Nyårs fix !

Den:2011-12-31 Kl: 12:09:32 / Vardag / Kommentarer: 0

Godmorgon alla glada prickar ! :) Vaknade vid halv 10 och gick upp och tog en riktig dusch och rakade benen :) sen blev det frukost och städning och så har vi precis blivit klara med dukningen! Jätte fint med vit duk och guldiga fat och silver och guld stjärnor och allt möjligt fint! Det är ju trorts allt nyårs afton. Kom på att jag inte har berättat hur jag då kommer fira nyår iår. Vi ska då ha massor av gäster här ikväll (vi är 13 pers) Vi firar då med Famlijerna vi åker till indonesien med och linns familj. Sedanflyger Älsklingen hit idag (hans plan går vid 1 tiden) så vi ska hämta honom vid 2 på bromma flygplats ! Ikväll är vi då 7 barn och 6 vuxna :) Härligt !

Ska börja fixa granatäpplerna nu till förätten, ska sedan fota efterätten så ni får se hur underbara tårtorna blev ! Puss :)

Bjuder på dom! jag och lillesyrran :D


Middag

Den:2011-12-30 Kl: 17:32:28 / Vardag / Kommentarer: 1

Nu bär det av till födelsedags middag ute :) kommer nog hem sent så Vi hörs imorn innan vi hämtar pojkvännen ! läängtar! puss :)


Waynes

Den:2011-12-30 Kl: 12:33:58 / Vardag / Kommentarer: 0

Ska åka in till stan vid 2 tiden Me filippa, vi ska träffa Oliver och ta en fika på waynes. Härligt såhär dagen för nyår !  vi kanske ska träffa Oskar också, får se hur det blir .Just nu håller jag på att baka bottnarna till efterätten vi ska ha imorn ! det ska bli vit chokladmousse tårta med passions frukt ! :) Härligt och för hoppningsvis gott ! Inne i stan hoppas jag på att hitta lite fräcka nyårs smycken. något med mycket glitter så dom matchar skorna ;) tihi !

Min mormor fyller även år idag! dagen före nyårsafton. Så ikväll blir det middag på resturang med dom närmaste släktingarna, ska snart slå in hennes present! hoppas hon blir glad! Vi hörs puss !

haha förra vintern när oski fillus och Filip var här ! :)


Nårs skor !

Den:2011-12-29 Kl: 20:34:04 / Vardag / Kommentarer: 0

Jahapp då hade man namsdag idag ? :) Hade ingen aning om det! men så blev jag helt överasskad när mamma helt plötsligt tog fram en jätte fin puderborste och en glitter eye-liner i en affär och sa: Grattis på namsdagen! vill du ha dom här? :) Blev jätte glad och fick ett världsta gulliga smset från Moster och hela älsklingens familj grattade! Då blir man ju glad! sen när jag kom hem möttes jag av två paket, ett från mormor och ett från Maddis ! fick ett super fint O.P.I Nagelack, i lila glitter och ett par örhängen! Tihi :)  Tack!

Jag och mamma va då först på Östermalm inne i stan och shoppade. Hittade en del saker och bla ett par nyårs skor! Lämnade tillbaka mina pumps och sedan hittade vi ett par super fina marin blå mocka pumps med glitter klack på rean på Zara! toppen, så himla mycket skönare! jag kan gå i dom (nästan haha) Och dom är riktigt Heta ! :D Happy face :D sen åkte vi till Bromma Blocks och tittade runt lite, shoppade lite på rean och jag har nu allt smink och grejs jag behöver förutom en foundation! Om ni har något tips på någon bra, så säg till!! jaa, fick två par nya bhar med matchande trosor ! en röd och en leopard, visar sedan!

Mamma kommer nog snart hem, och ikväll blir det bara mys och ta det lugnt hon och jag. så gott det går. Maddis ska ha några killar och tjejer här hemma idag, vi får se hur det går! men dom alla är jätte söta och gulliga! *host* Haha! Ha en fortsatt trevlig onsdag så ses vi senare !


Stan

Den:2011-12-29 Kl: 12:46:59 / Vardag / Kommentarer: 0

Gårdagen var verkligen mysig och det kändes riktigt att vi hade lov! Dock köpte jag inte alls mycket saker utan bara 1 skjorta, 1ring, ett par örhängen, ett nytt puder och en jätte fin present åt Älsklingen ! hoppas han blir glad :D Kvällen var också super mysig och vi tittade på filmerna, strangers, hostel och Paul. Älskar filmen Paul, ska skriva lite mer om den senare.

Snart bär det då av till stan med mamma, ska köpa lite grejer och lämna tillbaka mina underbara Pumps :( det tar verkligen emot! men jag måste, kanske kan jag hitta ett par snygga kilklackar på rean? hoppas! Sen blir det nog lite present shopping och smink! fick ett presentkort på Kicks för 400:- Måste spendera! haha! Love to you all!
 
Vad som dunkar i mina öron just nu ! Öron godis !


Kista Next --->

Den:2011-12-28 Kl: 11:22:48 / Vardag / Kommentarer: 0
taggar till Kista nu, kommer hem sen! puss :)

Pumps

Den:2011-12-27 Kl: 18:49:25 / Vardag / Kommentarer: 0


Mina älsklings skor :( letade hela går dagen efter ett par 37or att byta till, tro det eller ej men fanns ingen enda 37a i någon butik ! Så jag måste nog släppa dom och försöka hitta ett par andra godingar till Nyår :( ÅÅh va så KÄR i dom här! lite höga kanske men ändå! Jätte fina! Fan...

Men snart kommer Brorsan hit på middag med hans mamma, blir jätte mys ! va somsagt hos mormor och morfar igår och åt och sov. Super mysigt va det ! Håller just nu på att planera morgondagen med Parisa och Adam, blir nog super ! Och sen försöker jag få tag på Limpan som tydligen vill mig något! haha ring mig gummis när du ser det här! puss :)


Jul ♥

Den:2011-12-25 Kl: 23:21:32 / Vardag / Kommentarer: 0

Bjuder några bilder från Julafton! Jag hoppas att ni alla hade en underbar jul med mycker presenter och julmys ! för det hade vi! imorn blir det mellandags shopping med mamma, och lämna tillbaka och byta lite saker man fick igår! Sedan blir det annadagsmiddag hos mormor med släkten och sen på onsdag blir det nog shopping med Paris och på kvällen blir det mys med vänner. Puss

Julbordet

´Mina maddis och Mammas paket under granen innan gästerna kom..

sedan såg det ut såhär, och det var inte ens alla! det tog några timmar att öppna alla..
ingen jul utan Aladdin asken!
och såhär blev mitt julgodis när det var klart ! mums
Godisbordet framför Kalle

kisses !


God Jul ♥

Den:2011-12-24 Kl: 12:03:10 / Vardag / Kommentarer: 0



Massor av Julkramar från mig till er!


Jul Bak ♥

Den:2011-12-24 Kl: 00:38:27 / Vardag / Kommentarer: 0

Gud det känns helt overkligt att det faktiskt är julafton nu. Det är jul idag ! Haha jag som har längtat så, och nu känns det som jag är i en bubbla full med ingenting. Är helt tom och har ingen julkänsla alls! haha men den kommer säkert när allt har startat igång! släkten kommer hit vid 12 och innan dess ska jag vara fixad och klar! får gå upp  vid 9 tiden. Bilder på julbaket:

* de första tre bildena är på Choklad tryfflar! ser inte så gott ut men är väldigt gott och enkelt att göra !
* Den fjärde är på "rispuffar i choklad" Allt liggerute för att chokladen ska stelna nu.
* Dem två efter är på knäcken
* Den sista bilden är våran superfina Julgran!




Första lediga dagen

Den:2011-12-24 Kl: 00:00:59 / Vardag / Kommentarer: 0

Igår va första dagen på Mitt kommande Jul lov. Klart som satan att man bokade hela dagen! haha, först då åkte jag och Limpan till Oliver som bor i Bergshamra vid 11-12 tiden. Vi tittade somsagt på 3 obehagliga skräckfilmer och jag och linn och jag var inte hemma förns typ halv 8. Då åt vi hemma hos mig innan vi båda tog en lång dusch och sedan fixade vi oss. Vid 22.00 tiden kom Lisa och Parisa hem till mig (mina änglar) :D Och vi myste lite dunka musik och packade det sista innan vi drog över till Martin, Där tittade vi på skräckfilmen "Mirrors" som mest var obehaglig. Tur att man hade Linus och linn vid sin sida :$ höll hårt i bådas händer och låg ihopkuren på Linus bröst.. haha :) Sen vid 24.00 tiden drog Lisa och Parisa hem, och vi andra stannade då såklart och fixade ihop täcken och sovgrejer innan vi la oss till sängs och började tjaffsa om vart alla skulle sova. Det slutade med att vi alla låg i en taight klump i soffan, Haha! Hade iaf skit mys med ***** och sedan när alla hade somnat tillslut vid typ 2 tiden kunde inte jag och Martin sova, så vi lade oss bredvid varandra och snackade och killade varandra på ryggen tillsklockan var 5, då vi båda somnade.  haha, mys va det!

Sen vaknade vi vid 8 för att linn skulle dra då, men jag bestämde mig för att stanna kvar för att sova ut. Men kunde inte somna om efter att min ängel hade gått... så jag stannade helt enkelt uppe med Martin som inte heller kunde sova! haha :) Vi pratade och tillslut tittade vi på en andra skräckfilm innan tills Linus vaknade vid 12 tiden.. Vi myste tsm ett tag innan vi gick upp och åt frulle och sedan ner i säng och myste lite till osv osv. Kom hem vid 3 tiden och tog en lång skön dusch innan jul städandet började!

Bjuder på lite bilder från igår, julbilderna kommer senare.. inatt antagligen. Puss



Shopping på Lidl..



Faties..


haha dog när jag såg den här! Åh olivers pepparkaks hus !
Martin bröt min lill fingernagel i ett kuddkrig..
^
Outfit- blåa jeans med Parisas svarta topp!

facelook igår innan vi gick till martin


Jul Bak ♥

Den:2011-12-23 Kl: 17:32:17 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu blir det julbak med familjen, knäck, kolor, tryfflar. Yeah you name it! Kan inte förstå att det redan är julafton imorgon.. Kan ni? Åh va mysigt allt är! Älskar julen! bjuder på lite pepparkaks bilder och julpynt från när vi var hos mormor och morfar förra söndagen. Kram


berättar mer om går dagen senare, sov hos martin med linus iaf...


human centipede II

Den:2011-12-22 Kl: 22:21:24 / Vardag / Kommentarer: 2

Vi kom hem från Oliver vid typ 7 tiden, dö hungriga och trötta och jag var Spy färdig! Usch har inte mått så dåligt på länge, vet inte om det var pga att jag inte hade ätit något innan, allt godis eller filmen. Gissar på filmen.. för mådde inte ett dugg dåligt innan vi satte på den. Human centipede II Den äckligaste filmen jag någonsin har sett. Den var inte läskig någon stans och inte heller särskillt bra, bara enormt jävla äcklig och fruktansvärd! Obehaglig var den! Mår illa bara jag tänker på den.. Usch, SE INTE ! Vi såg även 2 andra filmer. Apollo 18 och Paranormenal Activity II Tokyo Night. Apollo 18 var mer en Thriller, enomt spännande och skit bra och läskig ! Den (precis som human centipede) är banlyst i sverige. Mer för att den är nedtryckande mot USA skulle jag tro, inte för att den är för läskig eller äcklig. Halvt sevärd. Sedan har vi Paranormenal Activity II Tokyo Night, sjukt läskig! Det är som en vanlig Paranormenal Activity fast den utspelas i japan, de pratar då Japanska också. Jag vill oxå säga att Lisa är grym. Den var så nycket läskigare än alla andra Paranormenal Filmerna! Helt otroligt jävla läskig och bra !

vi ska alldeles snart dra över till mackan, lisa linn och parisa är redan här. Sover hos linn eller martin ikväll, vi får se hur det blir, imorn blir det julbak! puss



@ olivers Place

Den:2011-12-22 Kl: 13:14:26 / Vardag / Kommentarer: 0
Är äntligemn hemma hos Oliven, vi har varit och shoppat loss på Lidl och fixar nu ihop lite mys. Super bra start på lovet säger jag bara! Hääärligt värre :) Just nu sitter jag i hans rum, dunkar musik och bloggar. Men ska ut och fixa ihop allt gottis. Kvinnor ska vara i köket huh ? haha :) puss !

Nu bär det av

Den:2011-12-22 Kl: 10:59:47 / Vardag / Kommentarer: 0

Linn ringer nog närsom och ber mig gå ut, hennes pappa ska skjussa oss till Brommaplan. Där ska vi köpa lite godis och grejs innan vi tar bussen mot MörbyCentrum. Hos oliver ska vi bara titta film och Chilla så därför åker vi båda i mjukis kläder. Härligt ! :) inte ofta man gör det. Lägger upp en bra men gammal låt, puss.


Godnatt ♥

Den:2011-12-21 Kl: 23:51:39 / Vardag / Kommentarer: 0

Godnatt alla älskade bloggläsare, kommer sova tungt inatt. Är supertrött! Sätter klockan på 10, ska iväg 11. För tidigt! bloggar imorgon. Puss

 btw. Ni som läser detta (busringning och inte tala om vem man är, är så omoget)
haha visste inte ens att folk höll på med sånt fortfarande ! Men kärlek till er med :)


Lov

Den:2011-12-21 Kl: 22:49:18 / Vardag / Kommentarer: 1

Gud äntligen är det lov.. jag är så jävla trött. så trött att jag inte ens orkade ha Martin här ikväll, haha! Stannade kvar en stund i skolan med alla underbara människor och myste och snackade lite, och sen tog jag farväl och drog ut till mamma som skjussade hem mig :) Ser ju inte nuttarna innan 2012! Olycksåret.. Fast inget år kan vara värre en vad det här året har varit! tur att det snart är över :)

Just nu sitter jag och pratar skype och messar med Linus sötnosen. Vi planerar morgondagen. Har hela dagen planerad och dt viktigaste är ju att jag FÅR SOVA LÄNGE! Ska nog tom lägga mig tidigt ikväll så jag riktigt får den sömn jag behöver innan limpan och jag drar till oliver vid 11. Där ska vi bara mysa! Ff och grejs, sedan drar vi väll hem någongång och sen är kvällen planerad hos martino med Linn lisa parisa och flera :) Härligt härligt! Allt brukar ju hända hos mig ( Nattas place after 11 ) Men imorn blir det martins place, bor ju där delvis också!
förra vintern !


AVSLUTNING

Den:2011-12-21 Kl: 16:50:20 / Vardag / Kommentarer: 0

Ja jo, jag vet dom flesta skolor har redan slutat denna morgon men spånga gymnasium är somvanligt sär och udda.  Så vi har avslutning klockan 6 :D bara för att inte vara som alla andra! Haha, nej men det är för att slippa ha avslutning imorgon. Min 2 sista lektioner idag var inställda så efter ett tag drog jag och Mackan hem :)
just nu är Linn, Lisa, Parisa, Sofia och Martin här och vi har precis fixat klart oss inför kvällen och dunkar musik :) Kommer hem vid 8 igen, vi får se vad som händer då. Kanske träffar Mackan och linus, men inget är bestämt.
Chaaaaoooo Bitchees :D


DEN NYA SOFFAN HAR KOMMIT

Den:2011-12-20 Kl: 19:36:57 / Vardag / Kommentarer: 0

NU HAR DEN NYA SOFFAN KOMMIT OCH DEN ÄR SUPER FIN OCH MYSIG OCH SKÖN ! ÄLSKAR DEN !


Hej Vinterland!

Den:2011-12-19 Kl: 22:33:40 / Vardag / Kommentarer: 0

Åh håller tummarna varje minut för att snön ska stanna kvar! Det MÅSTE vara sn på jul, annars är det inte en riktig jul juh... Hoppas verkligen! Mitt batteri på datan kommer snart att dö så inlägget blir kort ikväll :) Idag har jag ätit tränat och planerat, kul liv! haha. ska eventuelt träffa Oliver imorn men får se hur det blir och om jag orkar pallra mig in till stan i det här vädret, vi får se om det är snö storm eller ej helt enkelt! sen kommer våran nya super fina hörn soffa imorn! daaaaah, spännande! hoppas den är så fin som vi har tänkt oss! stor är den iallafall, och äntligen ryker våra gamla fula vita soffor! ut med det gamla och in med det nya! behövdes verkligen, och toppen bra såhär till jul. då man bara vill krypa ihop i en mysig soffa med en mysig filt!
Kanske känner för att helt ekelt dra hem och prov sitta soffan! är mer spänd och 
exalterad än mamma som har köpt den! haha :O)
 Pussen

Nattiiii


En lite för tidig julklapp..

Den:2011-12-19 Kl: 08:28:42 / Vardag / Kommentarer: 1

börjar fixa mig nu, blir mys kläder idag och mina nya underbara skor !


Så mycket

Den:2011-12-18 Kl: 22:30:50 / Vardag / Kommentarer: 2

Haha hemlisen i fredags eller "överasskningen" var då en tjejmiddag för Elsis ! Vi hade då planerat och bestämt allt redan innan hon fyllde att vi skulle ha det hära på fredag då för henne, vi handlade all mat och grejer som gick på 600 spen i torsdags. haha vi hade så kul den dagen! Sen då i fredags drog jag och Linn hem hit efterskolan och fixade oss och packade innan vi blev skjussade till Emelie där allt var, sen kom Siri och vi började vi fixa maten och grejja innan Ida kom och sedan Amanda och Josse! Jätte härligt att träffa Pandan, sjukt längesen vi träffades! Sen kom Elsa och Issa som hade fått i uppdrag att underhålla Elsa hela dagen innan det var dags att dra till Emelie Hon blev jätte glad och allt blev precis så som vi hade tänkt! Vi pratade om gamla minnen och guud ! haha underbart ! Snuttan förtjänade allt! :)

Vi sov iallafall där och på morgonen blev jag och Limpan hämtade och skjussade hem, då vi fixade oss och sedan bar det av med bussen mot Kista med Filippis för att köpa julklappar tillsammans! Linn drog ganska tidigt men jag och Filippa fortsätte ända till 7 tiden och jag hann köpa alla julklappar och tom grejer till mig själv! lite kosmetik :) Hann tom klippa mig! Vi drog då till Zax och mötte mamma där och sedan klippte dom mina toppar och det mesta som var slitet! behövde VERKLIGEN det! usch va mitt går va fult och slitet innan! känner mig sjukt fräsch nu och  mitt hår är super lent! det känns sjukt kort men det var lugnt värt det! nu kan mitt hår växa igen! :D
Men sen på kvällen drog vi hem, jag åt lite middag innan Martin och Linus kom hem till mig och vi började mysa och så kom Paris! Vi tittade på 4 skräckfilmer och myste gaaaalet! så härligt va det, och fan va kul vi hade det! @Natts place efter 11, säger jag bara ! haha ;) tror vi ska träffas på torsdag kväll igen, mys !

Och idag har jag varit hos mormor och morfar hela dagen och jul myst med maddis, med pepparkaks hus, pepparkaks bak och middag! Härligt, det är ju trots allt fjärde advent idag! Om 6 dagar är det jul människor....
PUSS :D


Vi tog ett litet stopp på pressbyrån när vi skulle hem, en av Cubus påsen är filippas. resten är mitt! haha :)

Ett tag tröttnade vi i Gallerian så vi köpte After Eight på Ö&B


-

Den:2011-12-15 Kl: 22:36:35 / MusiQ / Kommentarer: 0



God Natt


outfit

Den:2011-12-15 Kl: 16:18:24 / Outfit / Kommentarer: 0

Dagen har varit super bra och morgon dagen kommer att bli ännu bättre ! men får inte säga vad som kommer att hända ^^ Överasskning ! Sitter just nu i sängen och tittar på Jersey Shore och snackar med Pontis ! Har inte så mycket att säga så jag lägger upp en outfitt bild idag, (inte den finaste). Orkade allvarligt talat inte ta på mig något  snyggt så det fick  bli den gamla blå trasa från sexan ! haha, den vääcker många minnen om man säger så! Puss :D


Lucia

Den:2011-12-14 Kl: 16:50:32 / MusiQ / Kommentarer: 0

Yepp igår va det Lucia och idag är det bara 10 nätter kvar till jul... herre gud ! tiden går snabbt nu dom sista veckorna ! Har typ inga läxor alls den här veckorna heller.. så det ända jag gör är att ladda inför jul och ta hand om mig och mina underbara vänner :)
Ni har säkert märkt (eller så klart ni har) att jag inte har bloggat på typ 3 dagar. Det är pga privata problem och har inget med skola eller vänner att göra. VIll bara klargöra det för alla eftersom snacket börjar direkt. Allt har nu löst sig men humöret kan ju dippa neråt ibland. Men sånt är livet ! Annars mår jag bra :)

Just nu sitter jag framför datan och pratar med älsklingen och dricker glögg, ååh det påminner så mycket om jul och jag älskar att ha julkänslan i kroppen! Ska också fortsätta lyssna på den här grymma låten !


Jobb idag

Den:2011-12-11 Kl: 17:56:43 / Vardag / Kommentarer: 0

Yes Alex sov hemma hos mig med Limpan inatt.. mys :) vi tittade på en skit bra film som handlade om mörker och skuggor och grejer! jääätte läskig! ska tippsa er om den sen ! Kom precis hem med Limpan ifrån att ha jobbat ,skit bra jobb vi hade super kul och känade 100 kronor timmen ! så vi jobbade från 11-4 skit bra! 500 spen extra till Julklappisar :) Fick en komentar om jag hade köpt några julklappar än och jag svarar.. Njaaa inte direkt. Jag har till lillesyrran, mormor och morfar men resten är jobbigt.. FAST! jag och Fillus ska iväg nästa lördag och shoppa julklappar hela dan! kanske hittat något snyggt till mig också ? Tihihi ! Ska fortsätta med mina naglar, uppdaterar er om dom sedan ! jag är stolt :D PUSS !

Det vi gjorde va att lägga ner en present och ett litet julkort iett kuvär. Det var det ända, vi fick gratis mat och godis och vi fick snacka så mycket vi ville, super Bra !


Mys mys

Den:2011-12-10 Kl: 21:57:41 / Vardag / Kommentarer: 1


Just nu är Jag Limpan Martin Alex Parisa och Lisa hemma hos mig, vi har nyss sett den sista Saw filmen.. usch fy fan ... Inte mysig om jag säger så, nu ska vi fortsätta mysa och festar just nu har vi en "prat paus" Mys, mycket vi har att prata om fan! haha PUUUUSS


Hellenius Hörna

Den:2011-12-09 Kl: 22:30:14 / Vardag / Kommentarer: 0


Älskar verkligen David Hellenius! Grym pojke! skit rolig, skön och verkar vara trevlig :) idag är våran stadsminister där på besök, verkar inte så jävla tråkig som man tror att han är ! skit rolig ! 
Idag efter skolan drog jag Parisa och lisa hem till mig fixade oss lite och dunkade musik! mysigt som alltid :D sedan kom Martin över och myste tillsammans och tittade film tillsammans ! ;) tihi !
Har en super planerad dag imorgon, planerad lördag fan ! Ska först iväg till Spånga marknad och lämna lite lussebullar vi har bakat typ vid klockan halv 9?? Herre gud !, för våran klass ska nämligen ha ett stånd där så KOM OCH KÖP! Sedan ska vi hem och baka lite till och vid 3 tiden drar vi tillbaka till markanden och med vi menar jag och mamma! haha vi ska stå där tillsammans för varje grupp skulle tydligen ha en förälder med ! :)
men sedan efter det blire träning med linn och sedan en hel kväll med limpan för jag har ff. mys ? OH YES !

Men vi hörs imorn! Pussen


Vällingby

Den:2011-12-08 Kl: 19:22:28 / Vardag / Kommentarer: 0

Idag kom jag på att det var år sen man va i vällingby ? Herre gud, det var ju på fjortis tiderna som man gick dit och typ handlade på "glitter" och bodde på donken utan att ens äta något? haha ! jaaa.. någon gång måste man ju ha gjort det.

Men men, slutade vid tre idag och stannade med Parisa och Lisa i skolan ett tag, sedan drog vi iväg till vällingby med William, Wedeb och Hugo. William skulle nämligen klippa sig ! Nutteee! Så vi henkade till salongen och väntade ett tills han var klar, good times :) Sedan drog vi alla upp till Vällingby och satte oss på donken ? haha suck. Sedan drog vi till H&M för att köpa Chinos till Hugo! haha :D Men vid halv 5 tog jag bussen hem med Wedeb och stödde på en gammal kärlek på buss-stationen..  Piiinsamt !! Men det gick bra och nu sitter jag hemma i mina mjukis och funderar på att ha på mig det imorgon? så fel är det väll inte att ha mjukis i skolan? Speciellt inte en fredag!? eller ? Ska iallafall ha mjukis tröja på mig!

Atm håller jag också på att bestämma lite eftermiddags planer med Parisa, Martin och Alex och sen ska jag och limpan planera lördagen. Men det kommer :) Sedan får ni inte glömma att Elsa fyller 14 på lördag! Grattaa!
ska plugga nu! Pusseeen





home

Den:2011-12-07 Kl: 13:20:24 / Vardag / Kommentarer: 0

Gick hem från skolan extra tidigt idag, mår inte alls bra.. usch :( ska lägga mig och vila nu och se om det blir bättre. Missade tre lektioner var av en jag verkligen borde ha varit på! vi har spanska prov imorgon och igår var sista genomgången och jag missade det :( men jag ska plugga själv sen och även få hjälp av mamsen eftersom han kan allt flytande. Nu blire te och Jersey Shore !

sist jag var sjuk..


Gold Nails

Den:2011-12-06 Kl: 16:38:04 / Nails / Kommentarer: 1


Slutade tre idag och sitter nu hemma och myser. ikväll blir det spanska plugg och så kommer Pata hit ! (Patrik) :) Kul med brorsan hemma ingen, ska sätta mig och måla naglarna nu ! rött tror jag att det blir med lite glitter i ! skit fint ! Blev super nöjd med mina förra nalgar, guldiga och glittrade hela tiden ! och Nathalie+ GLitter= Sant ! haha Puss
Mina senaste naglar:


Komfa !

Den:2011-12-05 Kl: 22:09:15 / Vardag / Kommentarer: 0

Yepp då har jag varit på Komfa träff med Linn och Hanna. Vi ska på komfirmations läger då nästa sommar i 3 veckor! skit lång tid MEN det verkar vara skönt folk som ska dit, så hitills har jag bara fått bra vibbar! Härligt! Börjar skit tidigt imorgon så har redan bestämt klädeln och allt, skönt ! brukar göra så när jag börjar tidigt. skit skönt att ha allt klart och bara upp duscha sminka sig och sedan klä på sig. Ska nog hoppa in i duschen nu efter jag och Pontus har pratat klart.  Vi planerar Nyår och Sommar ! Tihi :D Härligt att ha något att se fram emot ! Men vi höres imorn :D Puss !


Hjärt skärande.

Den:2011-12-04 Kl: 16:29:04 / MusiQ / Kommentarer: 0


behöver inte säga så mycket mer. tänk på hur mycket ett enda ord kan skada en människa


GRATTIS ♥

Den:2011-12-02 Kl: 16:55:10 / Vardag / Kommentarer: 0

Grattis älskade älskade älskade Madeleine på fölsisen! :D
Idag fyller min underbara lillasyster 11 år :) Tihi så länge har jag levt med denna varelse. :) Imorse fick hon mina och mammas presenter och av släkten har hon ju redan fått en massor. Ikväll blire sushi mys och Idol och bara jätte myys för hennne! Hennes dag och det är hon som bestämmer :D Längtar till Hon och mammie kommer hem !
ALLA GRATTAR MADELEINE ERKENMARK PÅ FACBOOK :D TIHI

Så underbart fin ♥ kärek ♥


RSS 2.0