa dåra, as mysigt! Mamma kommer hem nån gång vid 6 från Gotland och vi åker typ vid halv 8. Tror inte att jag har nån tillgång till internett där så jag tar inte med mig datan. Så ni får klara er utan mig i några dagar. Men det blir ytters kort. Vi kommer hem igen på lördag eller söndag, Så det e lugnt ni klarar er 

 Och vet ni en sak? Jag va i Indonesien förra året och nu har vi bestämt att vi ska dit i påsk igen! Och det är till och med bokat redan! åååh så jävla underbart :D Jag blir borta i mer än 2 veckor dåra, Först åker vi till Bali sen åker vi till Trawangan (det är våran ö) Sen så stannar vi där i mer än 1 vecka och sen så åker vi till bali igen och efter det till Bankok och ska bo på Hilton hotell! Haha fattar ni vad uderbart el? :) Sist jag va där så blev typ alla kära i mig el något? och dom va typ i 17 års åldern hela högen (altså dom som jobbade på hotellet vi bodde) och så hände det lite saker men säger inte vad :) *privat* Och nu ska vi tillbaka dit och han har frågat efter mig i ett år nu typ. haha!



Ser ni halsbandet?
Det är äkta pärlor och fick det av en kille i indonesien,
haha :)
Det är sjukt vart så därför så har jag dragit upp linnet :)


Bad+sol

Den:2010-07-07 Kl: 11:29:07 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Vaknade vid halv 10 imornse och har redan ätit frukost :) Sitter hos mormor och morfar nu och ska snart iväg till lövsta och bada :) Mysigt! Efter det så ska vi sen åka till min moster som fyller år idag! Så vi ska fira henne på några klippor och bara mysa. Kommer nog inte skriva något mer idag. Men det är skit fint väder ute så jag tycker att alla ska dra ut i solen och mysa med ens kompisar? Har ja inte rätt? :) Skit i datan ett tag och bara mys! Igår höll jag på med musik och gjorde olika spellistor och jag är alvarligt kär i Lil Wayne :love: Han är den bästa och sexig som fan oxå! Hans röst gör mig knäsvag asså! Nån som håller med mig? Men kom ihåg han är min, bara min! ;)




Saknad!

Den:2010-07-06 Kl: 16:53:24 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2
Sitter hemma hos mormor och morfar och myser framför datan. Håller på med musik och kollar bilder och filmer från lägret :) Kommer aldrig glömma det asså :P Vi hade det sjukt kul helt enkelt! :) Vill inte vara hemma just nu utan vill vara där borta och träna och ha kul x) Och det blir ju inte bättre av att det är dåigt väder oxå! Det gör mig bara på sämre humör :/ Men nu ska jag inte klaga nån mer. Idag blire bara en slapp dag skulle jag tro. Kolla på lite filmer och sånt där. Morfar är så grymt gullig. Han har fixat en bärbar data och ett trådlöstnätverk mest för min skull så jag kan sitta här med min data och skriva och sånt. Skit gulligt tycker jag *smickrad* :blush: ;) Imorn skare iaf bli picknik för min moster fyller år. så vi ska fira henne dåe :) Hoppas det blir finare väder då, det ska typ bli det? Om jag inte har fel..
Om nån som va med mig på lägret, (va i samma grupp, Höll på med mig, tränade mig osv. ) ser det här så ta åt er!


Vi ses nästa år och då är allt desamma, right? :)


Ipoden+ bilder

Den:2010-07-05 Kl: 17:36:44 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Är grymt lycklig nu, (men saknar fortfarande lägret). Min ipod funkar igen :D När jag kom hem igår så försökte jag att ladda den i min högtalare för sista gången och helt plötsligt så gick det igen! Var grymt glad så jag va tvungen att göra en spellista som jag kan springa till direkt :) Så jag har varit ute och sprungit i en halv timme. När jag kom hem hoppade jag in i duchen och tvättade håret. Mamma reste till Gotland idag :( Var ju borta i 6 dar och när jag kom hem var jag med henne en kväll sen så stack hon på jobb resa :P Typiskt lixom.. Men hon kommer hem på torsdag igen :) Mormor och maddis kom precis hem från badet och snart åker vi över till Mormor och morfar. Vi ska sova där inatt iallfall. Kommer ha internett men orkar kanske inte blogga, vi får se.. Här kommer bilder från lägret :D Kisses!

Min Älskade ipod!


Mitt skadade ben :(

Filippa och Elsa på tåget (:

Jag i fönstret :P

Elsa som ligger över mig och pussar på Lina

Jag i vårat klassrum som vi sov i, innan alla kom :)

Mina naglar på "disco bowlingen"

Filippa blev helt röd efter att hon och någon gjorde någon lek :P

hihi! :D

GYMPALÄGRET IN MY <3


Hej igen

Den:2010-07-04 Kl: 18:19:30 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Eran favvo e tillbaka ;) Lägret har varit helt obeskrivligt underbart och egentligen vill jag värkligen inte sitta vid en data i Stockholm, utan jag vill gå runt och mysa i Duveholms gymnasium i Katrineholm. Men nu är jag tillbaka och så är det. Jag orkar inte berätta allt som har hänt men jag har lärt mej sjukt mycket. Jag har såklart slagit mycket volter och flickisar iaf :P Jag kan berätta lite om våra träningar. Vi tränar ungifär 6 timmar i streck (4 olika pass). Vå åt såklart lunch och sånt i mellan två av passen. Vi gick upp klockan 7.30 och det skulle vara tysst 21.30 :) Men man kan inte vara på ett läger utan att göra sig illa eller hur? ^^ Och jag såklart råkade ut för något redan första dagen... Jag gjorde en streck-volt med halv skruv ner i en skum-gummi grop. När jag landade så dunkade jag i något med mitt ena knä. Först så trodde jag att det inte va något men sen så när jag gick upp så fick jag skit ont. Så jag fick ligga med ena benet i vädret och dom lindade knät och så fick jag en kylpåse också. Så typiskt att göra sig illa första dan! Men dagen därpå så bestämde jag att bita ihop och ignorera bara. haha ;) Självklart blev jag utsedd idag till "henkes mobboffer" och dom delade till och med ut pris till mig för det ;) Ha-ha lång historia :D Jag är iaf henkes mobboffer 2010 och kommer alltid att vara det :P Är även hans lilla gris x) Tänker inte blogga så mycket i sommar.. Typ en gång om dan tror jag.. Det var så grymt skönt att vara utan data och smink i 6 dar nu. Så jag tänker nog fortsätta i dom banorna. Men ni kommer höra av mig, imorn får ni lite bilder från den bästa veckan i år!


RSS 2.0