Packart och klart!

Den:2010-06-29 Kl: 13:58:16 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Har packat färdigt nu. Asså vet inte hur mycket kläder jag har med mig egentligen? Säkert 8 träningskläder 5 linnen 9 t-shirtar 3 koftor 2 bikinis och 2 tjocktröjor? Ha-ha jag som bara ska vara borta i 6 dar lixom :) Men sån är jag, man vet ju inte vilket väder det blir och vad man känner för lixom? ;) Ska be några att skriva nån gång ibland eftersom datan inte hänger med. För dom som undrar så åker jag Elsa och filippa tåg till Katrineholm där lägret är klockan 16.30 elr något :) Vi håller till Katrineholms gymnasium om jag inte har fel :) Slänger in lite bilder och musik så ni har något att titta på och lyssna på :) Sakna mig!


Detta är vi 5 :)








Kommer sakna Amanda Åkesson, Linn Ekbeg, Hanna Larsson, Alexander Olsson
Lukas Rydvall, Gurra Olin, Martin Geeber Mest!


Stallis

Den:2010-06-28 Kl: 15:11:34 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Står i köket nu med Filippa och Elsa. Vi håller på att fixa lunch och klockan är typ 15.00? Hihi (A) Elsa slaggade ju här inatt. Mysigt det va typ länge sen? Vi har varit i v-by för Filippa skulle köpa lite saker till Gymnpa lägret. Längtar som fan och vi ska åka tåg! Vi tre utan vuxna, sjukt mysigt! Sen är jag borta i sex dar el något. Vi åker vid 3 på dan imorn skulle jag tro så jag hinner skriva lite innan jag försvinner för en vecka. :O  När vi va i v-by så hittade jag exakt lika dana glas ögon som dom som försvann igår. :( :) Så jag la undan nu och nu är min mormor där och köper dom :) Kan värkligen inte leva utan dom! *hihi* Ikväll så ska jag ut på middag på stallis. En av Sveriges dyraste resturanger? Haha skit mys asså :) Vi hörs senare om inte imorn.
kisses!



Flitig dag

Den:2010-06-27 Kl: 21:32:06 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Skriver lite sent idag och det beror på en flitig dag :) Elsa och jag står i köket och har bakat med min lillesyrra. Små kakor blev det :) Ska berätta lite om dagen min. Vid 10 imorse så åkte jag med Elsa till Kista och shoppade lite. En bikini topp och ett par bikini brallor och sen även en t-shirt och en mascara. Allt detta gick på 500 spenn :P Sen blir jag så himla sur på en sak och det är att man inte kan åka in dit utan att något försvinner, blir snott eller att man tappar något! Idag försvann mina solglasögon dåra när vi spang till bussen. Vi skulle springa till bussen och då märkte jag att mina nycklar hägde utanför väskan och sen så var mina solgladögon inte kvar. så vi gick och leta och såklart så vare nån idiot som hade tagit dom. Men aja det är sånt som händer. Efter det här drog vi till v-by kollade på nya gladögon (och såklart finns det inte sånna kvar) -.- men sen så drog vi hem till Elsa och bytte om och drog till Nälstabadet. Mys! Där såg vi Valentina och några andra och dom är faktiskt trevliga :) och efter det så drog vi hem till Elsa igen och sen träffade vi Lukas och sen gick vi hem.. Men dagen har faktiskt vart skön och mysig :) Elsa slaggar här inatt och imorn vet vi inte riktigt vad som händer. Vi hörs senare! :)

Blivit brun el vad? :)

Elsa (L)


Have you missed me?

Den:2010-06-26 Kl: 18:21:58 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Hallo bbys the bitch is back ;) har ni saknat mej? Jag har iaf saknat er alla :) Min midsommar har varit underbar, hoppas ni har haft det lika bra om jag har haft det. Älskar sommaren, solen har stekt och det var varit jätte varmt länge nu :) Underbart!^^ Imorn drar jag till Kista med älsklingen min Elsa, mys! Ska shoppa en ny bikini, nya jeans?, t-shirtar, toppar och en mascara. Ska byta stil helt nu.. Känns lite konstigt faktsikt men ska rikta in mig mer på vad jag vill ha och tycker är snyggt! Efter Kista så kanske vi åker och badar elr något. Men juste, jag taggar bort i 5 dar  snart. Ska på gymnastik läger i Katrineholm med Elsa och gympa gruppen dåra. Åker på tisdag eftermiddag nån gång. Vi skulle ha fått skjuss men jag vet inte riktigt om det blir så. Vi kanske får åka tåg ner eller något :) Mysigt! jag, filippa och Elsa ska vara där en dag tidigare bara för mysighetens skull! Hihi, VIP elr vad lixom? Men jag skriver lite senare, Kisses!

I know you love me and always will :rolleyes:

 


Pappsen

Den:2010-06-24 Kl: 21:10:35 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3
Sitter hemma hos pappa nu. Maddis och jag spelar lite spel på datan tsm, Mys! Längtar verkligen till imorn. Det ska ju bli fint väder och allt :) Och kan dagen bli bättre när man får en solig varm dag ute på klipporna? Nej det kan det inte! :P Speciellt inte när man senare får mysa tsm! Eh jag kommer bara skriva en gång imorn om jag hinner. Och då får det bli på mogonen. Kommer inte lägga upp bilder på min outifitt imorn eftersom jag först är ute och sen har jag inte tillgång till internett. Så det blir på Lördag jag hör av mig igen. Kommer sakna er alla :) Letade igenom pappas data och hittade några grymt gamla bilder från förra sommarn. Ha-ha ;) bjuder på några av dom :) Men först på min söta lillebror :)

Han och hans tjej ;)

:love:


Martin bejjb ;)

Haha -.-

Har fler men det här räcker för idag :P

Midsommar

Den:2010-06-24 Kl: 16:13:43 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Hej,hej bloggen. Förlåt för dålig uppdatering idag :( Har inte hunnit skriva något, men iaf skulle egentligen ha följt med Amanda och Hanna till Kista för lite shopping idag men dom ville att vi skulle mötas på spånga station vid 9.00 och det pallade jag värkligen inte! Så jag frågade om Elsa och Linn ville följa med lite senare på dan och shoppa, Men dom skulle till Nälsta badet och frågade då om jag ville följa med dom dit. Och eftersom det var fint väder så sa jag självklart ja :D Så jag och Linn gick dit och mötte Elsa där. Sen badade vi lite och efter 30 min så kom Hanna Och amanda oxå. Mys! :) Vid lunch så drog vi hem till mig och åt lunch och sen gick vi tillbax men då va Hanna ¨tvungen att dra hem så då vare bara vi fyra. Men iaf. Dagen har varit riktigt mysig och har väll blivit jätte solbränd om jag inte tar fel ;) Ikväll så drar jag till pappa och ska sova där. Saknar honom mkt :) Sen imorn äre midsommar ju, och jag ska ut med några släktingar och äta lunch på några klippor nånstans och sen ska vi alla äta middag tsm! Skit mysigt! Vi hörs senare :)

Love u darling :)


Mysig dag

Den:2010-06-23 Kl: 21:21:20 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Hej underbara läsare, sitter just nu på golvet i vardagsrummet och skriver lite :P Resten av familjen spelar spel :) Har haft det skit mysigt idag. var ju på nälstabadet med tjejerna :) Härligt. Jag var där vi 10 och gick och mötte Linn och Hanna som va påväg. Sen gick vi in och badade, efter 10 min elr så, så kom Amanda och Elsa oxå. Vi typ badade hela dan och solade lite. Kevin, Danne och Vicke kom oxå dit. Nice! Sen drog vi väll därifrån vid 4 tiden. Vi va på nästa badet i 5 timmar? Inte konstigt att jag blev lite trött på det.. ;) iaf när vi va klara så drog jag och Linn hem till Linn och efter en halvtimme kanske? Så kom dom andra tjejerna oxå. Vi har rett ut saker och snackat om allt typ. Så everything feels alright now ;) Nej men det är skit skönt att allt är löst lixom. Bjuder på några bilder från dagen

Förlåt va tvungen :)





Nälstabadet

Den:2010-06-23 Kl: 09:04:35 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Är jätte trött för jag gick upp klockan 8 redan?! Inte likt mej alls..Men Linn och Hanna bestämde att vi skulle ses där klockan 10.00 :O Och jag skulle fixa matsäck oxå för jag pallar värkligen inte äta skit maten som finns där. Så nu har jag ätit lite frukost och även fixat min matsäck då ra. Det blev en sallad, med köttbullar, potatis, och sallad :) Nice ;) Har med mig mina högtalare och min ipod för vi ska dunka musik och sola ;) Skit mysigt! jag skriver senare, Kisses!


Sovmorgon

Den:2010-06-22 Kl: 10:21:17 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Hej,hej alla mina söta läsare ;) Vaknade skit tidigt idag eftersom mamma skulle till jobbet. Och hon och maddis snackade skit högt så jag vaknade och sen satte maddis på tvn högt och då kunde jag bara in sova så jag vaknade vid 8.30 kanske? Inte min stil om man säger så. Så nu ligger jag i soffan och halv sover. Har ätit fukost redan..Idag ska jag nog bara va hemma tror jag. Hanna och någon, vet inte vem? Skulle till kista nu och jag orkade inte åka dit. Dagens låt är:


hanna linn och jag, en bild från en underbar dag i solen med dom :)


Saknad

Den:2010-06-21 Kl: 20:39:35 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

hej, hej alla. Har precis ätit middag. Grillat med potatis och sallad blev det :) Har varit ute med mamsen och gått 3 km :D Bra träning och kul va det ;) Har skrivit värsta långa texterna till några.. Har väll fällt några tårar oxå och undrat varför jag har varit en sån idot som jag va? Men det har inget med tjejerna att göra den här gången. Jag lämnade en kille som jag älskar för någon annan.. Men den andra är bara en kille jag trodde att jag kände.. Elr jag har känt honom grymt länge nu i typ nästan hela mitt liv.. Men nu har han förändrats helt och det är väll jobbigt men nu har ångrar jag värkligen att jag lämnade den andra för honom eftersom han bara spelat ett spel med mig och dom andra där han själv inte har förstått reglerna. Inte ens jag förstod och jag var så dum som lämnade dig för honom.


 So please take me back.. I miss last summer bby, i have been an idiot.. Please take me back, i still love u!
 
 


Godmorgon

Den:2010-06-21 Kl: 11:10:16 / Sommar 2010 / Kommentarer: 5

Godmorgon :) Jag vaknade nyss och klockan är 10.58. Har även ätit frukost :) Mackor blev det. Maddis är sjuk så hon stannar hemma med mig idag. vet ine triktigt vad som händer idag men ska kanske vara med Filippa eller med tjejerna? Kanske så träffar jag gurra och lukas det var sjukt länge sen jag såg dom! Miss my brothers! :) Skriver senare! 
Kisses :)
   
Dagens outfitt
                                                                                                                         


Sommarens låt ;)

Den:2010-06-20 Kl: 16:55:03 / Sommar 2010 / Kommentarer: 7

Hej,hej bloggen. Solen skiner och livet känns bra just nu :) Linn sov här inatt och vi drog från Martin vid halv 1 inatt så jag och Linn gjorde iårdning oss och praktiskt taget somnade direkt. Snart kommer tjejerna hem från Hannas land igen. Nu hoppas vi på sånt här underbart soligt väder resten av hela sommarlovet. Just nu sitter jag faktiskt inne för ovanlighetens skull. Mormor och morfar är här och tsm kollar vi på hus till sommarn. Som vanligt ska vi hyra ett hus nånstans och vara där i 1-2 veckor :) Ska ut och springa med Linn nu.
Kissies!



 


Film och mys!

Den:2010-06-19 Kl: 23:04:18 / Sommar 2010 / Kommentarer: 5

sitter hemma hos martin med Linn. Dagen har varit underbar. Har badat i havet :D Nice och kallt ;) Jag och Linn har hjälpt till lite dära. Vi har precis kollat lite film. Och det är helt FF hos Martin! Mys :) Linn kanske slaggar hos mig ikväll. Love her so mutch! Klockan är 23.01 för dom som undrar. Ska snacka med några och chilla lite :)  Vill bara hälsa till **** att han ska sluta playa för jag fattar vad du håller på med gbn :)
Kisses to you bitches!

 


Taggar till Landet

Den:2010-06-19 Kl: 09:33:34 / Sommar 2010 / Kommentarer: 4

Lägger in ett snabbt inlägg innan jag taggar härifrån. Åker till Linns landställe klockan 10 och kommer hem igen vid 6 nånting? Dom fårgade om jag ville följa med och kolla lite på det ny byggda och lite sånt där. Jag har varit där flera gånger förut så det är inget nytt. Vi ska väll bada kolla det nya mysa och hjälpa till. Perfekt! Ska bli såå skönt att komma härifrån ett litet tag. Juste jag har hamnat i 7c i den nya skolan vid namnet "spånga gymnasium". Går med Hanna men Linn och Elsa går tillsammans i en annan klass 7d. Men jag har fått reda på att dom delar upp en klassi tre delar och blandar dom delarna med en annan klass. Och min klass blandas med 7d altså Linns och Elsas klass. Så jag kanske kommer att ha lektionerna med dom. Who knows? btw, hittade en gammal låt som jag fortfarande gillar? Bjuder på den :)
 Men aja nu ska jag packa lite grejer Kisses!


Dagen outfitt :)


Sommarbloggar

Den:2010-06-18 Kl: 11:46:19 / Sommar 2010 / Kommentarer: 4

Nu när det är sommar så kommer min blogg inte va så fullt aktiv som den brukar vara eftersom det är fint väder och jag inte sitter hemma. Det kommer nog bli ett inlägg per dag kanske.. Det beror helt på vädret ute. Om det är dåligt så kommer jag blogg mer. Men nog om det! Igår va jag på nästabadet med tjejerna ju :) Helt underbart va det. Vi badade nästan hela tiden, men vi solade oxå såklart. Idag är det dåligt väder så jag ska väll ta och träna lite fixa håret och lite sånt där.

Imorn kanske jag följer med Linn till landet. Ska typ hjälpa dom med huset och lite saker. Men vi får se om jag får el inte. har inte pratat med mamsen än :) Jag skriver senare!


Nälstabadet, here I come!

Den:2010-06-17 Kl: 09:15:35 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

jag och Linn bestämde ju att vi skulle till Nälstabadet idag, men nu föjer resten av tjejerna med oxå! Och det här är mitt första dopp i sommar! :D As skönt jag älskar värkligen att bada, gör inte ni det? Finns det lixom någon som inte gillar att bada när solen steker och det är varmt ute? Skulle inte tro det.. ;) Ska vara hemma hos linn klockan 10.00 0ch på nälsta badet ska vi möta dom andra klockan 10.30 :) Jag tror att vicke kommer dit oxå, vill träffa honom eftersom vi inte har sett varandra på skit länge? En vecka då men en då ;) Jag skriver mer när jag kommer hem!


Glass time!

Den:2010-06-16 Kl: 18:52:55 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Messade med Linn för en stund sen och hon va sugen på glass. Så jag och min sjukling drog ut och handlade lite. Efter det så drog vi till "alex park" ;) Lång historia varför vi kallar den så.. Men iaf. Vi gick dit och tog bilder! Mysigt, sen bestämde vi att vi skulle föra något imorn oavsett hur hon mådde. Vi kanske ska till Nälsta badet och träffa dom andra elr något. Men om det blir dåligt väder så stannar vi hemma för ingen av oss har någon lust att bli riktigt sjuka. :) Ska vara hos Linn vid 11.00 :D Mysigt!! Här kommer bilder från oss, hoppas ni andra oxå har haft det bra :)
Se och njut!!


jag och Linn :)

I love U!

Linn tog smyg foto? ;)

Jag :D

Älskar dej!

Min kärklek till dej är obeskrivlig!


iTunes problem, hjälp!

Den:2010-06-16 Kl: 14:39:34 / Sommar 2010 / Kommentarer: 6

Japp, Idag skiner solen! Underbart :) Jag skulle egentligen ha varit med Linn idag men hon är typ sjuk :( Så det blev inget med det. Så nu håller jag på att fixa med låtar och sånt dära. För mamma ska på fest och har hand om musiken och hon ville att jag skulle fixa en spellista på min ipod som dom kunde spela senare. Och jag har gjort en spellista och när jag lägger in den i iTunes så är den som den ska med rätt låtar i rätt album och sådär. Men när jag synkroniserar det till min ipod så blandas alla låtar ihop? Fattar ni vad jag menar? Spellistan är lixom försvunnen och alla låtar är huller om buller? Jag har försökt att fixa det på alla sätt men fattar inte hur man gör? :O Om någon vet så lägg in en komentar och förklara, Jag får pengar för det här och allt ska va klart imorn :S Panik!! Har precis messat linn och frågat om vi ska ut och köpa en glass. Hon äter jämt klass när hon är sjuk och att vara ute i 10 min skadar ju inte? Även fasst man är lite sjuk? :P btw har hittat min sladd till mobilen nu så här kommer lite bilder :D
En video från flygandemattan när vi va på grönan :) <3

Linn och min hand på grönan :)

alex, martin,nicklas,niklas och filip på grönan :)

My boys igen :)

för några dagar sen i v-by med Julia, Jocke och Alex :)

Alex. L love u brother :)

Julia och jag Vid skolan i söndags? :)

julia och jag

har många fler, men jag tror att det här räcker? :)


love Stockholm

Den:2010-06-15 Kl: 20:43:52 / Sommar 2010 / Kommentarer: 4

har precis kommit hem efter att ha uptrett på Love stockholm :) Det gick bra vi fick ha luftgolv och trampett. Nice :D Klockan är nu 20.39 Och är faktiskt ganske trött. i vällingby gjorde vi inget spec.. Linn köpte ett par hot pants och sen hälsade vi på donken :) Amanda älsklingen har gjort en video om London :) Så tänkte ladda upp den. Vi var ju på en fyra dagars resa med alla sexor till London, remember? Tyvärr så va inte Linn och Hanna med i samma "grupp" som vi andra så dom syns inte så mkt i videon :( Saknade dom.. Det som syns mest mina och Amandas video bloggar ;) Minnen for life bitches!

Se och njut :)

 


igår+idag

Den:2010-06-15 Kl: 12:45:50 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Igår kväll va jag ju med tjejerna. Först gick jag över till Linn och vi satt och mös med våra datorer typ. Sen efter ett tag kom Hanna och vi tre gick ut för att hyra film. Självklart vid spångafolkan :) Så vi drog dit mötte Elsa och så hyrde vi en film tsm och köpte en Fanta exotic. Filmen blev en skräckis som Elsa redan hade sett. Den heter The Uninvited. Nån som har sett den? Jag han iaf inte se den eftersom alex ringde Hanna precis när vi hade börjat kolla på filmen. Men vi bestämde iaf att vi skulle träffa dom, så vi fixade oss och gick ut. Klockan var väll runt 22.00 kanske? Iaf vi träffade dom utanför huset och sen drog vi till parken.  Vi snackade lite och gjorde typ inget och efter ett tag tröttnade vi så vi sa hejdå och drog hem :) När vi kom hem var klockan typ 22.45 och eftersom jag inte kunde sova hos Linn så var jag tvungen att gå då. Så jag gick hem och messade med Alex i typ 1 timma? Sen pallade jag inte mer och somnade.

Just nu sitter jag hos Linn med elsa och hanna och Linn. Vi ska precis dra till v-by :) Linn ska handla något och vi andra hänger bara med. Vi tar bussen dit kanske träffar några eller så. vid 5 ska jag va på spånga staion för att åka in till stan med Elsa och några för att vi och våran gymnpa grupp ska vara med på Love stockholm. Önska oss lycka till :D Vi hörs senare
Kisses! :love:


Träffas?

Den:2010-06-14 Kl: 19:46:39 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Sitter hemma hos Linn nu, hanna och elsa kommer strax skulle jag tro. Ska faktiskt inte sova här för man fick bara va 3 här hemma. Och mamma tyckte att det va bra att jag kom hem. Men det blir nog sent.. Vi kanske ska hyra film eller träffa några. Messa, nu ska jag vara lite social med älsklingen. Pussar!

Vi prövade någon sida och gjorde något bara
picnik.com :)


Bra jobbat!

Den:2010-06-14 Kl: 16:52:51 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Japp! har inga hål som vanligt! :) Ska fortsätta som jag alltid har gjort bara. Har snackat med Linn och Hanna och vi kanske gör något ikväll som det ser ut just nu, Men dom skulle ringa lite senare för dom stog på något biblotek? Hanna har oxå vart hos tandläkarn och allt hade gått bra för henne oxå :) har fortfarande inte hittat sladden till datan, så jag kan inte ladda upp några bilder. *sur* :( Men iaf, jag skriver senare, Love! :love:

Önskar att det var sol...!


Smothie+ Outfitt

Den:2010-06-14 Kl: 13:35:00 / Outfit / Kommentarer: 0

Nu sitter jag i soffan, ny duschad, sminkad, och Klar för tandläkarn! Håll tummarna för att jag inte har något hål. Är nervös eftersom jag aldrig i mitt hela livet har haft ett enda hål! Det är ju bra. Men men, fixade nyss lite smothie och som vanligt så klantade jag till det ordentligt genom att tappa mixer staven i golvet efter att ha gjort klart smothien. :D Smidigt! Det hamnade massor av smothie på golvet! Så Nathalie fick bli askungen i 1 min! Att sitta på golvet med en trasa i handen och torka är inte min grej! Smothien är nyttig och skit god iaf. Jag kommer inte träffa någon innan tandläkarn, men efter så kanske jag gör något med tjejerna eller träffar Vicke och Alex. :D Vi får se hur det blir. Håll bara tummarna för mej eller släng in en stöttande komentar för tandläkarn är inte min grej! ;) Love u all!

Vita jeans, svart linne och en vit och rosa randig tröja :)


Tandläkarn

Den:2010-06-14 Kl: 09:52:14 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Vaknade nyss av att hem telefonen ringde. Skit jobbigt, jag la bara på. Men nu har jag iaf ätit frukost och sitter och kollar på tv. Dom andra tjejerna är på Nälsta badet nu, dom frågade om jag ville henka men det är dumt eftersom jag ska dra till tandläkarn innan 2. Föressten är jag typ halv sjuk och det är skit väder ute lixom.. Men Nälstabadet får vänta :) Ska fixa mej nu och statistiken har höjts som f*N :D Tack alla! Ska typ träffa några (som vanligt). Skriver mer senare! Pussar


Vad händer....?

Den:2010-06-13 Kl: 19:04:44 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

kom just hem från en dag utomhus. Skulle möta Alex.l, skit länge sen asså ;) Sen så träffade vi Julia oxå. och så gick vi upp till skolan? tog lite bilder och sådära men nu är det så att jag inte hittar min överföningssladd? Ni veten sån där sladd som hör till mobilen som man kan stoppa in i datan och ladda över bilder? M den har jag typ tappat elr så ligger den på golvet el hos nån annan. När jag hittar den så ska jag ladda upp alla bilder på bloggen lovar er! Vet inte riktigt vad som händer ikväll? Vet iaf att jag ska äta hemma, och det blir grillat :D Yammi!
Se you!


Sexy bitch

Den:2010-06-13 Kl: 13:53:11 / Outfit / Kommentarer: 6

Kollade runt lite på bloggar och sådär och hittade den här låten, Girlpower bbys! Det har regnat ju, eller typ spö regnat men nu äre sol igen? Konstigt :S  Dagens klädsel blev iaf svarta shorts med en tröja :) Men iaf Det blev inget med tjejerna, haha är egentligen inte särklillt förvånad. Fick reda på det nyss. Så nu ska jag väll snacka med alla som frågade om vi kunde göra något idag och säga att min dag är ledig helt enkelt. Eeh, Det var linn som skickade ett mess och skrev att hon skulle sälja hennes säng? ( Det kan hon ju inte rå för faktiskt att någon ringer och vill köpa henens säg just nu? ;) ) Och att Hanna helt enkelt inte pallade. Ville lixom vara med dom idag etersom det inte går att göra något imorn? Skit kul att få höra det här nu men det är väll bara att bita ihop och så hörs vi senare :)
 

Dagens outfitt dåra :)
Kisses :love:


Fika

Den:2010-06-13 Kl: 11:53:31 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

En släkting till mej har kommit på fika :) Trelivgt, inte för att jag hade tänkt att fika men iaf. Planen för idag, Har typ ingen förutom att jag kanske ska träffa några och vara med Linn och Hanna. Snackade med dom förut och vi bestämde att vi skulle ses hemma hos linn vid 2 tiden. Mysigt! Fick nyss reda på att Det är tandläkarn som gäller imorn. Hatar tandläkare! Fy fan... Men jag borde inte ha något att oroa mej för eftersom jag aldrig har haft något hål i mina tänder. Ska ner och äta jorgubbar, uppdaterar senare :)

 


Ändrade Planer

Den:2010-06-12 Kl: 19:21:14 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Japp, Det blev ändrade planer idag. Jag skulle ju till hanna? Mm.. Men när jag hade typ gått skit fort till henne och plingade på. Så öppnade hon dörren och ba "men fan" elr nått. ja bah jag messade ju och så började vi snacka. Och det visade sej att hon tydligen inte hade kollat messet jag skickade när jag gick. där det stod "jag går nu". För det visade sig att hon skulle ha gäster! Mm tack! haha där hade jag gått typ i 20 min och så får jag gå hem igen :D Smidigt lixom :) Men men.. jag drog till v-by med julia istället :D Mys! Vi träffade människor va på donken och snackade typ. kom precis hem därifrån ;) har fan inte skrattat så mkt på länge :P hanna föreslog förut att vi kanske kunde göra något i eftermiddag i stället men hon har inte hört av sej och nu får kjag veta att hon och Linn ska på bio tsm.. Det är sånt som gör mej ledssen.. Diss eller vad lixom? Men har blivit van, älskar dom lika mkt ändå :P Ha en bra kväll!

 


Utgång :)

Den:2010-06-12 Kl: 12:38:42 / Outfit / Kommentarer: 4

Taggar till Hanan nue! Vi har ingen speciell plan för dagen men vi kanske taggar ut nån stans. Kista eller nåt eller så stannar vi bara hemma och njuter av varandra. Vem vet? Nu när det är sommar så kan man ju göra lite vad man vill lixom? Ed hardy tröjan och mysbyxorna är på! Nice :) Puss på er!

 


Mys och snacks!

Den:2010-06-11 Kl: 17:40:17 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Japp, jag har nu kommit hem från Elsa och sitter i köket och srkiver lite och dunkar musik :D Har fått en liten drink från lillesyrran och chipsen och dippen står framme på bordet redan ;) Hos Elsa gjorde vi inte så mkt, lyssnade på musik snackade och kollade film typ. Skrev nog det förut.. Ska vara lite social med familjen nu oxå. Här får ni en låt jag ALDRIG kommer få nog av helt enkelt! Kisses :*
 
 


Duktig eller vad?!

Den:2010-06-11 Kl: 13:19:49 / MusiQ / Kommentarer: 2

Sitter hos Elsa nu. Linn och Hanna är även här. Vi sitter och Kollar på Avatar och bloggar :)  vi ska typ bara mysa hela dan. Men Linn drar snart för hon får inte va med oss en dag till? Kolla och lyssna på videon!! Skit duktig och hon är inte ens känd? :O Iaf jag skriver senare, Puss


 


Frulle

Den:2010-06-11 Kl: 10:38:47 / / Kommentarer: 0

Sitter framför tvn nu och äter lite frukost. Te och flinger och mjölk blev det idag :) Idag regnade det som fan ute, inte kul? :( SKa nog mysa lite och ta det lugnt med tejerna idag. Ska fråga om vi kan göra något. Mysigt! Ska städa mitt rum snart eftersom städerskan ska komma hit idag :( Så jag är lixom tvungen att vara nån annan stans än hemma. Igår fick jag några fina hälsningar på msn. Och grymt många besökare! Tack för det :)  Jag uppdaterar senare :D Pussar!

Tack alla! Kärlek till er!
 


Sommarlov

Den:2010-06-10 Kl: 21:25:53 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Nu äre ju sommarlov. Kan ju inte säga direkt att jag har haft en toppen start på mitt sommar lov eftersom tjejerna är tsm utan mej. Men vad ska man göra? :)  Hoppas att alla ni andra har haft en underbar dag iallfall. Det har ju varit varmt och solen sken ju hela dan! Det är ju ett + :D Har typ blivit lite sjuk oxå. Toppen lixom -.- Men jag ska inte tänka på det. Blir nog bättre så ;) Ska fortsätta snacka med Mina älsklings boys nu. Pussar!

 


Solar!

Den:2010-06-10 Kl: 16:39:27 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Sitter på altanen min och solar! Skit mysigt. Har varit ute en sväng men kom tbx för en stund sen. Skit fint väder asså, Underbart :) Tjejerna dissade mej idag, Vet inte varför? Hoppas man inte inte har gjort något -.- Är lite hungrig så ska fixa något att äta nu. Om nån vill träffas så skicka bara ett mess till mej, skriv erat namn oxå tack! Skriver senare :) Pussar

 


sol

Den:2010-06-10 Kl: 12:28:18 / Sommar 2010 / Kommentarer: 6

Taggar ut nu, vet inte riktigt vad jag ska göra. Men pallar inte sitta här inne och tråka. Träffar säkert några eller nått.. Alla tjejer är hos Hanna? Vet inte riktigt hur det blev så men iaf, sitter ensam hemma :/ Har skaffat ny header som ni kanske ser, Vad tycks? :) Pussar


 


I <3 Grönan!

Den:2010-06-09 Kl: 21:58:06 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Sitter i Linns soffa nu, ska sova här :) Det gillar vi! Klockan är 21.50 och vi kom hem för 50 min sen? har haft det undebart med Linn och my boy's :) Har inte åkt så mkt men vi har redan ett planerat datum för nästa gång vi ska dit! Jag och Linn träffade massor som hade messat, Nice.. Alex höll på 24 idag :D Mysigt! Han och Martin skulle egentligen ha sovit här men Linn fick inte :( Det får bli en annan dag, det är sommar lov nu you know :D Träffar nog dom imorn. Skriver senare! Kisses




I love u Sis dagen har varit underbar :D
 

 

Anonym om Grönan+Skolavslutning:

vilken skola ska du börja i och de andra ?

Svar: Jag ska börja i Spånga gymnasium och det ska även
Linn, Hanna,Elsa,Martin, Alex, Viktor och andra..

                                                                                               

Grönan here we come!

Den:2010-06-09 Kl: 12:01:28 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Har precis kommit hem från skolavslutningen. Laddar upp bilderna från den senare. Jag skulle ju sjunga Hallelujah med Frida idag och det gick skit bra! Vi sjöng för fler än 1000 pers! As många kom fram senare och sa att jag var jätte duktig och sånt där. Blev jätte glad :) Som vanligt började hälften av alla i publiken gråta när jag sjöng. Ska ladda upp en video senare då ni kan få höra mej :D Ikväll ska jag ta skit mkt bilder med Linn bby.. Grönan, you know?! As kul :D Messa om ni oxå är där och vill träffas, ska redan träffa folk så bli inte sura om jag inte svarar. Ska sminka mej färdigt nu och så taggar vi upp till v-by för att sen ta tunnelbanan in till stan med klassen då ra. Om ni ser mej så säg hej :) Kisses! :love:

 


I can see you bby

Den:2010-06-08 Kl: 18:58:03 / MusiQ / Kommentarer: 0
Gbn, trodde inte det här om dej. Kommer alltid älska dej som jag alltid har gjort. Men tro inte att jag inte ser vad du gör...


 

Grönan+Skolavslutning

Den:2010-06-08 Kl: 16:03:38 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2
Idag hade vi avslutnings lunch i skolan och årets match. Det är alltid så att sexorna spelar en fotbollsmatch mot alla lärare. Och varje år så har lärarna vunnit och även i år blev det så.. 3-6, ganska bra iaf om man tänker på att nästan alla lärare som spelade var män som har spelat fotboll sen dom var 2 lixom.. Och sexorna har även en avslutnings-lunch i skolans matsal dagen innan skolavslutningen. Det var skit mysigt! Dom hade gjort tre långbord och vi fick hur mkt läsk vi ville och till Lunch fick vi typ marinnerad och grillat kyckling bröst med pommes och bea :) Så gått vare inte fetto mat you know? Men ändå tanken va bra :) Sen fick vi även efterrätt massor med stora jordgubbar och vaniljglass, hur mkt vi ville :D Nice! Imorn äre skolavslutning och jag ska sjunga Hallelujah med Frida och Ewa ska spela piano ;) Kommer börja gråta eftersom jag har gått med mina älskade kompisar i 7 år nu! Och nu ska vi bara skijas åt. Fy fan.. Vi ska även sjunga sånger som vi har gjort till våra lärare. trevligt :D Efter allt det här så drar Jag och min klass till Grönan och stannar där till sent :) Messa om ni vill träffas eller är där :) Ska fixa naglarna nu, Fransk Manikyr tror jag. Kisses to you all!

Grönan here we come!
 


Till min Elsa

Den:2010-06-07 Kl: 21:00:26 / MusiQ / Kommentarer: 1


Jag älskar dej mer än vad du förstår gmn
 


Met again!

Den:2010-06-07 Kl: 17:07:01 / Sommar 2010 / Kommentarer: 1

Träffade Julia Gurra och Lukas today! Mys mys! Vi träffades typ vid skolan och hängde sen så drog vi hem till Lukas :) Är oxå sjukt förbannad på att vi kom 4a på melodefestivalen?! Kan ni fatta? Det var några små glin som inte ens kunde sjunga som kom på 1 2 3 plats. Sjukt många små barn kom fram och sa att vi var bäst och att vi skulle ha vunnit och ingen fattade inte varför vi itne gjorde det? Kanke för att jag vann med några andra förra året? Jag vet faktiskt inte. Men dra åt helvette bara :D Ska äta snart och sen dra ut och springa typ. Kisses!

London :)

Alex, Jag, Linda, Elsa, Filip, Kevin, Sandra, Daniel.H, Martin, Daniel.B, och några andra
 


Middags gäster

Den:2010-06-06 Kl: 17:21:43 / / Kommentarer: 2

Japp det kommer gäster till mitt hem idag :) Mysigt.. Det blir grillat! Mm.... Me like :) Gurra har kommit hem så har snackat med honom, har även snackat med Julia igen? Vi pratade gammla minnen, som när vi var på Grönan tsm. Hon jag Moa Hanna Alex och Jesper. Det var typ ett år sen? Men iaf när Julia Moa Alex och Hanna trängde in sej i en sån där båt i kärleks tunneln och jag och jesper ( som var tsm då) satt i en egen båt och hånglade? Haha minnen!! har ju haft kontakt med honom men det funkar inte.. pågrund av personliga andledningar.. Tråkigt*  Men kommer hitta någon som honom igen. Eh Kunde inte springa idag eftersom det var så *jävla* varmt. men det är ju bara bra med fint väder :) Men jag kan inte springa när det är så varmt för jag får dunkande huvud värk.. Men istället för att springa så gjorde jag mitt lilla "styrke pass" istället :) Trevligt :D ska in i dushen nu!


Outfitt


Keso- inte Nathalies grej

Den:2010-06-06 Kl: 12:42:51 / / Kommentarer: 0

Keso är inte min grej om man säger så. Men den där macka va  helt okej. :P Det hade ni inte förväntat er :) Inte jag heller faktiskt, trodde den skulle va dö äcklig men nepp, inte alls! Som ni kanske vet så har jag hållt på med en video till Min mest underbara Elsa i typ två månader nu? Och den har äntligen blivit klar :D Ni kommer inte tro att den va svår att göra men fan va jag har kämpat ;) Sen ville jag oxå säga en grej till Elsa och Amanda, Och det är att den där videon till Hanna och Linn gjorde jag för att jag faktiskt saknar tiden då det bara va "vi tre". och när vi träffade er så ändrades ju alla och allt. Men på både bra och dåliga sett. I början va det spänt sen så släppte allt och jag mådde super igen. Och sen bråkade vi och sånt.. Det gick väldigt mkt upp och ner. Men nu är ju allt bra igen..? :) Och det var sjukt kul att göra videon bara för att man kommer ihåg allla minnen och sånt dära. Men jag älskar oss alla Fem! Bara tre "riktiga" dar kvar tsm...

remember?


Nyttigt!

Den:2010-06-06 Kl: 10:26:17 / / Kommentarer: 1

Jag kör ju alltid på nyttig mat? :) Och nu har jag kollat i nån mat tidning där dom har gjort en macka som ser god ut. Typ ett murkt bröd med Keso Och sallad på. Blää...? Jag vet det låter konstigt men nu ska jag iaf prova. Tror inte att det är så gått... Jag vaknade klockan 10.00 idag, nice att få sova lite tycker jag. :D Imorn är ju en hård dag så bäst att jag slappar lite. Ska äta frukost nu och sen städa rummet och sen drar ju ut och springer. Om det är någån som vill ha ett bra tränings pass så fråga mej bara :) Jag kör på! Upptaderar senare. Pussar

Skriver vilket betyg den får efter frukosten


Vi tre- hör ihop

Den:2010-06-05 Kl: 21:19:10 / / Kommentarer: 3

Jag har gjort en video till mina älskade tjejer. Men den här gången bara till Linn och Hanna. Det var ju vi tre "från början". Saknar det lite faktiskt eftersom allt var så perfekt jag har fan alldrig mått så bra. Men sen så förändrades alla när nya människor kom till vårat liv :) Både bra och dåligt. Men saknar ändå våran tid..! Så nu har jag gjort en minnes video. Igga våra fejjs på bilderna, vi lekte och va fjortisar.. Men minnen är minnen right?



Student

Den:2010-06-05 Kl: 20:04:30 / / Kommentarer: 0

Har varit på studentmotagning, Mysigt! Kom precis hem. Kvällen med Linn va jätte nice och mysig tycker jag. Riktig girl power, Nej men vi fick prata för oss själva och njuta som barndomsvänner. Skit mysigt helt enkelt! När jag kom hem från Linn imorse (klockan var runt 11 skulle jag tro) så fick mamma nojja och sprang runt för vi skulle tyill v-by för att köpa klänning till mej som jag skulle kunna ha idag och på skolavslutningen. men när klockan var runt 12 så var vi iaf iväg och jag hittade min klänning efter mkt letande, provande och springande. Men det är jätte fin och skön så det var ett +. Snackade med Alex bby i luren förut, vet inte riktigt vad han ville men han ringde 2 gånger? Haha vi snackade bara skit typ. Till middag blir det hemma gjord pizza! :D Me like! Det var skit länge sen helt enkelt. Imorn händer inget spec.. skulle jag tro. Ska ut och springa lite och slappa typ. Puss på er alla!

Igga håret på 1 bilden
Hade hälften uppsatt i bak och så hade jag vågit
hår oxå. Det är därför det ser så kort ut :P
Jeans jacka: TopShop i London för 480 kronor
Klänning: Ginatricot för 199 kr
Väska: Louis Vuitton för 5000 kr
Armband: köpt i London för 200


Wake up!

Den:2010-06-05 Kl: 09:27:42 / / Kommentarer: 3

Klockan är 9.22 och jag har precis vaknat. har försökt väcka linn men det är omöjligt. Just nu så håller jag bara på med datan och lite annat. Vi har sovit nere i Linns källere som vanligt.. :) Juste igår fick jag reda på att det är melodifestival i skolan på Måndag :O ! hade ingen aning om det! vi har ju ett nummer och igår vare sista gången att träna, men jag fattade inte det så vi drog bara hem. Smidigt va? Typiskt oss.. Linn har gjort en video till mej :) Tack underbarste barndomsvän! Älskar dej. Så nu ska ni få se den :D den är jätte fin. Love to you all!
(videon är skit stor så hela syns inte men kolla gärna på http://www.youtube.com/watch?v=2s5slx209KE )


Slaggar!

Den:2010-06-04 Kl: 23:44:21 / / Kommentarer: 0

E hos Linn och självklart så ska vi slagga hos linn och det är FF. Underbart :D  Vi kollar lite på film och har själva gjort några oxå. Vi har oxå tagit bilder så dom får ni sen. Imorn så ska jag på student middag hos hen kompis. Trevligt, tror att jag ska ha vita jeans och en gyllene topp :) Laddar upp bild på det när jag är hemma igen. Vi har ätit glass och ska typ ut till studsmattan nu! Hare underbart upptaderar imorn. Kramar!
Driv bilder  ;)






Film time :)

Den:2010-06-04 Kl: 20:22:22 / / Kommentarer: 0

Sitter nu med min älskade Linn hemma hos henne. Helt FF! nice elr vad? Vi kollar lite på¨film och håller på med datan. Håller på att göra en film till mina älsklingar Hanna och Linn :) Men iaf. Snart kommer chipsen, glassen och drickan fram :P Vi ska rensa ;) Ska vara lite social nu. Pussar :D


Härligt

Den:2010-06-04 Kl: 17:10:48 / / Kommentarer: 0

Underbart med så grymt varmt väder asså! Allt med tjejerna har löst sej och idag har jag varit hos linn hela dan. Mysigt! Alex, Martin, Danne, Elsa var oxå med. Säger bara sjukt kul! Love u all. Förlåt att jag inte har upptaderat idag men Linn kunde inte fixa datan :( men här har ni mej :D Nu ska jag ut med Linn och springa 3 km? Stolt eftersom jag sprang igår oxå ska göra det även imorn om jag hinner.Vet inte om Linn slaggar här idag? Vi får se, vi kanske myser lite ikväll och så. Love u all!


Joggat

Den:2010-06-03 Kl: 17:23:33 / / Kommentarer: 2

har varit ute och sprungit för att få ut lite av min ilska. Men imorn så ska vi tjejer typ snacka ? Tror att allt kommer att lösa sej iaf. Men nu ska jag typ sitta framför datan och lite sånt. Sen ska jag snacka med Alex eftersom någon har sagt en grej till honom som inte är sann... Vill att han ska veta att han betyder grymt mkt för mej och älskar honom som Kompis :) Nu är det inte alls så många dar tills vi slutar skolan!? Skit konstigt tycker jag. Har ju gått i Nälstaskolan i 7 år nu och allt tar slut på onsdag. Sorgligt :( Ni ser mej senare i Spånga :D
Pussar

 Älskar dej... Din och min tid i London var
Underbar, vill inte att du ska tro på vad
alla säger...


V-by

Den:2010-06-02 Kl: 13:09:33 / / Kommentarer: 0

Sitter hemma hos mej med Elsa nu. klockan tickar och vi ska snart dra till Vällingby för att träffa några. Ska ta med pengar för att köpa solglasögon :) Det gillar vi! Ikväll så blir det tjej middag hos Maria, mysigt? ;) Kommer hem vid nio igen. Ska ut nu pussar!


Underbara London!

Den:2010-06-01 Kl: 16:51:54 / London 2010 ! / Kommentarer: 3

Jag har haft det underbart i London! Boendet va inte bra och inte vädret första dagen heller men att vara med mina älsklingar i London va helt obeskrivligt :) Vi hade ju "grupper" och min grupp va ju fan bäst! haha fyfan vad jag har skrattat :D Har shoppat jeans jacka, kräm, små grejer och massor av annat. Jag och Amanda blev skit bra kompisar nu i London. Och jag älskar dej värkligen Amanda Åkesson :D Vi ska flytta till vårt London darling.  Hon har dom flesta bilderna från London och hon skickar dom till mej ikväll så då blir det bildbomb. Nu kommer några jag har tagit :) våran låt Amanda älsklingen
Min tid med dej har varit oslagbar gmn




jag och Amanda

Jag och Amanda i vårat rum

Sleeping med min bby

Jag som ligger i alex knä :love:

Amanda, Danne Alex och Jag bakom hatten :P

Danne, love u :)

Jag och Amanda älsklingen innan vårat bad tsm

Vi badade ensamma på hotellet, skit mysigt gmn

Love u

Jag och Amanda :)

Jag andra kvällens klädsel :)


Vi åt på donken :)

shoppingen med min Amanda :)
fler bilder kommer senare :D


RSS 2.0