Mysdressen på och Taggar!

Den:2010-05-29 Kl: 04:30:38 / London 2010 ! / Kommentarer: 0

Drar till underbara London nu! Glöm inte att sakna mej för jag kommer att saknar er! Klockan är skit tidigt och ska redan tagga! Ha det underbart här i mitt Sverige och ta hand om er! :D


Åker Till London

Den:2010-05-28 Kl: 21:17:15 / London 2010 ! / Kommentarer: 0

Drar tidigt till London imorn som alla kanske redan vet? :) Jag har inte hittat någon som kan gäst blogga :( Men jag tror att ni klarar er? För er som inte vet så ska jag på klassresa till London. Alla sexor i Nälsta skolan drar till London imorn. Och vi är bara 46 pers.. Men iaf Jag åker dit med det "tidiga planet" Alltså hälften av eleverna åker med ett tidigt plan och andra hälften åker med det lite senare. Och jag åker med det tidiga dåra :P Åker även med alla killar och Elsa och Amanda :D Toppen! Läs gärna bloggen ändå för har berättat mkt! Glöm inte att sakna mej för jag kommer att sakna er alla! Love u!

Dagens outfitt


Vatten-spridaren

Den:2010-05-28 Kl: 16:44:38 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Kom hem till Hanna för typ 2 timmar sen.. Vi gick direkt ut i solen och mösoch studsade på studs-mattan :) Sen fick vi en ide att hoppa med vatten spridare :D Nice som fan säger jag bara. Kan de bli mysigare än att studsa med sina älsklingar när solen steker och ha dunkande musik i vatten spridare? Nej det går bara inte! Har haft det riktigt bra här ;) vi har även målat naglarna och tagit många foton :D Ska typ dra hem nu när klockan är 16.30 Puss på er!!

 



;)


With my girls

Den:2010-05-28 Kl: 13:21:18 / / Kommentarer: 0

Sitter hemma hos Linn med hanna Och Linn såklart. Vi hjälper linn att packa till imorn! För vi åker ju till LONDON!! :D så jävla underbart :) Big buissnies gick skit bra vi fick mest pengar av alla :O Nice som fan! Kommer blogga mkt idag eftersom jag inte kommer att blogga på 3 dar.. :( Im gonna miss  you bbys! Men lovar att jag ska ta många bilder i London så laddar upp en bildbomb sen! :D Ska försöka få tag på någon som kan gäst blogga när jag är borta. Men tror att ni klarar er på att kolla in typ hela bloggen? för har massor av frågor och sånt som jag inte fått svar på. Men nu ska jag typ dra till Hanna upptaderar då!

I se you ;)
 


Taggar

Den:2010-05-27 Kl: 17:20:11 / / Kommentarer: 2

Taggar till gymnastik uppvisning i vinstaskolan nu. Uppdaterar senare! :)
en driv bild med måna minnen, right girls? :love:


Långt inlägg...

Den:2010-05-27 Kl: 15:25:20 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

E hemma med mina älsklingar Elsa, Linn och Ewa och bakar tills imorn. Vi ska ha big business i skolan? Det är typ att man har ett eget "företag" med anställda och sånt dära och så går man runt och handlar grejer för låssas pengar :P Det är nice som fan i promise you! Och vi har disco med alla killarna ;) Idag träffade jag Gurra min broder och typ några andra och Julia.k va med!? Mhm.. som typ alla vet så har jag dissat henne och så eftersom hon har svikit mej så många gånger? Och nu har jag fått reda på att Gurra e skit bra kompis med Julia.k :O Ni fattar hur jävla överraskad jag blev!? Är lite ledsen och så för det men jag kan ju inte styra över honom och Hanns liv, right? Ska jag bli kompis med Julia igen bara för att vara bättre kompis med Gurra? Eller ska jag bara skita i allt och inte bry mej längre och låta andra kämpa? Vet inte riktigt :( Jag har ju andra? Sen har jag fått reda på att en tjej som står mej skit nära och då menar jag det har sagt "hämlisar" som jag har sagt tiill henne till andra. fattar ni vad jag menar? Mitt liv är värsta röran just nu men det är väll bara att kämpa vidare. Jag har ju Mina riktigt älsklingar Elsa, Linn och Ewa? Men slut på tråkigheter, Jag fick MVG på mitt matte prov! Så jävla nöjd!! ;) Ska baka nu puss på er!




Vilken header?

Den:2010-05-26 Kl: 15:36:04 / / Kommentarer: 10

Hej,hej bloggen och mina underbara läsare.  ;)
Sitter ensam hemma och ska typ plugga? Mamma har rest till paris och Maddis är väll i skolan. Så mormor ska komma över och bo här till på fredag. Klockan 6 ska jag vara inne i stan för jag har dansuppvisning på Göta Lejons teater. Vet att jag tjatar men iaf.. så jag ska typ äta snart och så. Tjejerna drog till Kista? :/ Idag slutade vi klockan 3 typ och då drog dom och jag gick hem med mina boys! :) Men dom kunde inte henka eftersom jag ska dra snart. Vi hade matte prov idag och det gick väll bra. Några har redan fått reda på hur det gick för dom men jag ville inte höra :P Tycker sånt är jobbigt även fasst jag alltid brukar få VG. Men men.. sån är jag bara :) hehöver hjälp med en sak bara. Vilken header ska jag ha?
Kisses!

1


2



Shoppingen

Den:2010-05-25 Kl: 21:07:21 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Jag har fått lite förfrågningar om jag skulle kunna ladda upp bilder på det jag shoppade i Kista igår. Och det klart jag kan göra :) . Och har en grej att berätta. Mamma har lämnat in våran bil på lagning så nu har vi en "hyr-bil" En silvrig Opel. Skit snygg tycker jag :D Här är den och mina kläder :D !


Ljus blåa shorts från Cubus 199kr

T-shirt från Cubus 129kr

svarta shorts från H&M 99 kr

Bh från H&M 129 kr

T-shirt från H&M 99 kr

Strumpor från H&M för 49.50 kr



Två Linnen från BikBok för 149 kr


promenad i spö-regn?

Den:2010-05-25 Kl: 16:28:34 / / Kommentarer: 1
Det gillar vi inte :( Jag har tappat bort min bussrämsa som jag och min lillesyrra Madeleine brukar åka på ( varje tisdag åker vi buss till pappa) Och eftersom jag inte får åka på sms-biljett så fick vi gå! Och det regnade som fan! Stackars mej och Maddis... Men nu är vi hemma och myser framför tvn och kollar på prodjekt runway :) nice som fan. Vet inte riktigt vart alla andra är men Elsa och Amanda skulle shoppa. Och Linn och Hanna drog hem var försej skulle jag tro? Imorn är det matte prov och på torsdag är det egelska prov -.- Så jag måste plugga typ nu.
kisses


Shopping i Kista!

Den:2010-05-24 Kl: 21:00:12 / Shopping ! / Kommentarer: 3

Har varit och shoppat med Mamma och lillesyrran i kista idag :) Det är därför jag inte har skrivit, förlåt mej :( har handlat skit mkt käns det som. Egentligen skulle Linn ha följt med men hon kunde inte. Men hag har iaf handlat för mer än 900 spenn.. Oups.. :rolleyes: Men behövde allt det här. Det var två par shorts, två linnen, två t-shirtar, en bh, strumbor. Det var allt typ. Men idag så var jag iaf med Elsa efter skolan och sen så drog vi hem till mej med Alex, Martin och Kevin. Nice :D Vi var mest på studsmattan och myste. Alex satt i mitt knä? Love u bby :)
Ska in i dushen nu. Puss på er

 


Packar!

Den:2010-05-23 Kl: 20:57:48 / London 2010 ! / Kommentarer: 1

Hej,hej bloggen statistiken har höjts igen :D Skit glad för det. Har gjort en packningslista eftersom vi snart drar till London! faktiskit så åker vi på Lördag morgon :) äntligen har längtat! Jag och tjejerna köpte faktiskt våra mys-dressar från bik bok för att kunna ha på flyget till London, och nu kan vi ha dom! Andledningen till att jag redan har börjat packa är för att Mamma drar till paris på jobbresa på onsdag -.- och hon kommer hem fredag natt! Och på lördag morgon måste vi gå upp typ vit 4 för vi ska ju vara på arlanda klockan 6. Och mamma ska skjussa! Hon får bara sova typ 4 timmar! ^^ Och ändå så ska hon skjussa :) Aaw.. tack mamsen :blush: Ska fortsätta packa nu och om ni kommer på något som jag absolut inte får glömma :rolleyes: så skriv en komentar! Tack bby's


Bildbomb

Den:2010-05-23 Kl: 12:28:40 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Vi är vakna nu och kolckan är 11.06 :) Det blev inte så sent igår men jag och Linn hade det underbart.. Har ätit frukost nu. En galen frukost. Rest in peace Göran :cool: Jag lovade att berätta allt om min och Linns vandrig på spångas gator :) vid klockan hav nio på kvällen kom jag hem från mitt genrep på Göta Lejons teater. Då gick jag över till Linn och så packade vi ihop hennes grejer. Sen gick vi över till mej och sminkade oss lite. Sen drog vi ut. Vi skulle handla godis på "Evas Ica" så vi började våran vandring. Vi träffade några påvägen och lite sånt.. Det tog typ 45 minuter att gå dit :D Vi köpte godis och en dricka för vi var törstiga :P Sen började vi våran vandring hemmåt. Vi mötte några wannabes påvägen som glodde som fan. Och några killar som flörtade. Ni vet att buss-hållplatser brukar ha skit stora reklambilder? Någon hade öppnat och tagit ut en sån. Sen hittade Linn den och ville ta hem den ;) Mamma Nathalie sa förståss Nej. :D Vi bosattte oss oxå i en rondell och folk glodde :P Fy fan va roligt! det tog mer än en timme för oss att gå hem. Man blir flummig av fanta citron... När vi kom hem så kom Martin över och så kollade vi på film och slappade. Nu pallar jag inte skriva mer, hoppas nån orkade läsa . Puss på er!







som sagt Linn är dålig på att fotografera :P




 


Underbar kväll

Den:2010-05-23 Kl: 01:15:43 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Va ute med Linn idag som allaVi t vet? Tror att vi var ute typ 2 timmar? Vi träffade några och sen drog vi och köpte godis för kvällen :) Det tog typ en halv timme för oss att gå från mej till godisaffären? :P Vet inte varför men berättar allt om våran vandrig på spångas gator imorn. men iaf När vi kom hem kollade vi på film och Martin kom över för att han hade tråkigt. Han drog nyss och nu ligger jag och Linn i sängen och bloggar och chattar med folk som vi brukar! Mysigt värre :)
Vi ska snacka lite nu puss på er!

Fler bilder kommer imorn ;)
Love u sis :love:



Taggar

Den:2010-05-22 Kl: 20:49:15 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0
Drar ut på spångas gator nu! Ska handla godis till våran kväll med Linn bby. Smsa om ni vill träffas :) Uppdaterar senare! Puss på er!


Dagens outfitt :)


Trädgården

Den:2010-05-22 Kl: 13:08:55 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Har hjälpt till hemma i två timmar nu? :D Har skrubbat altanen och ska snart olja den oxå :P Igår kväll ringde Linns mamma och frågade om vi ville komma över en stund. Och självklart så sa vi ja. Lite mysigt sådära ;) Jag, Linn och Maddis bestämde oss för att vi skulle studsa så jag messade Martin och frågade om han ville me. Vi hade t skit kul el vad? Linn har dragit till Landet idag men kommer hem senare idag och hon kanske ska slagga här el så slaggar vi hos henne :D Mysigt.. Mysigt värre asså :) Lots of love to you!

 


Vatten krig ;)

Den:2010-05-21 Kl: 18:52:31 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

När vi var hos Linn så kom martin över. Och jag började snacka på mobilen med alex. Så bästämde vi att han skulle komma. Och det var så himla varmt så vi bestämde oss för att ha vattenkrig! Underbart ;) Allt slutade med att hanna va dyngsur, Martin va dyngsur, Linn var dyngsur och Alex va fan blötast av alla! Och lilla ´jag va oxå skit blöt men bara på kroppen. :P Till och med min bh va blöt ;) Dagen har värkligen varit underbar! Jag har äntligen fått lite tid med bara Hanna och Linn. Det var SKIT länge sen :( Kommer ihåg när våran fjortistid va tsm. Fy fan va kul ;) Ska hjälpa mamma med maten nu och plåcka ur diskmaskinen. Föressten vad tycker ni om min nya header? Love from me :Love: !



Mys på Altanen!

Den:2010-05-21 Kl: 13:08:10 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

hej hej bbys! Siiter på Linns altan och myser med Hanna och Linn! Solen steker och det är underbart! I våra hägtalare dunkar det hög musik! vi har nyss ätit en rabarber och druckit saft? Vet inte vart killarna är el så. Men Amanda och Elsa drog hem till Amanda för dom skulle fira amanda med familjen typ? Eftersom älsklingen har födelsedag idag!! Grattis amanda bby. Asså hade svarta shorts idag! Så skönt :) Linn tog nyaa ut bullar som vi ska äta :D Love u all!

 jag solar på skolgården :D


Studsmattan!

Den:2010-05-20 Kl: 15:32:20 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Sitter med datan i knät på studsmattan min :) Killarna är här och min älsking linn förstås ;) Elsa och Hanna drog hem till hanna vet inte vrf? Men hade ingen lust att följa med ;) Lyssnar lite på musik och sånt dära. Och ÄNTLIGEN kan man ha shorts! Hade det idag och det var skit skönt! Pröva det oxå eller kanske nån som redan har haft det? Aja ska vara lite social med dom andra nu. Kommer nog inte skriva senare eftersom jag har gymna från halv 6-8 och ska laga mat -.- Se you!

 


Ute bloggar :)

Den:2010-05-19 Kl: 17:40:17 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Sitter på altanen min, och bloggar lite. Gurra och Lukas är här :) Vi studsar lite lyssnar på musik och så. Hanna kollar på gamla videos från fjortis tiden i höstas :D Så jävla kul att se! Nu ska jag vara lite sociala med dom andra.
 
Här lärde vi känna varandra Gurra broder! :D <3
 


Musiksalen!

Den:2010-05-19 Kl: 15:25:51 / MusiQ / Kommentarer: 3

Sitter i musiksalen och tränar på vår låt till melodifestivalen! Vi blir nog kvar här ett tag sen så drar vi typ hem till mej :) Uppdaterar senare

 


Present!

Den:2010-05-18 Kl: 20:52:01 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Mamma kom ju hem från Bangkok idag och hon hade självklart en present med sej. Men egentligen skulle hon ha shoppat mer till oss men hon och hennes kompisar fick inte gå på deras "shopping gata" eftersom röd skjortorna va där :( Så för mej blev det en Ed Hardy tröja! Skulle egentligen fått fler men... Men dom drar nog dit nästa år oxå :D here it is!

 i just love it!
 


Summer bby!

Den:2010-05-18 Kl: 16:42:01 / Sommar 2010 / Kommentarer: 4
Dagen har varit bra. Solen skiner och mamma har kommit hem. *pust* Var lite orolig eftersom det typ är "bråk" I Bankok :( Men nu är hon hemma! Wonderfull! :D Sitter framför datan hemma hos pappa just nu.. Mamma ska hämta oss vid 8 för hon vill vara med oss eftersom hon har vart borta dåda. Liam och Julia kom precis hem. Och för dom som inte vet är Liam min halv lillebror och Julia min pappas tjej. Ska göra matte läxan nu! puss på er!


vått!

Den:2010-05-17 Kl: 19:24:08 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Jaa... När Amanda kom fick vi en idé.. Att vi skulle sitta på studsmattan och snacka. Så vi tre gick upp till studsmattan och då märkte vi att det var skit smutsig så vi bestämde oss för att tvätta den!:) Så vi tog fram våran vattenslang och satte på den. Men det kom inget vatten? Vet fortfarande inte varför men iaf. Jag skulle dra ut slangen från nån jävla skarvslang? Och då typ kom det skit mycket vatten som sprutade rakt ut och på mej! :D M där stod jag som en våt idiot med en vattenslang. :thumbup:Amanda och Linn började as garva och sen försökte vi fixa allt igen. Det tog ett tag men vi fixade det iaf! Så där stod vi med en vatten slang som sprutade på oss.. Vi lekte typ att den var en vattenspridare så alla blev skit blöta. Så jävla underbart! Sen satte vi oss och solade! Nice...!
Love ya!


Jag och Amanda bby


Mys och Sol!

Den:2010-05-17 Kl: 16:00:15 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Sitter ute med underbaraste Linn. Vi äter lite glass och solar! Nice som fan :) Amanda messade och hon har precis klivit av bussen så nu är hon snart här. Ska sola mer nu! Sommartider säger jag bara! Puss på er!


Hanna!

Den:2010-05-16 Kl: 15:29:05 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Sitter i hannas säng nu och myser lite. Kom hit för typ 1 timme sen :) Har saknat henne! :love: hon städar i hennes bombnedslag till rum x) Vi ska ut och träffa folk nu  messa om ni känner för det. Ska fixa mej lite nu ;) Puss på er!

Dagens outfitt :)
 


Home

Den:2010-05-16 Kl: 10:23:13 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Hej,hej loves! Idag äre hemma som gäller igen. Eftersom det är skola imorn :( Idag blire kompisar som gäller! Ska nog träffa någon el sådär. Igår vare så himla fint väder och idag äre piss som vanligt -.- Ååh jag trodde värkligen att det skulle bli fint! Men ska upp och fixa mej nu, så skriver jag senare! Puss på er alla!


Solar!

Den:2010-05-15 Kl: 17:10:34 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Tänkte att jag ska lägga in ett snabbt inlägg medans mitt hemmafolk är och handlar. klockan är 5 på dan och solen skiner för fullt här i Spånga! Så himla underbart, känner att sommarn är påväg. När alla har kommit hem igen så ska vi någonstans och handla godis :) Det gillar vi! Men nu kan jag inte sitta kvar här utan jag måste ut och känna värmen innan den försvinner! Glöm inte att svara på frågan jag har i mitt inlägg nedanför här. Jag behöver värkligen hjälp! Love to you all!

 


Love...?

Den:2010-05-15 Kl: 10:52:36 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Hej,hej mina underbara läsare! Jag har en god nyhet min statistik har höjts sjukt mkt dom senaste dagarna! Jag har fortfarande inte fått reda på hur den där tjejen gör reklam för min blogg men sålänge folk tittar på den och följer den så är jag glad :) Idag blir det tyvärr inte så mkt bloggande eftersom jag ska till dansen snart och sen så kommer min moster på middag här. Men jag kan säket gå ner nån gång och skriva lite. Men berättar om dagen då. Jag ska snart sticka in i duschen sen ska jag fixa mej efter det äter jag en snabb lunch sen skjussar morfar mej in till stan där dansen är. Dansen börjar 13.30 och så slutar den 14.45 :) Vi åker hem och så kommer min moster hit då. Nice :) Japp nu vet ni det. Jag har en liten fråga som ni kanske kan svara på. Kan kärleken mellan en tjej och en kille komma tillbaks efter att man har bråkat med varandra i ett hav år?  Skriv vad ni tycker!
Love to you all!

 


Mysdress on!

Den:2010-05-14 Kl: 18:48:25 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Dags för fredags mys allesammans! Me like ;) Hanna och Linn älsklingarna har dragit till landet saknar dom redan :/ Hoppas ni får det underbart girls! Egentligen skulle jag ha följt med men så blev det inte eftersom jag har min sista dans-träning på Lasse Külers dansskola. Det är som en repetition inför våran föreställning på Göta lejons teater. Men iaf nu är mysdressen på och jag har redan spillt på min fina bik bok tröja så jag satte på mej en mysig gina t-shirt istället :) Till mat blir det Tachos! Det gillar vi! Ska nog kolla på en film om dom andra inte vill kolla på Talang -.- Messa mycket med mej, för har alltid mobilen on! Puss på er!

                                                                                   
 


God morgon!

Den:2010-05-14 Kl: 11:07:55 / Sommar 2010 / Kommentarer: 3

Hej,hej bloggen! Sitter i källarn nu igen. Vaknade när klockan var 10.40? Har sovit skit bra inatt.. Iaf idag blir det hemma dag skule jag tro eftersom det inte är s fint väder ute? :/ Egentligen skulle jag faktiskt ha varit ute idag. För lillesyrran ville spela mini golf och då ville mormor och morfar det oxå? Äger på det ;) men nu är det inte så fint väder så det blir nog inte så. Kanske på söndag om vi hinner? Det var en tjej som skrev till mej igår och sa att hon kunde göra reklam för min blogg, och jag sa självklart ja. Och det funkade typ för statistiken har höjts som fan. Ska fråga henne senare vad det är hon gör. För jag vill ju inte att hon gör något olagligt el så ;) Funderar på att skaffa en ny header? Ska kolla med Elsa senare. Juste en tjej messade mej förut och frågade hur jag får mina ögonfransar att bli så som dom blir när jag sminkar mej. Och då kan jag bra säga att jag är född såhär! ;)
Puss på er!



 


Internett funkar!

Den:2010-05-13 Kl: 20:31:25 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Mitt internett funkar! Eller morfars och mormors, Jag fick låna Linns internett sladd! Wonderfull nu kan jag blogge här oxå. hoppas bara att jag får låna den här sladden länge ;) Är hemma igen på söndag :/ Nu sitter jag i momor och morfars soffa i källarn och kollar på programmet "familjen bernadotte" Sådär.. Men har ju laptopen min! det var skit mysigt att vara med Linn idag! Det var länge sen det bara var vi. Jag älskar värkligen dej, vi har nästan alltid funnits här för varandra. Jag är inte hel utan dej. Chattar med folk och smsar just nu. Hare gått!




On her way!

Den:2010-05-13 Kl: 13:48:59 / Sommar 2010 / Kommentarer: 2

Har varit lite off eftersom jag har sovit hos mormor och morfar i natt. Och internett funkar inte där. Ska snart sätta igång och försöka hitta sladdar och sånt så det kanske funkar. Håll tummarna! Mormor skjussade mej hem hit för jag ska träffa Linn min underbaraste! Hon kommer strax och vi ska mysa lite tsm och så. Har inte hört av min älskling Elsa på sjukt länge? Vart har du tagit vägen socker? Älskar och saknar dej enormt gmn. Egentligen skulle alla tjejer sova hemma hos hanna igår men vi fick inte för Max skulle lana med hans kompisar IGEN.. -.- Men nu fick jag reda på att Amanda sov över iaf? Aja.. Hare gått bby's!
 

 


Drar

Den:2010-05-12 Kl: 18:00:48 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Taggar nue!


Huset fullt!

Den:2010-05-12 Kl: 17:12:22 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0
Sitter i Linns soffa med mitt folk och myser. Jag ska hem till mormor idag eftersom mamma är i Bankok? Hon drog imorse. vi har bakat bullar typ hela dagen? Vi slutade 10 över 2 idag! Awsome! Vet inte riktigt om jag kommer kunna blogga i helgen men det fixar jag på något sett ska bo hos mormor o morfar hela helgen. Jag ska tagga nu

Nälstaskolans dag

Den:2010-05-11 Kl: 21:09:51 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Skit mysigt säger jag bara. Först så hade jag, Linn och Alex och fler trampett uppvisning? x) Det gick skit bra lägger in en film imorn. Innan vi drog till skolan var vi hemma hos alex och studsade lite sen drog ju hanna och jag hem till mej och lagade mat. Vi träffade älsklingarna Gurra, Lukas, Sebbe och några andra. Mysigt värre asså. Vi träffade även Fabbe ( Fabhoe) Om någon vet vem det är? Och jocke? Vi alla pratade och mös lite? ;) Imorn drar mamma till Bankok! Fuskigt. Hon ska dit med tjej kompisarna? *avundsjuk* Så nu ska jag myse lite med henne eftersom det dröjer tills vi träffas igen.. Love u Mamma

;)

Studsmattan


Köket!

Den:2010-05-11 Kl: 16:04:44 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Står i mitt kök med min älskade hanna och lagar mat, Det blir spagetti med bacon och parmesan? Nice el vad? Är skit hungrig nu.. Klockan tickar och vi ska snart vara i skolan! Så Skriver senare! Puss på er!


Msn!

Den:2010-05-10 Kl: 19:59:36 / Sommar 2010 / Kommentarer: 6

Chattar med folk just nu och skit många skriver? Det är därför jag kanske inte svarar på alla. Sen ska jag bara säga en sak till alla som är skit viktig. Dom som inte har något vettigt att skriva till mej el trevligt att skriva kan dra åt ..... Okej? För jag börjar bli Jävligt less på folk som försöker trycka ner mej genom msn? Det är så jävla fegt att skriva skit åt någon annan på msn? Håller ni me mej elr inte? Om ni inte gillar mej så fine. Det här är mitt liv. Och jag gör vafan jag vill? Jag vill inte bråka med någon egentligen men när någon atackerar mig el skriver skit saker blir jag kaxig automatiskt? Blir inte ni det oxå? Man vill ju försvara sej. Så det jag ber alla om är att inte trycka ner någon genom msn el skriva idiotsaker för det tolkas bara som fegt och "no life" Som alla säger. Tack på för hand :) Imorn har vi frilufts dag i skolan? Tråkigt som *** . Men vi slipper lektioner och så. Sen efter skolan så är det nälstaskolans dag :) Kom gärna dit, för vi har tid att träffas och så :) Om någon undrar så kommer jag att stå vid ståndet "spotta groder" Men om ni vill något så messa eller skriv på msn :) Love ya!

Hanna Larsson, jag vet att det alltid  ska vara vi bby!
Jag älskar dej, tvivla aldrig!


Dagens outfitt ;)


Altan!

Den:2010-05-10 Kl: 17:03:42 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0
Sitter nue på hannas altan och webbar med Gurra och Lukas, Nice som fan ;) tjejerna mina studsar. Har skit mys. Ska vara hemma vid 6 :( Hanan har taggit fram chips men är tyvärr inte sugen :/ Lukas har dansar lite framför webben as nice brodern! Love him ;) Juste var i kiosken med tjejerna!Hanna vill att jag studsar med henne nu så bye bitches!


Sollentuna-centrum

Den:2010-05-09 Kl: 18:16:25 / Outfit / Kommentarer: 0

Jaa, Har shoppat lite med mamsen idag! Trevligt, trevligt. Vi hade bara 2 timmar el nått på oss men iaf. Hon köppte en skit snygg klänning till typ nån fest? Och jag lämnade tbx en present från veromoda och köpte ett armand istället. Skit snyggt! Sen så drog vi runt lite och så gick vi in på gina.. Och jag hittade ett par skit söta trosor för 60 spen! Jag var bara tvungen att köpa dom. Me like (: Hmm få se, vad har hänt annars då. Nää inte så mkt. Snackar mest med mina boys på tele och så. Juste Hanna skrev typ på fb och frågade om jag var sur på henne? Lite konstigt tycker jag :/ Ska fråga henne varför hon frågade..
 Love to you all!
 
 dagens klädsel ;)

Puss på er!


Love us..

Den:2010-05-09 Kl: 11:44:28 / MusiQ / Kommentarer: 0



Mys,all the time!

Den:2010-05-08 Kl: 17:11:19 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Hejhej bloggen!
hela gårdagen var skit mysig. Efter att jag och Linn hade varit hos Hanna så tröttnade jag så jag ville dra hem och för att mamma skulle hem till Lotta (martins mamma) med massor av andra mammor i deras "gäng" så Martin och Alex skulle komma över lite senare och så skulle vi vara med varandra. Aja iaf jag och Linn drog hem och så tog vi lite bilder på min trädgård och sen gick vi in. Lillesyrran kom hem och jag och Linn höll typ på med datan. Sen plingade det på dörren igen och jag trodde att det var mamma som kom hem men det var Martin Och Alex, my boys som kom! Vi drog direkt upp till sängen min (a) Efter ett tag så började dom rota i mina lådor och det blev typ en liten "Fajt"..  Jag och Alex mös lite i sägen och efter ett tag så skulle Linn dra. Vi sa hejdå och fortsatte med det vi höll på med.. Sen drog vi till Ilpan för att äta. Maddis hadde kompisar här oxå så det var jag, Alex,Martin, Maddis, Wilma och Emma. När vi hade ätit klart gick vi hem och mös igen sen ringde vi linn och frågade om hon ville komma över och det gjorde hon! Då mös vi lite och sen bestämde vi oss för att vi ville sova över tsm. Och så blev det! Vi kollade film och snackde lite. Alex och jag fortsatte att "mysa" om inte mer? Går inte in på detaljer för vill inte snacka om sånt öppet (a) Men vi hade det iaf underbart och hela den här morgonen så mös vi? Wonderfull and me like! Bjuder på en låt som kan förklara min natt tsm med honom ;)


 


Slaggar

Den:2010-05-08 Kl: 02:59:38 / / Kommentarer: 4

Vi bästämde oss för att sova över hos mig, så nu ligger vi här och gör ett litet inlägg. vi har kollat på en film och myst myst mycket ;). Det är mer än bara mys mellan mej och nån av killarna.. berättar mer sen.

Dagens outfitt
Love to you all!
 


Killarna

Den:2010-05-07 Kl: 17:28:00 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

sitter i sängen med mina älskade killar just nu, Alexander och martin. Linn är även här.. ska mysa on real nu. puss pårej!


Studsmattan!

Den:2010-05-07 Kl: 15:13:20 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Är hemma hos hanna nu. Jag Elsa och Linn cyklade hit, trevligt trevligt. Har fått lite cider och chips men är inte sugen så det får dom andra tjejerna äta upp. Love to you!

 


Skolan

Den:2010-05-07 Kl: 12:48:07 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

har just ätit lunch.. Det blev Hambugare.. Vi har redan slutat och klockan är 12.43. Jag Elsa och Linn ska dra hem till mej och sen ska vi slå in lite presenter och sen ska vi till Filippa för jag vill lämna dom idag eftersom hon fyllde igår? Efter det så ska vi nog gå och hälsa på hanna ett litet tag om vi orkar.. Amanda är redan där, hon gick typ vis kl 12 redan. Men vi får se vad som händer. Skicka sms om ni vill träffas el nåt :)
Kramar!

 


Kompisdag..

Den:2010-05-06 Kl: 14:21:11 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Har haft kompisdag hela dan, tråkigt el vad? Har fixat nya låtar på ipoden till bloggen och ska nu ladda ner lite låtar och börja plugga.. Har kompis förbud därför sitter jag här hemma själv -.-  Har varit olydig el nått? kom hem för sent i måndags. Så det ska jag ändra på. Statistiken har sjukigt extremt efter att Amanda la ner? Tråkigt.. Love to you

Jag och amanda älsklingen
 
 


Tand-Kontroll

Den:2010-05-05 Kl: 17:01:48 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Hej,hej mina läsare, Idag gick jag från skolan halv 3 för jag skulle till tandkontrollen i sumpan, har ju haft tandställning och när man har tagit bort den så måste man gå på kontroll i ett år efter. Och det här var sista gången jag gick till Kontrollen :D Kul,kul Idag var Både Amanda, och Hanna sjuka. lite tråkigt sådära. Men Hanna var sjuk eftersom det var spanska prov idag el ;) Skämtar med dej älsklingen, hon mådde dåligt igår kväll fick jag höra idag. Men somsagt hade vi spanska prov idag. Det gick typ skit bra? Är ju till hälften spanjorska så det är ett +. Fick faktiskt 2 fel (a) Slarv.... Men Maria sa att provet var jätte bra. Ska fortsätta med min film som jag gör till mina tjejer. Love to you all!

Sis <3


Prov?

Den:2010-05-04 Kl: 16:45:32 / MusiQ / Kommentarer: 0
Hejhej blogen, pluggar lite just nu så skriver ett snabbt inlägg bara. Amanda har slutat blogga? :( Lite sorgligt tycker jag men vad ska man göra lixom? Aja pluggar spanska och gör lite power point till våran redovisning nästa onsdag. *suck* Skriver senare!

Våra turkankor det är det ända jag kan säga. Ett halv år med er bäbisar! Tack Amanda Älsklingen för videon, den beskriver oss! Älskar er Amanda, Hanna, Elsa och Linn. Ni är mitt liv mitt hjärta och syret i min värld!
Vad skulle jag göra utan er?

Meet again!

Den:2010-05-03 Kl: 20:17:26 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Ni kan inte gissa vad jag har gjort idag? Träffat älsklingen Jesper! Skit kul har faktiskt saknat honom (a) Amanda, Hanna, Alex, Elsa och Linn var med och vi träffades i parken och efter ett tag drog vi hem till alex men då stack Elsa och Linn :/ venne varför? Men vi drog iaf hem till alex och studsade studsmatta. Mysigt! Har kontakten med jeppe nu och får se hur de går med det (: Love u all!


Första inlägget

Den:2010-05-03 Kl: 15:47:33 / Sommar 2010 / Kommentarer: 0

Första inlägget med nya datan! Underbart älskar den verkligen!
jag e med alex hanna linn och ett par muppar dem hoppar studdsmatta inte alex för han e töööönt hanna gömmer sig för mig jag vet ainte vrf xD amanda och elsa kom nyss dom hade varit hos amanda.
/Alex


 


Data och Koss

Den:2010-05-02 Kl: 15:57:44 / Nathalie 13 / Kommentarer: 2

Jaa nu har jag shoppat lite, data och Koss! Datan är svart och skit skön och as fin! Lägger in bilder senare (: Nu kommer från mitt lilla kalas igår (:
<
Smeten till mina tårtor (:

Färdig för att sätta in i ugnen (:

Klara :D

mamma mormor och lilla jag (:

Jag och mammsen





Vita jeans leggins

Armband

Blyerts pennor

ett Linne

Jätte söt tunika

En nagelacks torkare :) när man trycker på en knapp blåser apan på naglarna så dom torkar fortare! Ett rosa glittrigt nagelack fick jag med :D

örhängen :D

Antecknings bok :O)

Mascara, nagelack och två läppglans

Aniktssmask

Sminkborttagnings servetter

Svart väska

Nya Skidglasögon

Nötkräm från filippa (:

Svart kajal penne från filippa (:

Ring från Filippa

Läppglans från Amanda Hanna och Elsa

Mascara från Hanna elsa Och Amanda

Nagelack från amanda hanna Elsa

Trosor i vitt svart och grått (:


Släkten

Den:2010-05-01 Kl: 10:55:19 / Nathalie 13 / Kommentarer: 0

Min födelsedag var helt underbar förutom att det regnade hela kvällen? Typiskt.. Men ska berätta lite om kvällen. Elsa och Hannas familjer var ju här på middag så vid 8 så drog jag hanna och elsa till syndby brasan? Vi mötte martin påvägen och drog dit tsm. Efter ett tag kom filip oxå..Vi mötte René, filippa och några andra. Brasan sög.. det var bara barn familjer där? Så vi drog till parken och träffade alex vid kl 9? Han var sjuk men gick ut ändå  (; typiskt alex el vad? Iaf vi mötte honom där och så hängde vi där och snackade typ. efter ett tag kom värsta kill gänget ute på gatan. Alex ropade på dom, och dom kom. Det var typ Patrik, Tisell, Ville och många andra..Behöver bara säga det för att ni ska fatta..Dom ställde sej vid oss tjejer och stötte på oss? Fick en puss på kinden av någon idiot? M och massa komplimanger...Efter ett tag drog dom och vi stannade kvar en stund och sen drog vi hem (: Toppen födelsedag tycker jag! Fick pengar från mormor och morfar oxå 2500 spenn :D Jätte glad! Nu har jag 5000 till en fin data. Släkten kommer strax ska fixa mej och hjälpa mamma med maten. Dom stannar nog till sent så kanske inte kan skriva sen, men det får ni väll tåla  (; Håll tummarna för att jag får ett par koss :D
Pussar

Dagens klädsel :)


RSS 2.0