Fullis snack

Den:2011-11-30 Kl: 15:34:01 / Vardag / Kommentarer: 0

haha slutade en timma tidigare än vad jag skulle gjort idag :) Härligt! så jag tog bussen hem direkt och  när jag typ var 3 stationer ifrån hemma så klev det på två fullisar. En gubbe och en tant. jag satt typ näst längst bak och de satte sig precis bakom mig, dom stank jätte mycket sprit och luktade rök och allt möjligt skit. När bussen hade startat igen började dom prata med en massa med varandra och sen ryckte jag till av att någon petade på min stol, förståss tanten. Jag tittade på henne och hon log och sa " jag måste bara säga, gud vad vacker du är"
hahaha jag log mot henne och sa tack och vände mig om men hon fortsatta och ba " Det är inte ofta jag ser vackra människor men du är minsann vacker, har du tänkt på att bli modell?" självklart svarade jag nej för det är inte en av mina planer men då svarade hon att hon tyckte jag skulle bli modell och att jag var väldigt vacker och fin, haha det var väll bara att tacka? :) Sånt fylle prat har man ju inte ofta ? ;) haha jag tyckte iallafall att det var super roligt och gjorde typ resten av min dag.

Just nu sitter jag i soffan och måååste städa mitt rum för det ser ut som F A N rent ut sagt :) Haha som vanligt då... Men pratar med Pontus just nu och myser. Linn kommer snart över och vi ska ha våran plugg dag ! Haha :) Nööörds :P Men, men behövs för har typ inte pluggat alls på länge.. för länge.. tur att man är bra i skolan annars! Imorgon är planerna att träffa Ewa och mysa, längtar sååå! Pussen


Önskelista !

Den:2011-11-29 Kl: 20:36:06 / Vardag / Kommentarer: 0

Atm sitter jag och tittar på gamla bilder och webbar med min man :) Älskar honom! va typ med linn till klockan 6 idag? Haha och vi bara vandrade runt utomhus :D haha ! skriver också önskelistan till jul! typ 2 sidor lång ? 
Kanske för att jag längtar till jul så mycket!
haha, Önskar ni er också en massa grejer? Våga önska er saker fan ! ;) 


"let me sign"

Den:2011-11-28 Kl: 20:57:43 / MusiQ / Kommentarer: 0

kan inte slåss mot djävulen så bara låt mig skriva.

även dom starkaste faller.


Haha visste ni att Robert Pattinson sjöng? Visste inte jag :O Tycker iaf att han är bra !
Skön röst, men hör inte alls att det är han ? :P


Bio fiesta

Den:2011-11-26 Kl: 23:40:23 / Vardag / Kommentarer: 0

Var och såg Braking Down med Linn igår, vet inte riktigt om jag tyckte att den var bra eller dålig. Men söt va den och sorglig, fast jag är lite besviken faktiskt. den Hade kunnat vara bättre. Och slutet sög! Haha :) Men annars var det en super fredag :D Bion var från 20.20 till 22.20, alltså 2 timmar lång. Efter det tog vi bussen hem från vällingy och myste och chillade galet hos limpan :) Vi låg där i våra onepieces tillsammans och tittade film i soffan, såklart hade vi FF då :) Sedan kom Martin över och vi tittade på en Kul film tillsammans, tror han var kvar till 2? Då började jag och linn titta på en film till och snackade lite. Sedan blev det läggdags och vi sov i päronens säng tsm :)
Vi vaknade typ vid 12 igen imorse, sov så sköönt! sedan blev det frulle och hem vid 2 tiden igen. Sen blev det fixx tills imorn då vi firar Madeleine med släkt kalas :) gummisen fyller 11 nästa fredag men vi har som tradition att fira henne med släkten på första advent! Tänk att det snart är jul! Åååååh älskar allt julpynt och sö och allt! hoppas det bara kommer någon snö... SNART ÄR DET JUL :)
puss på sjärten :)



Mer bilder kommer nog imorn, om limpan har fixat det ;)
Love yaaah :love:


Studiedag !

Den:2011-11-22 Kl: 17:50:36 / Vardag / Kommentarer: 0

Yes jag har haft studie dag idag :) sköönt! behövde ett break från skolan ! :) Sov hos Hanna igår med limpan, vi hade skit mys och planerade den kommande fredagen ! om det blir som vi har planerat så kommer dagen bli awsome! Tihi ! Idag har vi typ bara suttit hemma hos hannish och myst, vi färgade hennes hår och sedan tittade vi på Vampire diaries resten av dagen. Love it ! Vi diskuterade mest vem som var snyggast och låg på varandra och dregglade över alla snyggingar! baaaah, dör ! tihi :) Blivit min nya favvo förutom JS ! Fortfarande det bästa som finns! :D

Kom nyss hem och sitter framför datan och försöker få tag på min man !? när du ser det här, RING ! behöver dig ! :love:  Men snart blir det mat och sen ska jag plugga, Buhu ! :( behöver det! har massor att göra igentligen! Men okej ska kila iväg nu, älskar er alla ! puss


När man inte har något annat för sig..

Den:2011-11-20 Kl: 01:24:38 / MusiQ / Kommentarer: 0


Kan man ju lyssna på den här...
DÖR !!


Lördags mys !

Den:2011-11-19 Kl: 18:18:13 / Vardag / Kommentarer: 0

Har jobbat hela dagen i trädgården! Blev jätte kall så inte ens en super varm dusch fick mig att sluta frysa :( så sitter i min onepiece och sockor ! åh vad jag älskar den ! :D super mysig !
Gårdagen var super mysig det var nog länge sen jag skrattat så  mycket, vi hade jätte roligt! Linn kom någon gång vid halv 10 tiden? och då blev det mys och snack ! sen blev det film och bara mys !

Idag blir det också en riktig myskväll, Snack med älsklingen och sedan jätte god mat med familjen framför tvn  och sedan blir det bara rent mys tillsammans! känner att jag verkligen behöver det!


Girls Night

Den:2011-11-18 Kl: 19:29:31 / Vardag / Kommentarer: 0

Japp, Filippa är bäst :)
Okeeej nu har filippa fått sagt sitt :) Som ni då vet är filippa här och vi har nyss gjort klart våran pizza som nu står i ugnen ! yummie :D Är super hungrig! dom är typ klara om en kvart och då ska vi äta och sedan blire snack och kanske hyra film ? vi får se vad vi hittar på. Men senare ikväll kommer linn över! tihi mys :D hon är nämligen på middag inne i stan men kommer så fort hon kan :) okey love you all !


Mys i soffan

Den:2011-11-17 Kl: 16:27:50 / Vardag / Kommentarer: 0

Och plugg.. sitter med Linn brevid mig i soffan och tittar på film men Alfie ! haha kom verkligen ihåg när vi såg den tillsammans första gången! Haha fast då var allt lite annorlunda än vad saker är just nu.. Men iallafall :) Vi har skit mys men borde plugga...  vi har nämnligen ´fysik prov imorn! blääää :( måste måste plugga men måste få limpan att hjälpa mig :D haha PUsseen !

Gammal bild !


Stolt !

Den:2011-11-16 Kl: 21:43:58 / Vardag / Kommentarer: 0

haha nej men roligt är det ju :) Var skit nervös när hon interjuvade men det gick ju super bra ! :) såhär blev slutresultatet i ett so-arbete :) Publicitet i 2 tidningar! Kul :D
Det här är en av tidningarna och ifall att ni ville läsa så delade jag upp artikeln i 2 delar.
PUSS


Sant.

Den:2011-11-15 Kl: 21:09:14 / MusiQ / Kommentarer: 0


 Super bra låt!


Brown & Red

Den:2011-11-14 Kl: 17:01:45 / Nails / Kommentarer: 0

Såhär ser mina nya naglar ut:
Fina va ? :)


Pretty GrilZ

Den:2011-11-14 Kl: 09:01:43 / MusiQ / Kommentarer: 0

Bjuder på lite musik och ska sen fortsätta titta på tv medans jag degar i soffan, idag blir det tyvärr skolan för mig. men finns inte så mycket att göra. Är inte helt frisk så ska försöka hålla mig undan hostar fortfarande som en skata och då passar det att lyssna på denna underbara låt! blir glad när jag lyssnar på den och blir lixom lättad att allt kommer att lösa sig, för den har ett sånt sjukt gung, älskar sånna här låtar så om ni hittar liknande så skicka ! Nathalie Erkenmark på Facebook :) ska se om jag står ut i skolan annars går jag väll hem helt enkelt. Puss
 


Farsdag

Den:2011-11-13 Kl: 14:09:25 / Vardag / Kommentarer: 0

Mamma är påväg just nu till flygplatsen för att hämta mormor och morfar som kom hem från Barcelona Precis ! :) Hoppas dom har haft det bäst, tror det gjorde dom gott iaf. Men vi ska fira morfar idag då så jag har bakat muffins imorse (gjorde det aldrig igår för jag orkade inte) :P som jag sedan ska garnera med grädde och blåbär! Yummie :D Sedan har vi dukat fint och lagt fram rosor i en vas och hans presenter. När de kommer hit blir det någon slags lunch middag för dom. antagligen har de fått frukost på planet!

Åh vill också åka utomlands! bara komma bort lite sådära, värmen solen vattnet ! gud va skönt det skulle vara! Att bara slappna av och glömma ! Låg i sängen idag och skulle plugg läsa och helt plötsligt somnade jag utan att märka att jag ens var trött och vaknade av att mamma öppnade dörren och stressat sa att hon skulle åka :) haha skönt va det!

Hostar fortfarande som en gris men ska gå ner nu och börja med potatisen vi ska äta :) Hasselbakspotatis, supergott :) Sen kommer de nog! Tihihi! ska kanske ringa pappa sen också. Puss :)


Mys kväll ♥

Den:2011-11-12 Kl: 21:48:15 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu ligger jag i soffan och har haft en super middag med min underbara familj! vi åt faktiskt klart typ nu och klockan är halv 10 ! sent.. Precis efter det sista inlägget Ringde Filip♥ mig och frågade om jag kunde komma ut en snabbis och träffa honom bara, vilket jag såklart gjorde! har saknat honom såå ! så vi träffades ett tag innan han gick vidare till Daniel :) ska fixa te nu och titta på film ! love you all bitches :D


Jersey Shore

Den:2011-11-12 Kl: 16:20:38 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom nyss hem från att ha snurrat runt med mamma överallt och letat soffor och vi hittade faktiskt två eventuella soffor, båda hörnsoffor och super sköna ! Happy face :D Hade tänkt att börja blogga normalt igen och fixa till bloggen lite, kanske börjar fifla lite idag och fixa till det, men vet inte om det går att fixa så ska be min bästis att fixa :)
Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och letar fina muffins recept på nätet och tittar på Jersey Shore med en juice flaska i handen, mitt favvo program ! åh älskar det, spelar in varenda litet program! Går på MTV varje kväll typ! Åh det gör mig lycklig :D Nicole (snookie) är lugnt min favorit! Love her, hon påminner ju lite om mig ?! kanske därför jag gillar henen sp ;) Ska över till Linn sen och ge henne hennes Ipod och sen ska jag väll läsa lite och kanske baka, ikväll blire mys i soffan med familjen med godis osv. bara bara mys och ta det lugnt prata med Pojkvännen och lugna ner mig lite, Förkänar det!
ska titta vidare och sen kanske börja baka.. vi får se. puss !


2011-11-11

Den:2011-11-11 Kl: 12:22:26 / MusiQ / Kommentarer: 0

Åh vad finns det och göra när man är ensam hemma och är sjuk förutom att lysnna på musik och leta musik? och förståss plugga...? Har typ snart läst ut en hel jävla 300 siders deckare. Har skit tråkigt och så fort jag reser mig upp dunkar huvudet och det känns som min hjärna har ett inre disco så hela golvet skakar.. Haha, konstig jämförelse jag vet. Sov länge igår och var hemma då också, sov typ hela dagen och pratade med pontus ♥ Älsklingen fyller alltid min vardag. sen när han inte kunde snacka längre pratade jag med Wiktor en stund :) Fina  grabbar det ♥

Men ligger i soffan just nu och letar bra musik. Är helt ensam, och har piss tråkigt :( men men vad gör man? Tur har jag iaf,  älsklingen Linn kommer hem hit efter skolan och ger mig lite mer plugg och ska sköta om mig lite :$ Love her!
Okej ha det bra Bitches!
 
Ps. Är piss avundsjuk på alla er lyckoostar som har varit utomlands på höstlovet och fortfarande är! Orättvist!

2011-11-11 just sain!


Skiiiit bra låt !


MusiQ

Den:2011-11-09 Kl: 20:54:55 / MusiQ / Kommentarer: 0


Some MusiQ for you Bitches !


Skåne- bilder

Den:2011-11-06 Kl: 12:42:02 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom nyss hem från teatern Romeo och Julia, jätte fin musikal och sorglig :( Tror jag faktiskt klämde fram en tår i sista akten. Efter föreställningen blev det middag på Stake House. Dyrt men jätte coolt och skit god mat ! blev tom efterrätt. Men nu blire lite bilder från Skåne, puss !

Ozzy !

en trött Ozzy, som låg vid mina och Pontus fötter i sängen! så söööt!
en jätte trött ozzy :)

lilla sickan <3

Jag innan vi åkte och innan körning :) Har riktiga motorcykel brallor, om ni undrar :P

Lille linus pojken :) Körde också men bilden var för ful för att ladda upp ;)

Ser kanske inte så faligt ut, men det är värre i verkligheten och har ett dubbelt så stort
lika dant på andra benet vid knät :(
För er som inte vet så när jag körde cross så gick det skit bra och jag körde bra
men sen när jag skulle stanna gick det mindre bra och på något sätt stegrade jag
och föll såklart av crossen och den föll över mina ben... snyggt jobbat. Som tur var
va Håkan där och sprang fram och hjälpte lilla mig :D Men det gjorde inte ont blev
värre senare, men som tur är har det blivit mycket bättre och gör inte alls ont längre
bara lite öm ;) Pussen !


piercing

Den:2011-11-04 Kl: 22:53:10 / Vardag / Kommentarer: 0

Har tagit ett nytt hål i örat, vad tycks ? eller rättare sagt ett till hål :D kostade bara 80 spenn och är skit nöjd :) tog ett till i höger öra och det är en fin silver sten, men nästa grej är att ta ännu ett till hål i höger öra och ett til i väster, så det blir 3 i höger och 2 i vänster. sen vill jag ta en i näsan ( en liten silvrig sten) och en över läppen, haha! percing kvinnan eller vadå ? :P

men min dag såg ut såhär: Vakna, hårdträning, bowling i kista, shopping, middag, hem, mys i soffan :)
Mycket jag hann med idag ! och jag vann bowlingen och fick 4 strikar? va inte det bra ? :D Håller även på att ladda över bilder ifrån skåne, inte för att det var så många jag tog :$ men ändå! Och sen ska jag ta några riktiga bilder på mina blåmärken, klantiga jag ! :( Gör ooont! Men ska titta på idolutröstningen nu ! PUSS :D


1 år nu ♥

Den:2011-11-04 Kl: 00:21:16 / Vardag / Kommentarer: 3

1 år och idag ♥


RSS 2.0