Kista Time med Lover !

Vid halv 11 tiden imorse drog jag till min älskling Hanna. Så jag va där typ 11 :) Vi fixade då iårdning oss och sen drog vid 2 tiden till Kista. Jag som dock vill spara mina pengar... tog bara med mig några hundra typ. Men hanna shoppade på den lilla sötnosen ;) Men jag köpte iaf en midje kjol i stl. S för 49 kr bara! :D Sen köpte jag ett armband och ett par örhängen från H&M och Gina :) Sen tog vi en mysig fika och snackade massor med skit och skvaller ;) Haha nej men vi snackade lite, för båda hade mycket att prata om. Sen vid halv 5 tiden åkte vi hem :) Skulle egentligen sovit hos hanna ikväll efter att ha tränat med mamma men så fick jag inte ? Och städerskan kommer hit vid 10 tiden imorn! Jag ba WHUUUUUUUUT så då får jag åka till hanna och fixa mig där äta frukost med babyn och så får vi se vad vi hittar på! Men ska dra och träna nu PUSSAR !

Outfitt bild :)

Dagens fika- blåbärs smothien är min :D Jätte god !
 


Kommentarer
Postat av: IssaTrönnblom

Hejsan!

Just nu har jag utlottning av bloggsvar på min blogg. Om du vill ha chansen att vinna det så är det bara att klicka in på den här länken: http://tronnblom.blogg.se/2011/february/tavling-om-bloggsvar-1.html ;)

Om du inte gillar sånna här kommentarer så är det bara att ta bort den och låtsas om att du inte har sett den. Ha en bra dag :) ♥

2011-03-01 @ 13:20:52
URL: http://tronnblom.blogg.se/
Postat av: Veronica

Tack för din kommentar på min blogg =) Du hade en fin blogg du med, allt är fint med mig? Och du själv? Ha det så bra!

2011-03-01 @ 17:11:10
URL: http://veronicajohanna.blogg.se/
Postat av: Dani

Tja!

Fin blogg du har! =)

2011-03-01 @ 17:42:57
URL: http://danidj.blogg.se/
Postat av: Alva&Ebba- photobomb

Tack så mycket! Allt är bra med mig :)

Själv? :D

2011-03-01 @ 17:43:12
URL: http://photobomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback