Hej, hejdå !?

Den:2011-06-26 Kl: 22:55:30 / Vardag / Kommentarer: 2

Hej  mina fina läsare ! Ja jag lever! :) haha började själv undra faktiskt, har så extremt ont i ryggen att jag inte kan ligga/stå/sitta på något sätt så det blir bekvämt eller så det slutar värka... Så går på alvedon ! :) Men annars är allt super bra här och jag har haft VÄRLDENS BÄSTA helg ! Har säkert 100000000000 bilder från helgen på Filippas kamera, men sötnosen har inte hunnit laddat upp dom än eftersom hon också ska iväg imorn. Så jag får lägga upp bilderna när hon har tid att skicka dom ^^ ! :) Fan va gött väder det har varit iaf ?! Idag var det 30 grader när vi kom hem super varmt! Kom hem vid 6 tiden och jag började direkt att fixa iårdning resten av min packning och lade ner allt i väskan och fixa pengar, nagelack, musik, bikinis, handukar, duschgrejer och allt annat som man måste ha med lixom ^^ blir ju borta i en hel vecka och om man tänker efter använder man extremt mycket mer kläder och sånt än vad man egentligen skulle behöva ? :D Så jag drar till skåne imorn med en 15 kilos tung väska :D MYS!

Planet går från arlanda halv 8 imorgon morgon, Så det blir extremt tidig uppgång vid 5 tiden.. ska tvätta håret och duscha och fixxa det sista innan vi hämtar Linn klockan halv 7. Flyget går till Malmö och det tar bara en timma :) Därifrån hämtar Linns mormor och morfar oss och kör oss hem till Smygehuk där vi ska bo ! Bilresen kommer ta ca 1 timma och tror att vi båda kommer sova som små grisar..... HAHA :D Men linns systemis hänger med så extremt mycket foton och sånt blire och somsagt har jag INGEN dator med mig så det blir inget bloggande :( HUR ska ni klara er?! försöker slänga in ett inlägg imorgon också ! PUSSAR

Bjuder på några super fina bilder på min lillasyster (Madeleine) och Filippas lillesyster (Julia) från midsommar! Njuut!

finaste Madeleine <3

Vackra Julia ! :)

Och de två sötnosarna tilsammans !


Tidsinställt inlägg- Påväg hem

Den:2011-06-26 Kl: 15:50:00 / Vardag / Kommentarer: 0

Borde vara påväg hem nu vid det här laget. Blir fortfarande inga bilder, Men ni får iaf lite text ;) fixxar allt när jag kommer hem igen, Ska åka hem ifrån båten vid typ 4 tiden idag så jag sitter antingen i bilen eller så är vi alla påväg! haha hoppas ni har haft en suuper bra helg ! För det kan jag lova er att jag har haft :) PUSSAR!


Midsommar !

Den:2011-06-24 Kl: 15:00:00 / MusiQ / Kommentarer: 2

Glad midsommar mina finaste läsare ! Hoppas ni har haft och kommer få en underbar dag ! :) Eftersom det inte går att ladda upp bilder så bjuder jag på en favvo låt just nu ! Love you all :D


Packat och klart !

Den:2011-06-23 Kl: 15:23:46 / Vardag / Kommentarer: 2

Så fort mamma kommer hem nu så drar vi iväg till Filippas segelbåt :) Har precis fixat naglarna och de blev super fina ! Lägger upp bilder senare ! :) Tror att det kommer bli mycket fotografering på båten så jag bjuder på några bilder sen :) Ska bara slänga ner lite smycken och grejs till Midsommar firandet i väskan och sen är allt klart ! :) Fixar tidsinställda inlägg också så stay sexy ! I'll be right back babes !

PS. Hoppas att ni alla får en super bra Midsommar helg ! Love to you all


Segling !

Den:2011-06-23 Kl: 01:17:59 / Shopping ! / Kommentarer: 3

efter jag skrev inlägget igår fixade jag mig och sen blev det tandläkarn, INGA hål ! :D super glad ! Men efter det drog vi till Kista för lite shopping och maddis skulle klippa sig, hon blev super fin! Jag skulle också ha gjrot det egentligen men jag vågade int :$ mitt hår är ganska långt nu och jag tycker om det... så, en annan gång ! Men shoppade lite saker på rean och tittade på skor. men hittade inga :(

Imorn kommer jag iaf åka ut familjen och filippas familj och segla över midsommar, kommer hem på söndag igen :) så imorn blir det tidig uppgång för att jag ska hämta mitt id kort i Vällingby och titta på kanske några skor morfars hus där ute som inte har någon data uppkoppling eller så. så det blir inte något bloggande på en vecka ! Är där en hel vecka + flyger dit och hem. Men fixxar några tidsinställda inlägg innan jag åker. gör det även nu när jag är borta på båten för jag har inget internett där heller ! haha ;) Vad ska ni göra på midsommar ?
PUSSAR !

En skit snygg väska från SALT ! visar den när den är packad till skåne !


Tandläkarn..

Den:2011-06-22 Kl: 14:36:16 / Vardag / Kommentarer: 3

USCH ska till tandläkaren idag.. Hatar tandläkaren men det gör ju typ alla? Hoppas jag inte har något hål eller något för jag är sjukt nervös som vanligt ! Jag blir alltid nervös innan jag ska dit för att jag verkligen inte vill ha hål! MEN jag har ALDRIG haft något ! Tror inte att jag kommer ha något den här gången heller.. men jag är fortfarande skit nervös.. Min lillesyrra däremot har haft många hål i tänderna även fast hon borstar dom typ 3 gånger om dagen JÄTTE NOGA.. jag borstar tänderna 2-3 gånger om dagen regelbundet, finns inget äckligare än att inte borsta tänderna..! Men jag tycker sund om henne, vissa har tur och vissa har inte ? :(

Ska berätta lite kort om dagen, vakande vid 10 imorse la mig tidigt igårkväll typ vid 12? För jag var så sjukt trött! Så jag vakande av mig själv utvilad och ganska pigg. Sen blev det frulle och mys i soffan till typ klockan 11, då började jag fixxa klart mitt rum. lägga papper i rätt lådor osv. Hittade 850 spenn då! Pengarna hade åkt bakom en låda så när jag drog ut lådan ur skrivbordet så hittade jag pengarna ! LOVELY ! så lycklig nu :) Men iaf. Efter det drog jag ut och sprang 4 kilometer och när jag kom hem duschade jag och åt lunch och nu ska jag sminka mig och sen blire tandläkarn och bio ? Vi får se !
btw. så drar jag nog ut med filippas familj på segling redan imorn, blir borta tills på söndag sen drar jag till Skåne på måndag ! Mer om det sen, pussar :)


RÖSTA !

Den:2011-06-21 Kl: 19:53:33 / Vardag / Kommentarer: 3

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA!
Nu är det dags att rösta på den här EXTREMT snygga klänningen :) Nelly.com har någon tävling där man typ designar sin engna klänning och det med flest röster vinner, så Linn min kära sötnos har gjort ett bidrag och jag tycker att vi hjälper henne att vinna den fina klänningen! Skulle vara super gulligt av er att bara rösta det är inte alls jobbigt! Plus att ni kanske tänker att ni vill rösta på eran kompis? Det spelar faktiskt ingen roll för att man kan rösta på hur många bidrag som helst ! Fiffit va ? :D klänningen ser ni nedanför!  
NI RÖSTAR HÄR ! 

 NI RÖSTAR HÄR !


Godmorgon sunshines !

Den:2011-06-20 Kl: 14:29:49 / Vardag / Kommentarer: 0

Godmorgon mina Sunshines ! :D hahah lite sent för ett godmorgon eller? Näääh det tycker jag inte, det är sommar lov fan ! :love: Haha  tyvärr så vaknade jag faktiskt inte men jag nu utan jag blev väckt klockan 10.... Suck så jag började röja runt och fixa i mitt nya rum ! Det är sjukt fint och det kommer bli mysigt, se större ut och mycket mer Romantiskt med mycket ljus och fina färger och växter ! Love it :)

Men snart drar jag och linn iväg till Hanna för lite fix fix innan det dras mot Nerminas Place ! Finisen fyllde 14 igår och det ska FIRAS! Skit mys blir det och awsome ! Men ska hoppa in i duschen nu och fixa mig, Kommer hem vid 1 i natt kanske och ska sova hos Linn då så vi höres nog imorgon! PUSSAR

 INGET SMINK ! :O


The best MusiQ for you babe's !

Den:2011-06-19 Kl: 13:25:57 / MusiQ / Kommentarer: 1

Är hos hanna har precis fixat klart mig och ska snart bli hämtad av mammaa :) Vi ska til Ikea och shoppa saker till rummet mitt, sen blire träning ! PussAR

Världens bästa låt ♥

 


Tatoo ?

Den:2011-06-18 Kl: 20:25:03 / Vardag / Kommentarer: 2

Sitter hemma hos hanna nu, vi har haft en skit mysig dag :) Dt började med att jag vaknade vid 11 och började möblera om mitt rum eftersom jag ska göra om ! :D Men dt gick sådär och jag byta bordet jag fick i Fölsis present, Men sen drog jag ut och sprang i 40 min typ? Och kom hem igen började fixa mig och sen drog jag och hanna till Bromma Blocks :) Där blev det snack och lite check i affärer :) Sen drog vi till coop och handlade saker till ikväll ! Ska slagga här, Topp ! Vi har precis gjort en pizza som ligger i ugnen atm. Men iaf, vill så super gärna ha en tatuering ! Ritade såklart den hära själv, vill ha en liten exakt en sån här rosett där det står "love" bakom. Så fint ! Naglarna gjorde jag också nyss, Nöjd är jag !
Vad tycks ? Pussar så länge !


Godnatt ♥

Den:2011-06-18 Kl: 02:32:16 / Vardag / Kommentarer: 0

Godnatt mina fina läsare så hörs vi imorn ♥


 Bjuder på den ^^ NO MAKE UP !


Lil wayne ♥

Den:2011-06-17 Kl: 18:20:36 / MusiQ / Kommentarer: 3


Älskade syster

Den:2011-06-17 Kl: 13:26:44 / Vardag / Kommentarer: 3

Blir en hemma dag idag, Maddis har halsfluss och jag håller på att åka på samma skit. + att det är skit väder så det blir en toppen dag att passa maddis på :) Just nu sitter vi här nere och tittar film eftersom Städerskan är där uppe och städar :) Men fick borsta Maddis hår förut, och herre gud! upptäckte att hon har extremt långt och fint hår !!! Jag är så himla avundsjuk så att det inte är sant ! + Hon har perfekta lockar, här kommer några bilder på min älskade systers hår !
Innan jag hade borstat klart:


Efter jag borstat klart:


Mys dag ♥

Den:2011-06-16 Kl: 21:30:19 / Outfit / Kommentarer: 1

Har haft en mys dag idag. Linn kom över vid halv 11 tiden redan och jag gick fortfarande runt i pyjamas ? Haha så jag slängde på mig kläder tvättade mig lite och började sminka mig medans hon satt i min fotölj och spela hög musik i mina högtalare :) Sen låg vi i min säng och pratade och höll på med datan och bara va.. Skit mys :) Efter ett tag gick vi ner och fixade lunch och pratade vidare :) då kom mamma hem med svenska jordgubbar åt oss ! Så vi sköljde dom och satta oss på Linns altan och doppade de i choklad ! :) Yummie ! vid 5 tiden kom hanna över och vi la oss i soffan och tittade på Top model :) Så jag har haft världens mys dag bara !

Egentligen skulle jag Linn och Jenny ha myst tillsammans och bakat osv. Men Jenny mådde dåligt och kunde inte komma! :( stackarn ! Krya på dig finaste ! Puss på er alla och en extra stor Puss till Jenny ♥

Dagens outfitt 

 
Jordgubbarna ♥


Linn råkade på ett EXTREMT klantigt sätt välta ut krukan med rosmarin, så
Det var bara att hämta spadarna och skopa över allt igen ! haha :)
mamma märkte iaf inget ! :D


Ja det är sant.

Den:2011-06-15 Kl: 23:26:36 / Vardag / Kommentarer: 2

Okej, förlåt mig bloggen behövde en paus ett tag ♥ Många har frågat och vill prata med mig om att jag är singel igen och frågar om det är sant. och Ja, det är sant. Det som hände var sjukt tråkigt Men vi gjorde slut av privata själ. Och eftersom jag har rätt många läsare och en del av dom är såklart folk som inte tycker om mig och folk jag inte kan lita på. Och i och med det så tar jag inte upp varför :( Men jag uppskattar verkligen alla som ställer upp och finns! Mina närmaste Tjejer ♥ och alla fina killar och nära kill kompisar ♥
Det värmer verkligen ♥


Men i det tråkiga så var jag iaf På Ängby badet idag :D haha i regnet!  Jag och linn åkte vid 1 tiden till Vällingby och mötte Jenny där och sen åkte vi 3 till Ängbyplan och gick därifrån till badet ! :D vi lade oss på bryggan där och solade, badade och hade skit mys ! Blev en del snackande och sånt. Skönt! Då kom ett moppe gäng med typ 7 killar och satte sig precis brevid oss ? haha så vi gick och satte oss längst ute på bryggan och när vi gick förbi dom vissla dom ? haha ! :D Det är sommar nu fan... Men då passade jag på att springa och möta Wiktor och Julia som skulle vara med oss där, och när vi var påväg tillbaka började det och spö regna! Så då kom jenny och linn springande med våra saker och så satte vi oss på en stängd uteservering och myste tills det slutade å regna. då sprang vi till tunnelbanan och åkte till Vällingby och köpte chips och godis och drog hem tilll linn blöta som vi va! och värmde oss med varandra i soffan och tittade film! Mysigt :) Här kommer lite bilder från dagen :



Nu

Den:2011-06-12 Kl: 21:55:16 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu blire film med favvo tjejerna, hade en supermys dag igår med en lång dag på kaanan med massa folk och mys med massor av killar på kvällen. 2 av dem sov över och lite myyyys skedde ;) haha berättar ej med vem haha! Men nu blire Först en komedi jag redan har sätt men som är SJUKT bra och precis min humor ! Sen blir det skräck, hoppas den är bra.... berättar mer om mina fina dagar och hur kvällen blev och hur filmerna var seanre :D  PUSSAR!


God morgon Nathalie !

Den:2011-06-11 Kl: 11:19:16 / Vardag / Kommentarer: 0

haha vaknade av att min mammas moster kom hit precis. Gissa vad hon kommer med ? JORDGUBBAR ! :D svenska stora söta jordgubbar. Perfekt till frukost... Ååååååh super goda nu tänker jag inte äta något mer på hela dan, jordgubbs smak i munnen! Mums! :)
" God morgon Nathalie, lite svenska somriga jordgubbar kanske ? "
" JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! "


SOMMAR !

Den:2011-06-10 Kl: 21:21:34 / Vardag / Kommentarer: 2

Sitter med familjen i soffan och tittar på Talang Finalen som vi har pausat så berätta inte vem som vinner! ;) Fördelen med att ha pausat är att man slipper all skit reklam, bara att spola förbi juh! :D Men bjuder på massor av sommriga bilder från Kaanan myset då vi solade och badade med Alex, martin och 2 andra snubbar :) MYS ! Idag så låg jag och hanna och linn på min gräsmatta efter skolavslutningen och solade på filtar med kuddar! underbart :) Nu är sommaren här ! (Och eftersom jag folk har sagt till mig och klagat över att folk inte vet vilka jag snackar om när jag skriver Alex bara så ska jag bli tydligare ) Sen kom Martin och Alex Minholm över och vi myste i gräset och på studsmattan med hög sköön musik ! det är sommar det! imorn blire fest på altanen ;) PUSSAR

KAANAN:







Idag:
 
 
 
 
 


SOMMARLOV !

Den:2011-06-10 Kl: 13:47:56 / Vardag / Kommentarer: 1

Solen shteeeeker och livet leker! Snart kommer boysen över, MYS ! :D

Just nu :D    :


Shopping med mammis !

Den:2011-06-08 Kl: 20:20:53 / Shopping ! / Kommentarer: 2

efter att jag skrev inlägget igår så drog jag då och tränade 1 timma men sen blev det shopping med mammis ! :) Behövde lite nya shorts så det inhandlades från Cubus. Passade på att köpa 2 nagelack också :D Inte för att det behövdes egentligen ? Men kul att ha många helt enkelt ? :) Vad har alla söta gjord idag då i värmen? Själv har man sprungit runt och städat rummet för det såg förjävligt ut och hatar när det blir så.. Men har stora planer för imorn :) Väntar på att Elsa ska logga in så vi kan bestämma lite, Vi ska nämnligen ett stort gäng tjejer Cykla till grönan och bada, sola och mysa efter skolan imorn eftersom jag slutar halv 12 :) Inga lektioner ;) Ska bli super mys. Och ett stort plus är att det är Varmt och ska bli VARMT imorn med :D Men ska över till linn en snabbis och pumpa cykeln min så den går att cykla på ! haha cykla är inte min grej... Pussar ! :)


Vafan?!

Den:2011-06-07 Kl: 15:45:42 / Vardag / Kommentarer: 1

Vad menar dom nu ! VÄDRET? Idag är det ju toppen väder, hur varmt som helst och strålande sol ! :D Det ÄLSKAR vi ju ! Men hallå? Imorn och frammåt? Vad menar dom nu? Blixtrar imorn, dåligt väder på torsda och freda? NEJ ! PROTEST ! så FÅR det inte bli ! Nu ska det vara varmt och skönt hela sommaren ;) Haha nej men iaf näästan och framförallt på torsdag, fredag och helgen efter som har skit mysiga planer med tjejerna på torsdag och fredag äre ju skolavslutning sen är det SOMMARLOV ! Man kan ju inte gå på sommarlov och så regnar det?:( Men ska iväg till gymmet nu, blir hårdträning idag som alltid ;) Och när jag kommer hem blire sola på altanen som gäller? Yepp ! ska iväg och dricka 3 liter vatten nu jag döör av törst ! :D sen drar jag PUSSAR


MusiQ

Den:2011-06-07 Kl: 07:13:59 / Outfit / Kommentarer: 2

¨åååh älskar att vakna och solen skiner, man blir så super glad! :D Ska äta en snabb frukost och sen drar jag till skolan, Idag ska vi tilloch med äta frukost ute för att det är 19 grader och strååålande sol ute klockan 7 ?! Love it! Nu är sommaren här och jag är laddad till Max! Nu gäller det bara att vädret håller i sig..... HOPPAS :D Pussar
gammal men fortfarande lika bra !


Glöm allt tiden läker inga sår

Den:2011-06-06 Kl: 23:08:25 / Vardag / Kommentarer: 0

Sitter ensam, alla i huset sover. Smeker ärren och såren På min arm... varför? Varför jag ?
frågan ekar i mitt huvud men jag får inget svar...
 Är det okej att kasta all skit på den som man tror är starkast när den egentligen är den som är den svagaste?
 Är det okej att sparka på den som redan ligger ner ?
Är det okej att ta någon annans vilja?
Är det okej att smutskasta folk?
Är det okej att svika?
Men det är ingen ide att bry sig eller bli sårad längre. för det kommer nytt.. Så Glöm Allt och le, för ingen kommer någonsin se förutom du..  Det kommer nya bekymmer imorn så slut ögonen och glöm..


Mysdagar ♥

Den:2011-06-06 Kl: 16:21:15 / Vardag / Kommentarer: 3

Den här helgen har faktiskt varit underbar och det var typ ett smakprov på sommarlovet? ;) Isånnafall så blire super! 2 Långa underbara dagar med min fina ♥ Hanna ♥ :) Sen bara en lugn dag med zoo och fina djur med min fina familj ♥ det är skit skönt att bara få vara, mysa utan smink med familjen och asså bara va. Älskar det! Sen en underbar avslutning med slaggning med barndomsvännerna Filippa ♥ och Linn ♥ . Det blev en lyckad kväll igår. Linn kom över vid 4 och vi drog till Spånga för att träffa Alex ♥  och den drog vi alla till Folkan och hyrde film och drog hem till mig och fixade madrasser och mys platser. Sen kom Filippa och vi drog och köpte pizza som vi senare åt på min altan :) MYS! efter det kom alla: Martin ♥ Alex, Jesper, Oliver ♥ och Oskar ♥ Vi hade det skit mys och tittade på Big brother finalen och skräck! Mys vare :) Men idag blev det städning och en tripp till vällingby för mini shopping :) Köpte en jätte fin gul tröja! Love starka färger mot brun hy på sommaren ♥ Efter vällingby drog jag hanna och linn hem till linn för att reda ut lite saker och tog ett snack. Fuck alla som hela tiden ska skylla på mig för att det är den enklaste utvägen..

PANKAKS OLYCKAN MED HANNA I TORSDAGS- Bilder ♥

Min fina hanna ♥

Vad ska man säga? Smarta brudar...


Yummie! Pankisar ♥

Super fin bild på hanna i praken när vi slagga tsm :D

♥ Gungan ♥


Svar på komentar

Den:2011-06-05 Kl: 13:27:50 / Vardag / Kommentarer: 2


Va synd att du inte skrev Namn eller mail så jag kunde svara. Men jag har inte använt varken puder eller fundation på riktigt länge, tror att det mer är 2 månader nu ? :) Slutade sminka mig så mycket dels för min torra hud så jag blev fläckig och för att jag även började ha mitt naturliga hår och slutade platta. hade ingen lust att sminka mig så super mycket då. Och det är mycket finare! Håller du inte med ? Idag förstår jag att de inte alls va fint att ha så mycket smink! men det är tur att jag nu hittat en sminkning som passar mig bra enligt min åsikt! :) Fint snett sminkade ögon och naturell hud! Skriv namn nästa gång, kram! :)

Håller ni inte med ? Ha inte massor av smink, det är inte snyggt! Man ska ha lite så man ser naturell ut men eftersom jag inte kan sminka mig så bra och lär mig fortfarande så har jag hellre inget alls! Och det är mycket finare. Så våga gå ut utan smink och speciellt nu till sommaren :) Då ska man ju inte ha smink alls egentligen? Men jag som är en sån tönt som jag är vågar inte gå utan, men ni som vågar tveka inte!
Sen sönosar skriv Namn eller mail så jag kan svara er. vet inte om det är för att ni inte står för vad ni komenterar eller om det är för att ni är rädda... Haha jag bitts inte ! :)


Zoo ---> next !

Den:2011-06-04 Kl: 11:02:50 / Dagens Funny Pic ! / Kommentarer: 1

Drar till Eskilstuna zoo nu :) Massäck och packningen är klar och jag har fixat ihop spellistor på mobilen för de är ett MÅSTE när man sitter i bilen länge... att somna vore typiskt mig.. Gör nästan alltid det ? :) Somnar bättre när jag hör folk prata/ när tvn är på eller är det är ljud omkring mig? Konstigt! Haha ! PUSSAR
HAH- MIN HUMOR :D


Pankis olycka.... HAHA!

Den:2011-06-03 Kl: 19:56:56 / Shopping ! / Kommentarer: 2

haft en underbar shopping dag och all shoppingen gick på kanske 800 kr? Det var bra för jag köpte ganske mycket saker :) Det var tyvärr för mina egna pengar men mamma får betala mig sen ;) jag och hanna sökte också (framförallt) efter skolavslutnings käder tills på fedag. Hanna hittade sitt och det var super fint! Vi tänkte köra på vitt linne/tuptopp med en hög kjol? Hanna ska ha en mörk blå och jag ska ha en vit och ljusblå randig kjol eller en svart med fina ljusa blommor på ? Båda höga upp till midjan.  Med några fina ballar och stora vita örhängen, fina armband och ringar? Det blir perfekt ! :D

Men ska berätta kort om gårdagen då jag och hanna slaggade :) Det började då med att wiktor kom till mig vid 1 tiden och vi hade det mys snackade och sånt.. Sen drog han hem kvart i 3 och jag till hanna vid halv 4. Var hos henne vid 4 och vi båda var peppade och super glada pga vädret! Så vi dunkade musik sminkade oss fixade oss och bara myste. Vi hade såklart ff :) Vi lagade även pannkakor. Men när vi gjorde smeten ska man ju vispa den så alla klumpar försvinner? Så vi började först att vispa för hand. Men det blev för jobbigt... Haha lata? så vi drog fram visp-maskinen som hanna hade. Och ställde ner bunken och satte på den så den började vispa smeten. Men så börjar hela bunken med smeten i att snurra runt och skvätta ut nästan allt i hela köket. HAHA! :D vi dog av garv! Gjorde även hannas brorsa. TYYYYYYPISKT oss ! Men haha vi fixade det och pankisarna bleev toppen :) Sen efter det drog vi ut vid 8 tiden och köpte godis hyrde film och myste i en park. UNDERBART ! och vädret var toppen ! Det är det ju även idag? Super väder ! Sjukt varmt.... jag dör snart :D PUSSAR

2 tub toppar, en leopard aktig och en vit !

Ett vitt pösigt linne! super fint !

Ett svart linne med knappar mellan brösten, seeexii  :)

En grå magtröja

SMINK ! mina 2 favvo mascaror, ett super bra puder perfekt till sommaren!
och en super fin ring som passar perfa till min underbara klocka :)

Pankaks bilderna får ni sen ! PUSSEN :D


Shopping, shopping

Den:2011-06-03 Kl: 09:48:26 / Vardag / Kommentarer: 2

Ska rusa till Bussen nu jag och Hannisen ska iväg till Kista och shoppa! :) Super mys, och H&M har typ super rea, så du ska det bli shopping! behöver flera sommar kläder och bhar och lite smink? Bilder från gårdagen kommer senare när jag har kommit hem till mormor! Ha det underbart i värmen ! :)

 


NO SCHOOL!

Den:2011-06-02 Kl: 13:22:06 / Vardag / Kommentarer: 0

YES! Äntligen har vi ingen jävla skola. Spånga gymnasium/grundskola suger och lärarna mobbar och är hel knäppa. USCH! Mamma åkte till spanien idag så jag Ska sova hos hanna inatt :) Ska bli super mys: vi skulle åkt till kaanan och grillat ikväll men Nermina och Jenny skulle göra något annat så det blir ingen Grillning :( Men Wiktor är påväg hit och jag är nyfixad och klar. Medans han är här ska jag packa mina saker jag ska ta med mig till Hanna och mormor. ( ska bo hos mormor och morfar medans mamma är borta ) Ska bli super skönt att få komma bort från allt och bara mya med dom man älskar mest och inget är lixom "bestämt".  Älskar sånna helger ! :D Åker till hanna vid halv 4 kanske och då bestämmer vi vad vi ska göra beroende på vädret. Men tror att om det är mulet så ska vi handla saker till kvällen och sen mysa och bara vara. Kanske göra våra underbara pankakor!? Weeeeey :) PUSSEN


Födelsedagen

Den:2011-06-01 Kl: 22:13:28 / Vardag / Kommentarer: 3

Hej babys ! Hade släkt kalas i Söndags så här kommer alla mina presenter som jag fick sammanlagt+ att jag fick massor av kläder i Thailand och Pengar! :) Men dom orkade jag inte ta kort på eftersom alla nog vet hur tusen lappar ser ut ? :D fick något runt 2500 typ. Inte lika mycket som vanligt men det var nog eftersom resten av grejerna jag fick var dyra ? PUSSEN
Super fin klocka!

Silver ring från hallbergs guld. Alltså en fin ring!

En ormring i silver




ett berlock armband i silver med fina berlocker!

Smyckesskrin! RÖTT :D

Massor av Lådor där jag ska ha nagellack smink osv.
När jag gör om i rummet

Britney Spears Parfym Fantasy! Underbar!

Escada parfymen! Summer :)

Chanell Väska- äkta!

Massor av nagellack :)

Super fin plånbok

Bio kort!

Åhlens presentkort!

Dator väska äkta Edhardy!

Lite saker till rummet eftersom jag ska göra om :) Ett smink bord
till smink, spegel, lampor och där jag kan ha datorn, dataskärmen
och högtalarna !




RSS 2.0