Bakar!

Den:2010-03-31 Kl: 15:53:34 / / Kommentarer: 0

Det kanske låter som jag bakar mkt, men det gör jag fan inte ^^  men iaf eftersom mamma fyller år idag så tänkte jag överaska henne med att ha bakat! en super idé asså :) ewa har hjälpt mej med bakandet och det blev as bra. Dagens bakverk är: Sega hallon rutor! idag på musiken ägde jag Amanda, Hanna och Linn vi sjöng vackrast asså! och älskar låten vi hade(den nedanför) mest! Vi fick  tbx matte proven idag.. hade två slarv fel men man kunde få 28 poäng men sen fanns det oxå 2 extra upgifter som man kunde få 8 poäng sammanlagt på.. och eftersom jag fick alla rätt på båda dom så fick jag 28 poäng! Alltså full pått :) men är irriterad för slarvet men Anna (våran fröken) sa att mitt prov va ett MVG prov! så är iaf as stolt :D
many kisses to you!
 

 


Love it!

Den:2010-03-30 Kl: 19:47:12 / / Kommentarer: 2
Idag har jag och tjejerna(Hanna, Linn och Amanda) varit tsm. Och gissa vad? Vi var ute hela lunsch rasten och mös med killarna. Bara för att det var toppen väder! Önskar värkligen att alla dar va såhär. Vi tog självklart lite bilder har ingen med oss fyra för det har bara Hanna på hennes kamra.. -.-' Och hon har antagligen data förbud idag oxå så hon kan nog inte ladda upp dom idag. Imorgon så är det mammas födelsedag. Så det är henne jag kommer att tänka på då :) Här kommer lite bilder på mej, Linn fille och alex :)

We 4-ever bby! 12 år med dej Älskling!

Ska hitta en bättre på min man och jag ;) Men
Hanna har den så.. Iaf 9 år med dej bby!
Love u

Och med filip broder!
Är den syrra tro inte på vad
folk säger

Slaggar borta tonight

Den:2010-03-27 Kl: 16:23:39 / / Kommentarer: 0

Japp, idag slagagr jag borta hos alex :) Danne, Martin, Elsa, Linn och Hanna e oxå med så det blir mys ikväll :) Har precis duschat så sitter här i handduk.. Men iaf Jag och tjejerna äter på Ilpan ikväll sen taggar vi till Alex. Hoppas jag kan skriva lite senare med finns risk för att det kanske inte funkar eftersom jag kommer nog ha fullt upp ;) Klockan 2 inatt ska alla ställa om klockorna till 3, remember! Sommartid! Underbart.. Och så är det erth hour! Dont forget! Alex, gbn tänk att det är 1 år sen exakt sen vi var hemma hos Julia när hon och jeppe var ihop! haha ;) Aja puss på er!


 


BB!

Den:2010-03-26 Kl: 21:34:10 / / Kommentarer: 11

Sitter i soffan nu och chillar med Martin och Linn :) Dom är här på middag, mysigt värre asså ;) Vi håller på med datan kollar typ på film. Dagen har varit as rolig! Disco och allt möjligt asså :) Sorry för dålig upgraderning idag med jag har varit med Daniel.B Alex, Martin, Linn och Elsa Fille va med ett tag men sen drog han. Laddar upp lite bilder nu. Puss på er!


 


Cooking :)

Den:2010-03-25 Kl: 17:09:31 / / Kommentarer: 0

Okej nu står jag här i köket och fixar lite mat till familjen :) Mamma har nyss kommit hem så vi hjälps åt. Idag var Linn, Hanna, Amanda, Elsa, Ewa, Danne.B, Nicklas och Kevin här. Vi lyssnade på musik och Bakade till imorn! tröjerna är färdiga ska fota ikväll och lägga ut :) Som sagt Ska jag ta massor av bilder imorn så lägger in sen :)
 Längtar grymt till imorn, vi kommer äga allt! :)
Pussar
 

 


Bakar :)

Den:2010-03-24 Kl: 17:24:13 / / Kommentarer: 0


Just nu sitter jag framför Linns data och kollar på medans hon, Elsa och Hanna Älsklingarna bakar sockerkaka..Tro inte att jag är ego elr nått för jag har precis gjort chokladbollarna! Vi bakar till Big Buissnies :) Längtar! Idag ska vi rita på jobb-tröjorna vi ska ha på fredag :) Ska självklart ta bild så ni kan få se :) Om det är någon som vill träffas så är det bara att messa. Amanda har redan dragit för hon skulle träffa någon..
Aja puss på er!

 

Mitt hjärta skulle inte slå..

Den:2010-03-23 Kl: 21:13:00 / MusiQ / Kommentarer: 3


Ha låten på
Elsa, Det har gått fyra veckor nu..Du och jag. Älskar dej oerhört bby. Allting har gått så fort. Vi har blivit så bra kompisar redan. Vissa säger att vi lämnar dom utanför men jag tror dom inte och struntar i det nu. För dom vet innerst inne att jah ALDRIG  skulle lämna dom, för allt i världen. Du är en av mitt liv nu. Och jag kommer aldrig glömma svika eller lämna dej nu. Du finns i mitt hjärta bby! :)




Hanna Och Linn Älskar er mest bebisar!

Dör och dödar för er!


 


Lyssna nu!

Den:2010-03-23 Kl: 19:52:58 / / Kommentarer: 0
Har väldigt mycket att berätta! Dagen har varit bra och just nu sitter jag och pluggar och skriver ner fakta om Brasilien. Snackar med Hanna och Elsa på msn och vi har as kul :) Vi har snackat och helgen kommer bli as bra! Kan tyvärr inte säga vad som ska hända..Men ingen kommer ha så kul som vi iaf :) På fredag är det Big Buissnies och för dom som inte vet vad det är så ska jag berätta. Man skapar ett eget företag skriver på ett kontrakt och sen så har man en dag när man jobbar med sin affär elr vad man nu har. Och alla i sexan skapar lixom grupper med varandra om ni fattar sen går man och handlar med låssas pengar hos varandra. Det låter kanske tråkigt och töntigt men det r fan as kul! Jag, Elsa, Hanna, Linn och Ewa ska ha ett Café som ska heta Café Mjaou.. :D! Vi ska vara så heta! Så sörjer för dom som inte får vara med och titta på oss asså :D Vi ska ta massor av foton så ska lägga in sen :) Hoppas någon orkade läsa :) Puss


Bild som väcker minnen

Tack, underbara du!

Den:2010-03-22 Kl: 20:15:37 / / Kommentarer: 0

Hej,hej bloggen!
Har saknat det här med att skriva till er, men som tur är så har ju Elsa skrivit hur läget är. Tack bby! Ja som sagt singde Hanna och Linn och var ledssna på mej och Elsa eftersom dom tyckte att vi lämnade Hanna, Linn och Amanda utanför. Men nu är allt löst :) Älskar dom mest av allt så ingen ska tro nu att vi inte är kompisar längre. Romme var fantastiskt ska leta fram bilder från resan. Dagen har varit bra, Jag Elsa Hanna och Linn åkte hem till Hanna och myste sen ringde killarna och ville träffas så vi gjorde det helt enkelt. Vid spånga folkan:) Sen drog alla till Alex och mös :) Tillslut var Alex ensam med mej hanna och Linn, Haha snacka om att njuta ;)
Puss på er!

 


Gästbloggar!

Den:2010-03-19 Kl: 22:22:04 / / Kommentarer: 3

Hej nathalies blogg!
Igår stack nathalie till Romme och kommer vara där hela helgen, så jag fick uppdrag att skriva ett inlägg här.
Idag har jag varit med Michaela tills typ nu, vi har bakat , pratat och kollat på film.
Mitt i filmen så ringde Nathalie och sa att Hanna och Linn tyckte att vi lämnade dom utanför . Jag vet inte riktigt varför dom tycker det, för vi vill verkligen inte att dom ska tro att vi typ dissar dom eller nåt sånt.
Men sen ringde nathalie dom och förklarade för dom att vi inte ville att dom skulle tro det.
Som tur är så förstod dom oss och nu är vi sams igen ! :D
Men just nu sitter jag och kollar på lets dance med mamma och pappa.
Hoppas att Mathias vinner!
Har typ inte så mycket mer att berätta.
Min blogg --> http://elsamb.blogg.se/


This is me :)

Let's Dance


Saknad!

Den:2010-03-18 Kl: 20:46:52 / / Kommentarer: 0

Slänger in sista inlägget nu, somsagt åker jag ju imorn till romme. Elsa Älsklingen ska nu gäst blogga här. Hon brukar ha mkt intressant att skriva så kolla ändå :) Jag kommer hem på söndag laddar upp bilder då :) 
Puss på er!



Min och linns hand, Älskar dej bby!

Äkta kärlek!


Romme!

Den:2010-03-18 Kl: 17:41:49 / / Kommentarer: 0

Imorgon drar jag till romme över helgen. åker vid 7 :) Ska fråga Elsa om hon vill gäst blogga. Dagen har varit bra, men har varit lite seg -.-' Efter skolan drog vi hem till Linn med killarna och myste.. Hade två på mej x) Mysigt värre asså :) Kommer sakna alla jätte mkt Men kommer ju tbx på söndag så på måndag är allt normalt igen! Älskar er! :*


Bjursås, Minnen värda att komma ihåg!

Den:2010-03-17 Kl: 20:10:37 / / Kommentarer: 0

Åååh! Den här dagen har varit underbar! Vi har ju somsagt varit i bjursås och åkt skidor med klassen. Buss resan tog sammanlagt 6 timmar, och i backen 5 tror jag :) Vi hade grymt kul på bussen, och vi myste typ hela vägen! Själv åkte jag mest med Amanda, Elsa och Linn, sen var Emma.U och Josefin med oxå! :D Vi hade en favvo backe som hette Baggebobacken tror jag. En röd backe med hopp gupp och ja, den hade helt enkelt allt! Det är vår backe nu. Ska ladda upp bilder från när vi hoppade och så, själv är jag inte med på bilderna för dom gångerna vi tog så filmade jag el så tog jag själv bilderna..Men det var iaf as kul att åka dom! Jag Amanda och Linn Lyckades pajja en lift 2 gånger! Men en skoter kom upp direkt efter 5 min och fixade, så no problems!
Va hade det bäst älsklingar!


Mina Skid grejer!

Den:2010-03-16 Kl: 21:01:35 / / Kommentarer: 0


Grymt stolt ;)


Bjursås..Here we come!

Den:2010-03-16 Kl: 17:37:18 / / Kommentarer: 0
Åååh! Kan knappt vänta tills imorn! Är jätte pirrig och längtar som F**n! Vi ska dåra till Bjursås med sexan och åka skidor imorn! Ska ta mycket bilder från bussen och när vi åker :) Klockan 7 imorgon bitte åker vi och resan tar c.a 3 timmar! Ska nog åka me Linn, Amanda, Hanna och Elsa. Hanna har vart borta i två dagar nu men imorn måste hon bara komma! Jag älskar dej mer än allt annat bby! Håll tummarna för att jag inte bryter något :) Ska plugga nu!
Lots of love :*


Lögner..

Den:2010-03-15 Kl: 19:37:44 / / Kommentarer: 3


Hur fan kunde du göra såhär mot mej..Jag sitter här och tårarna rinner ner för mina kinder och dom svider. Du kan fan inte ha något hjärta. Du betyder inget längre. Alla svek alla tårar som jag har låtit falla för dej. Jag trodde hela tiden att du alltid skulle finnas här. Men i slutet förstod jag att något var fel. Du svek mej, jag trodde att det var ett mistag bara som du hade gjort. Men jag trodde aldrig att det kunde gå såhär långt. Dom som visste om dej och mej trodde att det var äkta helt igenom. Jag trodde att jag kunde berätta allt för dej men det var ett mistag som jag aldrig kommer att tillåta igen. Du är borttagen från från mitt liv. jag raderar ditt nummer din msn allt. Jag vill inte veta av dej längre. Jag har andra. Killar och Tjejer som aldrig skulle göra såhär mot mej. Barndomsvänner som inte sviker. Smsen som du skickade, "Jag gör allt för dej, Och älskar dej mest av allt" Det är bara lögner. Och jag gråter fortfarande för att du kunde göra såhär. Du har tagit en jätte stor plats av mitt hjärta och nu håller det på att läka..Jag hoppas att du förstår vad du har gjort. För jag tänker aldrig ta tillbaka dej igen. Kom inte och säg "snälla jag har gjort ett misstag som jag aldrig kommer göra om. Hon  betyder inget för mej längre" Jag har gått på det förut men nu är det slut föralltid. Alltid...


Matte

Den:2010-03-15 Kl: 17:44:20 / / Kommentarer: 0

*Suck* här sitter jag med min matte läxa och kämpar -.-'.. Den är tills imorn och jag ångrar värkligen att jag inte gjorde den förra veckan. För nu har jag grymt många saker att göra..Imorn ska jag till pappa igen. Så då kan jag plugga osv.. Men men, Idag har jag varit i V-by med Filippa älsklingen och hennes kompis.. Skulle handla lite saker *hemligt* Egentligen skulle jag upp med Elsa och Amanda men det blev inte så. På osdag ska vi åka skidor i Bjursås! Ååh... Längtar! Skriver senare.

Mycket kärlek!


Mmm..

Den:2010-03-14 Kl: 17:30:17 / / Kommentarer: 0

Jag är inte sån som dricker mycket oboy och choklad.. Men imorse så hade dom gjort varm choklad och visspat grädde till! Mm det var så himla gott! Jag njöt värkligen, det är inte så ofta som sagt ;) I förra inlägget så skrev jag att jag hade målat naglarna med fransk maikyr ju.. Och nu tänker jag visa bilden!

Grymt stolt ;)

As gott!

Och har kunnat använda min Älsklings
kappa nu! med Elsas sjal :)


Middag

Den:2010-03-13 Kl: 10:43:32 / / Kommentarer: 0

Nu sitter jag i soffan och skriver lite. Jag har precis ätit klart min frukost. och ska snart till dnasen :) För alla som inte vet så går jag på Lasse Külers Dansskola. Jag dansar show dans och tycker att det är as kul. Igår målade jag mina danglar. fransk manikyr ofc.. Och det blev as bra blir bara bättre och bättre på det  här. kan ta kort senare och lägga in.Idag ska jag bort igen. Men det här gången till min mammas kompisar ute på Jursholm... Det ska bli jätte kul att få se deras son igen eftersom vi är bra kompisar och det var länge sen vi sågs :) Ska sova över där, så kommer inte kunna skriva något. Men eftersom jag har gymnastik träning imorn så kommer jag hem tidigt :) Puss på er


Melodifestivalen

Den:2010-03-12 Kl: 15:00:24 / / Kommentarer: 0

Nu sitter jag här med mina Älsklings tjejer, som precis har kommit hit efter att ha varit i v-by. Jag och Ewa har oxå hållt på och fixat låt till skolans melodifestival. Det går väldigt bra men ska snacka med Linda på måndag om vad hon tycker. Vi ska just kolla på sex and the city! Det äger. Och sen väll jag bara lämna ett litet medelande till Alex.. Saknar dej sjukt, Dagen var inte hel utan dej!
Puss på er!


Plus!?

Den:2010-03-11 Kl: 21:03:26 / / Kommentarer: 0

Hej mina underbara läsare.
Jag har gjort slutmed pojkvännen så ni bara vet. Det är okej om ni frågar varför och så.Men det jag skulle berättadet var att skolan har gått topp fick bara tre fel på vårat oförberedda Engelska prov! Sen alla rätt påAsien provet. Plus att jag fick 17 st+!!  För att jag kunde 17 fler länder :) As bra, Alex rättade mitt provså han kanske var säll bara el så var jag bra! :DJag hade träning idag. Gymnastik! Vi ska nu börja tävlai Tullinge cup och ska inleda hela Våruppvisningeni Eriksdahls Hallen! Det ska bli så kul! Det vartyp det jag skulle säga... Juste skicka era nummer till mitt nummer så kan jag lägga in det :) Topp, Puss på er ;)




Bra låt :)

Den:2010-03-10 Kl: 18:36:49 / MusiQ / Kommentarer: 4

Vällingby

Den:2010-03-10 Kl: 18:34:56 / / Kommentarer: 0

Okej idag skulle jag Elsa Amanda och Linn upp till V-by för att Elsa skulle köpa nya skor. När jag sa högt att vi skulle till vällingby så ville killarna oxå följa med. Vi gick upp men när det bara var två stationer kvar så märkte jag att bussen kom så vi sprang till den och hoppade in. Vi hängde lite fär uppe och Amanda träffade Bianca så hon sa hejdå till oss och sen så gick dom, Vi stannade och kollade lite bara, :) Jätte skönt :) sitter nu här med Elsa och Linn och myser, vi ska snart plugga Asien och snacka lite puss :*


Mobil!

Den:2010-03-09 Kl: 21:04:22 / / Kommentarer: 0

Har redan fått tbx min mobil! Helt underbart, nu
behöver jag inte oroa mej längre för att den inte
ska komma tbx! Men har fortfarande para 40 kontakter
så.. Ni får ta och skicka era nummer!

Kisses :)


Fixat..och fixat!

Den:2010-03-09 Kl: 17:09:08 / / Kommentarer: 0
Har fixat en ny header vad tycks? hoppas ni gillar den :)
Nu sitter jag hemma hos pappa och tråkar lite vid datan..
Har fått en dålig nyhet av en kompis nyss.. Blev ledsen :(
Ska inte berätta vad..Men dagen har varit underbar väldigt
fint väder, jag amanda hanna och elsa satt på ett bord på
skolgården och njöt av solen. Vi pratade oxå om sommaren
vi ska till kanan och sola hela dagarna, längtar..grymt mkt tills
dess!Toppen, snart kommer våren!Har längtat som fan :)
Älskar er!
Kisses

Present!

Den:2010-03-09 Kl: 16:58:28 / / Kommentarer: 0

Jag har fått en present av min moster! Det är en svart vår kappa :) Jätte söt! vet inte vart hon har köpt den kan fråga när jag träffar henne:)

grymt fin! Ska ha den när det börjar bli lite varmt igen :)


Veckans fråga

Den:2010-03-08 Kl: 20:01:30 / / Kommentarer: 8

Foundation bra el dåligt?
Skriv vad ni tycker!




Studiedag, hurra!

Den:2010-03-08 Kl: 14:56:24 / / Kommentarer: 0

Jippie! Vi har studie dag idag! så himla lyxigt! Hanna och Elsa drog till v-by dom skulle träffa Sebba Elsas pojkvän :) Dom är typ tsm och är as söta tsm! Jag och Linn ville inte följa med.. Vi ska plugga -.-' Asiens länder, fy fan asså! Glömde ladda upp bilder igår men ni får en på mej nu :)


Slaggar

Den:2010-03-07 Kl: 23:34:21 / / Kommentarer: 0

Okej nu ligger jag med datorn framför mej hos linn. Har underbara minnen härifrån asså. Vi är hemma hos linn, ska sova här. Snart sätter vi på en film vet inte riktigt vilken men antingen Fantastic four, Lies and illusions Vi får se.. Ska fixa en ny header ikväll hoppas att den blir bra och laddar upp bilder sedan:) Skriv om ni vill snacka tele elr nåt :) Alltid här för er Älsklingar! :)


Iväg igen...!

Den:2010-03-07 Kl: 18:23:12 / / Kommentarer: 0

Äntligen sitter jag vid min underbara data igen :) Jag har haft det helt undrbart! Några har frågat vart jag har varit. Och då kan jag berätta att mina underbara kompisar el "Andra familj" som man kan kalla dom bor i Bråttby. En fin liten stad utanför stan. Men jag hade det as mysigt och så.. Jag har längtat efter er väldigt mkt! Nu har vi iallafall bestämt att vi ska åka till Romme. Näst nästa vecka har vi studie dag på fredan och då tänker vi åka tsm med den andra familjen tidigt på fredags morgonen till Romme och åker skidor :) Awsome! Men samma vecka som vi åker så ska vi till Bjursås med klassen :) trevligt trevligt. Idag ska jag Elsa Linn Och hanna sova hos linn messa el ring om ni vill webba :) Amanda skulle kanske ha vart med men hon kunde typ inte :( Jag lägger nog in lite bilder då :D


Min paradis Ö !

Den:2010-03-06 Kl: 10:51:44 / / Kommentarer: 7

 Idag ska jag bort till dom jag var med i indonesien. Dom bor i Bråttby. vi ska ha det bäst jag längtar redan! Men det här betyder att jag inte kommer att blogga på hela dagen..Jag ska nämnligen sova där i natt. Jag kommer kanske hem kl. 4 el 5 på dan. Vi får se. Men jag lägger in lite bilder från när jag var i indonesien. Vi var på en liten ö som heter Trawangan! det var såå fint där! Okej lite bilder sitter aldrig fel :) Det fanns inga bilar inga riktiga affärer utan vi bara badade snorklade och prov dök :) Det tog bara 40 minuter att springa runt ön :) så ni förstår den är ganska liten :)
Jag har fått många sms och folk undrar och frågar om det inlägget jag har skrivit att Jag alltid kommer att älska. Och då kan jag säga att det hände just på denna ö. Så jag har både bra och dåliga minnen härifrån :)
Men ön Är helt underbar!

Det här är ön :)

Min Älskade Trawangan :)

Här bodde vi :)

Tog undervattens bilder :)

Drakfisk:)


Tog bilden själv :)

det var väldigt klart vatten :)
Älskar er och kommer att sakna alla!


Bild

Den:2010-03-05 Kl: 17:14:08 / / Kommentarer: 0

Slänger in en liten bild, innan vi drar hem härifrån :)

 Jag :*


Jobb..jobb..jobb..

Den:2010-03-05 Kl: 09:18:46 / / Kommentarer: 0

Nu sitter jag på mammas jobb och skriver. jag skulle kanske ha varit med Hanna och Elsa men om vi ska kunna sova över på söndag så ville mamma att jag skulle följa med. blev väckt 6.45! Jag sov typ medans jag tog på mig mina kläder och ändå så lade jag mej vid 22.00 igår :S men det är helt okej här. vi har datan hela dan och sen så kan jag plugga Asien. Mindre kul men aja. Mamma jobbar på Microsoft så det är ett kontor så jag kan tyvärr inte svara på några smtal men sms går alltid bra :) jag har leetat bland mina perfymer hemma och dagens perfym är!

Gucci parfymen! Luktar jätte gott, går att köpa lite överallt skulle jag
tro :)


Favvo grejer

Den:2010-03-04 Kl: 21:32:51 / / Kommentarer: 0

Okej jag har ett par nya favvo grejer. Det är att måla snygga och fina naglar, Almenackor och örhängen! Jag har fixat mina naglar..Målat dom med stark rosa och vitt. Och jag har tänkt på det där med almenackor.. Asså jag har problem med läxor osv.. Så jag har skaffat en almenacka! en as snygg, så nu har jag lite bättre koll på skolan. Ett as bra tips! Och sen örhängerna har hanna glömt hemma hos mej och hon får nog tbx imorn el på söndag. Men dom e iaf mina favvo!


As fina

Kostade bara 129 kr på Bokhandeln i Kista

Mina underbara naglar ;)




Vi

Den:2010-03-04 Kl: 17:20:52 / / Kommentarer: 2

Hanna Sofia Larsson Dagergren Elsa Alice Månsson Bratt tittade på mina bilder idah
Och hittade sjukt fina foton på oss och er!



 






Och den sista som bara vi förstår


 Älskar oss!


Nummer

Den:2010-03-04 Kl: 16:10:46 / / Kommentarer: 0

Jag har inga sparade nummer på sim kortet så jag
vet inte vilka som skickar. Jag har fått en annan mobil
nu. as ful och gammal men den funkar att ringa och messa
på så det andra får jag väll vänta med till jag får tbx den gammla
Men nu vill jag att alla skriver sina nummer så jag kan lägga in dom
Okej? Aja puss, puss!<33


Service..

Den:2010-03-04 Kl: 14:27:16 / / Kommentarer: 0

*Suck* nu är min mobil inne på service... Det kommer ta 1-3 veckor att fixa den och han visste inte va felet var.. :( Jag kommer få en reserv mobil typ om 15 min elr så. Så Ni kan fortfarande skicka sms till mitt nummer. har inte bytt elr så.. Längtar redan efter den :(
Kyssar


Kommer alltid att Älska

Den:2010-03-04 Kl: 11:43:14 / MusiQ / Kommentarer: 3



Jag vet att det bara varade i två veckor. jag vet att det aldrig kommer att komma tillbaka. jag vet att mitt liv aldrig kommer bli desamma som det var innan. jag vet att du aldrig kommer att få se mej så som det var. Jag vet att du inte kommer att vara desamma som då. Ändå så Älskar jag dej. Jag borde inte göra det. Men kan inte sluta. Allt som hände. Hände så fort. Och kan inte sluta tänka på det. Rykterna går och har fått höra allt jag inte ville höra. Jag kan fortfarande inte förstå hur du kunde göra såhär mot mej. var det av kärlek?? Jag vet inte vad jag ska tro längre.. Du blev kär i en flicka som du inte kunde släppa? det var så du sa. menade du oxå det? Jag är förvirrad och rädd. Mitt huvud är fullt med tankar. Och på papper är det långa texter om vad jag ska tro. men nu har jag bestämt mej och insett att det jag har nu är mkt bättre än dej. jag har en kille som jag älskar. vänner som aldrig sviker. bror och systrar som älskar mej. varför ska jag ens bry mej om dej tänka på dej el se på fotona jag har? Aldrig mer ska du få se den flickan som jag var. Det är över för alltid och när jag kommer tillbaka så ska du få se någon som du aldrig kommer att kunna knäcka. du har fått mej att inse att det är inte rätt att svika el låta känslorna ta över helt. för ingen ska få må som jag gjorde. Aldrig... men jag kommer aldrig kunna att sluta älska dej..
 


:'(

Den:2010-03-04 Kl: 11:10:30 / / Kommentarer: 2

Min mobil går inte längre att sätta på. Så jag och mamma ska lite senare till Siba och kolla om den är sönder el om den går att laga.. jag kommer inte kunna leva utan den så om den är sönder och inte går att laga så ska jag köpa en ny direkt! har samma nummer osv. Just nu får jag låna Min lillesyrras mobil. Den är inte så bra men hon lånade iaf ut den! Jätte gulligt och snällt av henne! Men eftersom det är hennes mobil så kanske jag bara har den fram till 12 elr nått..Så snackar bara på datan då.. Håll tummarna för min älskade mobil!<3


 


Mobil..

Den:2010-03-03 Kl: 21:24:04 / / Kommentarer: 0

nu är det så att min mobil har lite lack. Och vill inte sätta på sej. Jag har precis kommit hem så jag har satt den på laddning och det funkar. Så vi får hålla tummarna och hoppas att allt blir bra med den! Jag tror att den bara knasar sej lite.. Men iaf så är det skälet till att jag inte har svarar på några sms och inte heller sett några :(
Älskar min mobil krya på dej!!


Let me think about it

Den:2010-03-03 Kl: 10:37:42 / MusiQ / Kommentarer: 0
Okej jag lägger in en bra låt så ni mina underbara läsare har något att lyssna på,
på min blogg. Den är as bra. Diggar låten :D Har lagt in en låt tidigare Pump it up
(remix) den är oxå as bra!






Borta

Den:2010-03-03 Kl: 10:20:51 / / Kommentarer: 0

Tja,tja bloggen!
Jag ligger just nu i i en bäddsoffa med Elsa och Hanna. Vi har satt på filmen Hey Baberiba igen. Ingår blev det inte så sent men jag låg och pratade med b-vännen Alex.O..Och medans så somnade Elsa och Hanna. Jag och Alex hade as kul och snackade om allt möjligt. Men asså idag så ska jag iväg runt 12 och bowla! As kul! Kan nog ta lite bilder. Men det här betyder att jag troligen inte kommer att blogga mer idag.. För sen ska jag hem till mormor och morfar och typ äta middag. Men jag kanske kan lägga in ett snabbt inlägg.. Jag vet att ni kommer att sakna mej ;)


Igen

Den:2010-03-02 Kl: 22:04:50 / / Kommentarer: 0

okej nu sitter jag med Elsa och Hanna hemma hos mej igen!
vi ska slagga med varann igen! Kul va? Vi har bara en data igår hade vi ju
varsin..så vi kommer nog inte skriva så mkt...men idag så gick vi ut en liten
sväng och tog lite bilder... sen tog vi lite bilder hemma hos hanna oxå
Här kommer dom :)

Jag och elsa

En liten puss :)

Hanna jag och elsas fötter :)

Satsade på en liten annurlunda Frisyr idag ;) <33


Pump it up (remix)

Den:2010-03-02 Kl: 20:15:29 / MusiQ / Kommentarer: 4

Veckans fråga?

Den:2010-03-02 Kl: 14:35:04 / / Kommentarer: 16

Energidryck

bra elr dåligt?
Skriv och sej vad ni tycker!
 


b-vän

Den:2010-03-02 Kl: 04:17:11 / / Kommentarer: 11

Hej,hej Bloggen
Jag har en underbar bästis! Ni kan inte tänka er nån skönare än honom!
Alexander Olsson! Ni kanke inte vet vem han är men asså han är en söt
gullig, snäll, skön och typ underbar kille ;) Nu i sexan har jag och han suttit
brevid varandra hela året! Shit alla underbara minnen. Okej beskrivning:
Snygg, snäll, omtänksam, bra humor ;) och han är typ sej själv helatiden.
och så gillar han tjejer :D
 olzzon@live 
  :D
Älskar dej b-vän!

Så grymt söt elr hur? Aja puss på er!


Bild

Den:2010-03-02 Kl: 01:42:31 / / Kommentarer: 2

hejhej Bloggen :)
Sitter här och pratar med hanna och elsa just nu.
Lite hemlisar.. ;) laddar upp en liten bild på mej nu :)

mitt hår der väldigt kort ut men det är för att jag inte har plattat det (a)


Slaggar

Den:2010-03-01 Kl: 21:27:51 / / Kommentarer: 0

Tja,Tja bloggen!
Idag så slaggar jag med mina Älsklingar
Hanna Och Elsa. Vi ska ha tjejkväll. Snacka och sånt.
Vi har oxå hyrt en film. Kanke inte den mest tjejigaste
med ändå. Amarikan Pie the Naked mile! Om någon vill
webba: msn:
[email protected]

Fixade naglarna hemma hos hanna idag :)

Hanna och elsa i spånga :)

Elsa på bussen

Våran säng :)

vårat underbara godis :) filmen :D






Pea

Den:2010-03-01 Kl: 13:01:36 / / Kommentarer: 0
Nej! Jag hade precis fått ett gb och skulle skicka på det.
Och då stängdes pea ner! Så jag hann aldrig kolla på det!
:'( Det var en kille som började snacka med mej och vi hann
aldrig prata klart :( !!!! R.I.P pea


12.33

Den:2010-03-01 Kl: 12:56:42 / / Kommentarer: 0
Hej,hej sötnosar!
Jag har precis kommit hem till hanna. Och
gissa vad hon har här? Ni kan aldrig gissa
Det är enormt gott, brunt och runt. Juste!
Lindt choklad från Lindor! Omg vad gott!

mmm...


RSS 2.0