Motorcykel

Den:2011-07-31 Kl: 12:52:08 / Vardag / Kommentarer: 0
Hejs svejs bloggen :) Sorry för att jag inte har bloggat förns nu men har haft det skit mysigt och har fortfarande ! :D Kom nyss hem från en runda med Pontus pappa. Åkte motorcykel! :D Skit himla jäkla kul! funderar på att skaffa en när jag blir stor ? Det var verkligen jätte roligt men han vågade inte köra så snabbt så vi körde i 160. Haha jag tycker det är fort? Men tydligen inte tillräckligt för mina motor-grabbar ;) Hade även en as mys kväll igår. Vi satt i Pontus säng och myste och titta film. Ska bada nu! PUSSEN

Mellan landning

Den:2011-07-29 Kl: 00:55:48 / Vardag / Kommentarer: 0

haha lol...Yes nu har ja verkligen mellan landat hemma. Suck, Åker ju iväg imorn igen typ vid halv 4 eller så går flyget? Men jag kommer ju till ett bra ställe, och dit jag vill! Behöver få slappna av och andas lite nån annan stans där mina nära och kära inte är lixom. Sen när jag kommer tillbaka är det ju fullt ös igen och sen äre ju UNG, och finns det något bättre? LÄNGTAR :) har iaf haft en as mysig time hos linns Och vi har gjrot MASSOR med skojj, Bilder kommer när jag hinner och har möjlighet till att ladda upp dom. Men iaf middagen idag var super och hade det as mys. Ska även försöka ta med kameran till Skåne... hoppas jag får det ! Vi hörs imorn igen och jag ville bara tala om att jag faktiskt lever eftersom jag har lovat er sötgrisar att blogga som vanligt! Ska försöka blogga så mycket som möjligt i skåne, hoppas det blir något inlägg iaf.... Haha ! God natt alla fina läsare!

Sweet Dreams lovers!


Whop, Whop!

Den:2011-07-26 Kl: 11:40:33 / Vardag / Kommentarer: 1

Taggar Till linns landställe nu! Kommer ha det bäst med min sunshine! Hörs på torsdag igen ! PUSS


FY SKAM

Den:2011-07-26 Kl: 00:48:37 / Vardag / Kommentarer: 0

FY SKAM Nathalie Linnea Muñoz Erkenmark! Haha förlåt för riktigt seg updatering, önskade att jag inte hade behövt säga det här men jag hade tillgång till dator hela tiden och jag hade kunnat slänga in ett sött inlägg. Men jag orkade inte! Behövde få en liten paus för det förkänar alla! Och när man inte är bloggsugen och det händer massor av annat runt omkring en så är det inte ens roligt att sätta sig framför en dator lixom! Hoppas att alla inte har gått och dött nu? typ torkat eller så! ;) För nu är jag tillbaka! Uppdatering kanske inte alls kommer att vara på topp de här två veckorna framöver eftersom jag kommer resa fram och tillbaka väääldigt mycket! Urö, Skåne, Värmdö OCH Västkusten lixom.... Ni ska få en liten klarare bild över det hela. :D

Redan imorn taggar jag till Linns land med Familjen och ska ha några himelska dagar tillsammans med min Soulmate Linn! ♥ Kommer då hem på torsdag igen och då blire mass-middag med fab people! Sen efter det så flyger jag till Skåne på fredagen och kommer hem på Måndag igen! Då hämtar mamma mig på Flygplatsen och så drar direkt till Värmdö för att bo hos några vänner och ha fest. Haha! Full speckat schema om man säger så! :D MEN det är inet slut än! Vi kommer hem från värmdö nästa torsdag kväll då. Och på fredagen blire STOR packning för att åka till Västkusten i 1 vecka på lördags morgonen! SICK säger jag bara.... Börjar fan få panik, dagarna rinner iväg och allt blir jätte jobbigt! Haha, Men kommer ha en awsome time och jag tror ni söta läsare har ALL förståelse för att updateringen kommer ligga på max 2 inlägg per dag! Men jag kommer försöka till det sista för att ge lite liv i bloggen samtidigt ! Haha! :) Ska upp redan 9 imorn för att åka  till Limpan så ska nog sova nu! sålänge bjuder jag på underbara bilder från helgen och veckan som har  varit! Haar haft det UNDERBART!
pussar!

Maddis med en plast mugg i munnen ^^ SÖT lillesyrra man har!

Fixade nya naglar på ALLA ! :) Bilder kommer sen!

Söta kyra ♥ en av deras hundar

Deras engna super söta Teddy ♥ Min nya baby !

Söta Teddy ÄLSKAR att bli kliad och kelad med! Ser ni hur han ler :D


Klippor ♥

Den:2011-07-19 Kl: 13:00:00 / Vardag / Kommentarer: 4


Om det är bra väder idag hittarna ni troligtvis mig på en av Vaxholms mysiga klippor ♥ Älskar att ligga på klippor och sola och bada, inbillar mig att man blir brunare när man ligger och solar på klippor? Haha såklart inte sant Men man kan inbilla sig ;)  Om det inte är bra väder så kanske vi bara myser eller hittar på något annat kul och om det är halv dant väder åker vi nog till Kolmården! Och taggar på Safari! :) Love it! Kommer nog hem onsdag kväll!  BLoggar då !
PUSSEN :D

Love you all!
 


Dirty Dancer

Den:2011-07-18 Kl: 21:00:00 / Vardag / Kommentarer: 0



Taggar

Den:2011-07-18 Kl: 15:53:48 / Vardag / Kommentarer: 0

Sätter mig i bilen nu och åker Brottby för en mys kväll och grillning med världens mysigaste människor! Älskar och kommer sakna er alla, kommer nog hem Onsdag kväll skulle jag tro. men inget är planerat. Vi har inga planer än för vad vi ska göra, men kanske bli en dag på Vaxholms klippor? Kolmården? Grönan? Danmark? VI vet inte! Men några tidsinställda inlägg kommer komma upp lite då och då så håll utkik! Bloggar om jag har möjlighet! 

Stay sexy !


Frulle

Den:2011-07-18 Kl: 11:29:22 / Vardag / Kommentarer: 0

Satte väcka klockan på halv 10 och drog ut och sprang :) Duktiga mig, springer varje morgon :D  Hahah men blev en god frulle med Frosties! År sen jag åt det! Mamma snodde med dig små kartonger från sitt hotell! Haha ! Men är redan färdig duschad och sitter i min härliga morgonrock och ska snart fixa mig, idag ska jag med min famlij och åka in till stan och träffa de som vi brukar åka till Indonesien med ! ska bli sjukt mys, lite stros på stan kanske lite shopping och en fika? Sen kommer vi dra hem till dom och sova där, vet inte hur länge en för det är en liten "spontan" grej vi gör :P  Efter några dagar kommer dom hit till oss och då bloggar jag som vanligt igen ! :) Bloggar sart igen !


Ear Cuff's

Den:2011-07-17 Kl: 23:18:37 / Shopping ! / Kommentarer: 1

Snacka om att jag har ändrat stil från Fjortis till -------> Mode tjej? Haha njaaaaa.. inte riktigt, Nathalie finns fortfarande kvar! Dont worry love's! :) Men köpte en ear cuff med hanna när vi var i Kista, Älskar den! Ska köpa fler snart! sen ska jag köpa Ear cuff's för "två" hål i öronen, ska ta snart det visste ni va? 3 hål i ena örat 2 i andra, vet bara inte vilket jag ska ha vad i? :)

Sweet Dreams babe's !
 


Presenter!

Den:2011-07-17 Kl: 13:51:57 / Vardag / Kommentarer: 4

Efter mycket om och men kom vi hem igår iaf! Planet hade problem med att öppa dörrarna och massor av annat knaas :) Så vi stod och väntade på mamma i typ 1 timma eller så på flygplatsen, och ändå landade det typ 20 min innan det skulle :P Men tillslut kom hon ut och vi åkte hem hit ! Har saaknat min säng och att vara hemma otroligt mycket! Men iaf, då kom vi hem mamma åt lite middag och jag mormor,morfar och maddis fick öppna presenter! Mormor fick några fina märkes toppar ^^ Morfar fick märkes kepsar från LA. Och maddis fick massor av söta saker ! Men jag tror att jag faktiskt fick flest grejer ;) Haha! 2 magtröjor, 1 kofta, 2 linnen och en Abercrombie & Fitch tröja ;) Skulle ha fått flera om jag bara hade sagt till? SUCK! :( Men men, Fick massor av fina nagelack, en uber söt nessesär, nagelacks penna, mascara och eyeliner :D Sen till det bästa! Underkläder från Viktoria Secret! love it! :) Lägger bara upp bilder på de mest "vanliga" trosorna och så. För vill inte lägga upp det som kan uppfattas på något olämpligt sätt ;) Haha ! Man vet aldrig vilka som läser bloggen min, har ju ganska många läsare? Men jaja ! Nu blire jobb i trädgården och ni sötnosar får titta på mina fina kläder ;)

Finns det snyggare kassar? SKULLE INTE TRO DET ! :D
 

Nagelacken hamnar på min "nagelacks hylla". Tro det eller ej jag har en!
Ska fota den och visa! :D Alla nackelack får förståss inte plats där men ^^





Hemma

Den:2011-07-16 Kl: 21:51:28 / Vardag / Kommentarer: 2

Är hemma nu efter mycker om och men och massor av resenter senare ! Säger bara UNDERKLÄDER FRÅN VICTRORIA SECRET! Love it ! + massor av annat ! visar bilder imorn! Nu blire godis och sex and the city 2 ! och extremt mys i soffan ! ÄLSKA, PUSSAR
 


just nu

Den:2011-07-16 Kl: 17:32:24 / Vardag / Kommentarer: 2

Påväg ut till Arlanda för att hämta Mammiiis !


Packat

Den:2011-07-16 Kl: 12:48:54 / Vardag / Kommentarer: 1

Nu har jag packat ihop allt för Mammis kommer hem ikväll! ÄNTLIGEN :D tihihi, Oj nu fick vi besök! Plingade på dörren precis hos mormor och morfar! Tror det är min moster med kompis, så jag måste smita innan alla som vanligt får lack på mig! Haha Pussar !
Före:


Efter:


Wanties.

Den:2011-07-15 Kl: 15:43:03 / Shopping ! / Kommentarer: 3




Usch, vill bara ha! Ska nog köpa den här nu.  Iaf under sommaren! :)
ÅH !


Svar på komentar

Den:2011-07-15 Kl: 12:16:13 / Vardag / Kommentarer: 2

Här kommer några svar på två komentarer som ni har skrivit! PUSSAR :D
Sv: Jag vill börja med att tacka för komplimangen om min blogg! Men återigen, Varför skriver du inte ditt Namn? Haha, en ganska udda fråga va det , Men men! Man har rätt och fråga allt! Visst kan jag det? :P Om någon tar en bild ;)
Btw. Jag vet inte om jag ska ta den här komentaren som ett skämt egentligen, Men tror inte på att mina söta läsare skulle driva så helt enkelt. Skriv namn nästa gång!
KRAM ! :)

Sv: Förlåt men är du efter eller något? Inlägget du komenterade är över ett ÅR gammalt. :D Men haha, jaa jag håller med dig! Fjortis är så ute! Tycker synd om de som inte förstår det, Men... fjortis tiden var nog den bästa tiden i livet! :) Något som också är väldigt omoget är att komentera otrevliga saker utan att skriva namn! Så gör det nästa gång och visa att du inte är så omogen som du verkar! Ha en fortsatt trevlig dag!
KRAM :D

Bild från gårdagen i bilen! :D Fler bilder kommer sen !


Vaxholm

Den:2011-07-14 Kl: 12:03:37 / Outfit / Kommentarer: 0

Yes Box, taggar till Vaxholm nu för mys och bad. SKönt att komma bort lite och rensa tankarna, hände lite saker igår som blev TOOO MUCH om jag säger då :) Haha, mitt liv är fan inte normalt ! Men det blir nog en lunch där och sen så ska vi till en strand.Sen när vi kommer hem så har mormor Lovat mig pankakor, ingen kan göra bättre pankakor än henne! MUMS :) Så det blir en pankaksmiddag ikväll och en skön slapp dag... Atm laddar jag mobilen med TUNG musik för att inte bli helt utråkad på bilresan, Men jag gillar ju att åka bil länge? :D Så np for me ! Visar en snabb bild på dagens outfitt och den nya super söta linnet jag köpta när jag och min saknade Hanna var i Kista för några dagar sen! PUSSAR


just nu ♥

Den:2011-07-13 Kl: 19:37:06 / Vardag / Kommentarer: 0


Japp såhär ser jag ut just nu ! Mjukis magtröja, mitt lyckohalsband som jag nästan gämt har på mig! Vi sitter och tittar på Sex and the city igen, Min favvo film tror jag ! Förutom Baksmällan 1, den bästa filmen EVER och den bästa skräckfilmen är Paranormenal activity både 1an och 2an. Usch, nu har det tafit mig typ 2 timmar och skriva det här inlägget? Så berättar lite kort bara HAHA ! Trög som jag är. har som vanligt skit ont i huvudet och kan inte tänka riktigt, SEEEEEEEEEEG TJEJ ! Men jaja, idag har jag spela minigolf och förlorade mormor van... surt. Och igår när vi va på bromma blocks hittade jag en super mysig, snygg och grå mys tröja ! För 30 kronor !? Den skulle ha kostat 300 men det var super rea, toppen eller vadå? :O Sen efter det messade alex och sa att han och jeppe ville träffas och så blev det, Mys med jeppe och alex i mina soffor därhemma , love it !
Går dagens outfitt:

 De nya shortsen jag köpte i kista och ett halsband jag köpta där också !


This is what i made of

Den:2011-07-12 Kl: 23:01:02 / MusiQ / Kommentarer: 5

 


Bromma blocks

Den:2011-07-12 Kl: 14:32:48 / Vardag / Kommentarer: 0

Sitter hos hannas place atm och myser med bebisen, hon åker bort i morgon till linns land och blir borta i 2 veckor... så vi kommer inte ses på läääänge :( därför har vi satsat på den här helgen :) Men vi taggar till bromma blocks för lite talk och en sommar fika! Love you all, så hörs vi när jag kommer hem igen, då blire att hoppa in i min onepiece och mysa! om det inte blir för varmt? ska köpa en till eller (få) en till som är svalare. Altså inte har lika tjockt tyg, så den är tunnare ! Blir topp :D PUSSAR


MusiQ

Den:2011-07-11 Kl: 15:53:04 / Party Time ! / Kommentarer: 1

Love it, hade skit mys igår. Vi drog hem till mig ( jag och hanna) efter vi hade hyrt film, fixxade oss och började dunka HÖG musik! Tur att inga grannar var hemma :) Klockan kanske var 8-9 ? Sen kom Jesper och Alex över och vi körde en riktig mys kväll tsm ! Awsome, vi hade det skit mys och tittade film och låg och myste ♥ Imorn blire party igen ! Vi 4 ska ha mys och kanske det händer något mer ;) haha love it !

Mina söta läsare har bett mig att vara lite tydligare så jag ska vara det för eran skull! :) Killarna heter Jesper Swedberg och Alex olsson ! skit fina grabbar rakt igenom :love: ♥ Haha nu vet ni ;) pussar så länge


Nails.

Den:2011-07-10 Kl: 18:51:22 / Nails / Kommentarer: 2

Har shoppat idag hela dan tills nu ! Med älskade hanna såklart ! :) Vi var i kista och jag har bara handlat dövändigt och riktigt snygga saker ! LOVE IT ! :) sååå glad just nu :) Ska bara packa väskan så drar jag till hanna och så ska vi hyra film och fixxa oss :) Awsome time with my love ! Sen ikväll blire hem till mig med Alex å Jeppe, filmtime mys och musik ! :)  Bloggar senare också !

Nails. Hade btw. tänkt starta en ny kategori på bloggen som heter Nails. Fixxar med mina naglar otroligt mycket just nu och har olika färger varje dag, med blommer och figruer på ! Så tänkte skapa en ny kategori om just det, och hoppas på att kunna ge er inspiration osv ! :)

Mina naglar just nu:


Sommar ♥

Den:2011-07-09 Kl: 19:25:33 / Vardag / Kommentarer: 2

Har varit med hanna hela dan idag, skit mysigt var det ! Har saknat min sockertopp som tusan ! :) Någon annan jag också saknar är mamma.... :(  Sitter chattar med henne atm, vi planerar sommaren och OJ va mysigt det kommer bli! Kanske ska upp till sklåne en gång till osv sommarlovet har faktiskt bara börjat! men iaf. Hon är ju på jobbresa i USA och jag bor hos momor och morfar med Maddis medans hon är borta... Har det underbart mysigt här också såklart men börjar redan sakna mitt rum hemma.. Huset, sena kvällar och sånt. men jag saknar Mamma mest ♥ Imorn ska jag ju ha en riktigt underbar myskväll/ dag med Hanna. Vi ska till Kista och shoppa, jag ska handla något på rean kanske, ett par svarta shorts? Ett skärp och sen behöver jag flera berlocker till mitt underbara berlock armband jag fick av min Fina Pontus ♥ :)  Mer om det imorn! Ska upp och hjälpa till lite i köket, blir Tacos till middag! MUMS ! :)


Kärlek ♥


Bakning

Den:2011-07-08 Kl: 19:06:14 / Vardag / Kommentarer: 0

Yes box :) Lillesyrran var super sugen på choklad bollar! Och så blev det också :) så vi har nyss bakat chokladbollar och nu ligger vi i mormor och morfars soffa och tittar på Sex and the city ! :) Den är så sjukt bra, tror det är 2an vi tittar på :) Underbart ! Idag har det varit en dag på stranden bara, mysigt ock skönt med fick värsta huvudvärken när jag kom hem ! Usch, har det ofta just nu... Jobbigt ! Men snart blir det middag, Grillat! Mums ! :) Ha en super mysig kväll så görs vi imorn ;)



Badet !

Den:2011-07-08 Kl: 11:45:51 / Vardag / Kommentarer: 0

Drar till Lövsta badet med familjen nu :) skulle egentligen blivit en dag med min älskade hanna men så blev det inte.. Träffar henne imron iaf ! Usch vad jag saknar henne! :( Och alla mina andra söta juveler också ! :( Men nu ska det skyndas iväg och ikväll blire träning? Får se eftersom det är så himla varmt, så kan man inte ut å springa vid den här tiden, Inte bra för huvudet eller kroppen att träna så i för högt tryck/ värme, det visste ni va? Så jag får se hur jag gör ! :) Vi höres senare sööötnosar ! :)

NO MAKE UP !


Im just gonna dance right thru the pain !

Den:2011-07-07 Kl: 13:06:00 / MusiQ / Kommentarer: 0


 Blir så himla glad och peppad att klara allt när jag hör den här låten :D ! Drar iväg och ska
köpa present till min kära moster som fyller år idag ! Sen efter det blire bad med familjen! :)
Och ikväll blir det födelsedagsmiddag ! PUSS ! :D


HEMMA !

Den:2011-07-06 Kl: 15:47:56 / Vardag / Kommentarer: 3

Är hemma nu :D Har varit det i 2 dagar nu ! Förlåt för att jag inte har skrivit tidigare men jag har haft fullt upp ! Kom hem i måndags vid 9 tiden och då blev det att packa upp direkt och sen sova för jag var sjukt trött ! Sen på tisdagen var jag och träffade ***  . :D och när jag kom hem från honom så var jag tvungen att duka, städa fixxa och trixxa för att vi fick gäster igår ! Min 22 åriga brorsa kom hem från New York, (där han bor) och kom till oss på middag tillsammans med hans mamma och en kompis ! ( vi är halv syskon, samma pappa) Och det var sjukt mys ! Har saknat honom suuuper mycket :) Men han åker tillbaka till USA på söndag igen.... :(

Men iaf. Skåne har varit underbart och jag har nog inte skrattat så mycket ! Haha var mys och kul vi hade :D Huset jag och Linn bodde i var een jätte söt sommar stuga och vi bodde tillsammans i ett rum med egen altan och allt ! Var underbart, det ända som fattades var våran darling Hanna ♥ som vi båda saknade suuper mycket :( :) Men iaf, när vi var där nere träffade vi Pontus och hans kompisar också, så två dar kom dom ner till oss och badade och vi hade sjukt mys och skojj! Sen så drog jag och linn till Pontus och träffade flera av hans kompisar och i söndags var jag hos honom själv! :) Underbar familj och underbar by ! :) ÄLSKAR SKÅNE !

btw. Åker hem till Mormor och Morfar ikväll och ska bo där i 10 dar för mamma åker bort till USA på jobb. Men datorn henkar och det ska Bliiiiiii feeeeeeeeeeest med Hannish !

Såklart vare jag som tog nästan alla bilder så därför finns det itne så många på mig själv :(

Älskar dig ♥


Stranden och våra cyklar brevid :D ♥

Linn :D


Mina fötter :)


Jag somnade?

Pontus, linn och Olle påväg till bad bryggan !
Olle, linn och Pontus ♥

Stranden precis utanför Huset, fint va ?
Jag :)


Jag och linn ♥



Olle och linn ? :P

Min sötnos Linn ♥


Haha ? :D


Olle :)

Pontus ! :D


Tobbe (kompis till pontus) och pontus pappa! :D

Pontus hund Ozzy ! SÖTASTE!'
Pontus ena katt  Bamse ! Så jävla söt! Enorm och fluffig och len som ett
gosse djur ! Älskar honom ! :D (bakom står Pontus lillebror) :)


Jag :)


SJälvplockade jordgubbar !




RSS 2.0