shopping, godingar!

Den:2012-02-29 Kl: 21:10:25 / Shopping ! / Kommentarer: 0

gjorde ett impulls köp igår ! ett par underbara skor från Scorett för bara 350:- ! dem var på 50% rea, super underbart! :D Är jätte glad :D Dem är underbara men höga, 15 cm men lugnt värt det! hihi :) Hanna köpte lika dana, hihi ! så i sommar kommer vi stappla runt i dessa med några snygga shorts och en snygg transperent blus till! eller en fin sommar klänning! mums !:) sen köpte jag en super taight ljus blå skjorta och lite smink gos! 2 eye liner och en serie ögonskuggor från H&M Helt ok grejer, faktiskt!



stress

Den:2012-02-29 Kl: 19:23:03 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom hem för typ en timma sen och har bara städat rummet nonstop. Behövdes! nu är det fint med nya lakan och INGA kläder på golvet ! Känns underbart, men är fortfarande skit stressad av någon anledning. Har åkt komenalt fram och tillbaka i stockholm och runt och hej och hå! Och förutom det har jag då jobbat, tar skit mycket på krafterna och mina ben håller på att dö och jag är piss trött. Men även fast jag är så "utmattad" (gnäll lite mera när du ändå håller på Nathalie!?) Så känner jag mig fortfarande jätte stressad. springer runt här och gör en massa även fast det inte behövs, jätte konstigt inte ens när jag sitter i soffan framför tvn( som jag gör nu) är jag lugn? Stresssjukdom påväg eller vad ? ;) Haha nej inget att skämta om.
Men efter jobbet idag drog jag till karlberg och mötte upp Bellson Och Hanna och så åkte vi tillsammans till sollentuna centrum. där träffade vi Sebbe och tog en fika innan vi drog oss hemmåt. ska visa sen vad jag shoppade igår i Bromma blocks med hanna och bellson! Lite smått och gott och några OTROLIGA godingar! puss :D


Did you call me Bitch?

Den:2012-02-28 Kl: 22:02:45 / Vardag / Kommentarer: 0

Oh yes babe I am !


Första prao dag

Den:2012-02-27 Kl: 17:48:13 / Vardag / Kommentarer: 0


Yes, idag var då min första jobb dag. Jobbade då på Ica Maxi och sprang runt där non stop, tur och lyx att jag slutade så tidigt! För haha det tar på krafterna. är skit trött och fötterna värker. Men men! det var roligt :D Folk kom fram hela tiden och frågade en massa saker och det var bara för mig att visa, även om jag inte kunde allt... och ja! jag harr ica maxi kläderna på mig, höhö! ska äta snart och sen ska jag träna 7. Ska bli skönt. Pussaaar :D


Puss

Den:2012-02-26 Kl: 20:35:38 / Vardag / Kommentarer: 0

Sitter just nu i soffan med en kopp te och sörjer lite framför Morden in midsommer. Det är ju söndag, och söndags tradition. Men är lite ledsen pga att pontus åkte hem idag... Jätte Jätte jobbigt. Vi åt tidigt med mormor och morfar och åt jordgubbar till efterätt innan vi lämnade älsklingen pontus på flygplatsen. Grät som en liten stucken gris när vi gick därifrån. Haha! kommer sakna min gubbe enormt!

Men just nu sitter vi och pratar i skype. Men ska lägga mig tidigt ikväll för imorn ska jag jobba ! har prao hela nästa vecka, så för mig blir det inget lov nej.. Suck, är inter super taggad om vi säger så men jag får tänka på att det är för att vi ska till indonesien så när alla andra sliter och jobbar veckorna innan lovet, ligger jag på en strand och steker och blir BLACK :D För er som undrar ska jag praoa på Ica Maxi på fridhemsplan. Från 9-3. väldigt bra tider så kan göra saker efter jobbet. och detär bra! Men nu ska vi prata vidare och ska be mammisen att göra en inbakad fläta i mitt hår :) puss


mot stan

Den:2012-02-26 Kl: 12:23:50 / Vardag / Kommentarer: 0
Vi ska dra in till stan för en liten prommis och fika! sen blire tidig middag för älsklingen åker ikväll :(
vid 6.... buhuuuu men vi ska ha en super mysig dag och solgladögonen åker på, för det är sol ute! åh va jag älskar våren!

småå shopping

Den:2012-02-25 Kl: 19:20:58 / Shopping ! / Kommentarer: 0
Små handlade lite idag, även fast vi var borta i typ 4 timmar ? Haha, men folket som var med handlade mer än jag :) Måste spara lite pengar... Men jag köpte 2 p ar bruna/guld glas ögon väldigt fina båda två! ska nog köpa ett par till i veckan då jag och hanna ska handla... hihi :) Sen hittade jag en läpp penna,glittrig nagelfil och en mascara på rea! Så har handlat bra idag :) Maddis hitta skor och några bikinsar och älsklingen hittade två pike tröjor! så dagen var helt ekelt lyckad! laddar upp en bild på det jag har handlat och sen ska vi ner och börja fixa lite oliv snacks och gottis innan maten, sen blir det mys middag framför mello! Älskart :) Puss


Ny Kategori

Den:2012-02-25 Kl: 13:01:36 / Inspiration / Kommentarer: 0

Har haft total blogg torka jag vet, förlåt. Men är tillbaka nu :) Sitter i älsklingens knä just nu och skriver,  igår hade vi en extremt mysig kväll (ff) Och bara tog hand om oss själva medans vi åt jordgubbar och ananas doppade i mörk choklad! hihi :) Vi tittade också på Shrek den tredje, Underbar film :D Planerna idag är att vi ska iväg och hoppa lite så snart ska vi börja fixa oss. Ska försöka hitta ett par slitna jeans och ett par ljusa, nån fin topp kanske att hänga i garderoben? Vill ha nån fin krök topp. Så ska kolla lite på Vila eller veromoda. Sen blir det nog en liten titt på skor och smink! Månadspengarna rullade in i dag och jag är säker på att mer än dom kommer att gå åt i Mars... Party månaden ! 

Har som ni kanske märkt invigt en ny kategori. Lite inspirations bilder som är helt underbara! Så det kommer jag bjuda på minst en gång i veckan iallafall :) vi höres sen


Smoke

Den:2012-02-25 Kl: 00:17:36 / Inspiration / Kommentarer: 0



 

'


 


Fredag

Den:2012-02-19 Kl: 18:27:58 / Party Time ! / Kommentarer: 1

Okej, som jag sa förut så skulle jag berätta lite mer om Fredagen som blev galen, och helt annorlunda än vad vi hade tänkt att den skulle vara. Så vi hade det hära uppträdandet i skolan som gick skit bra och sen efter det åkte jag och linn och tränade och Hanna åkte nånstans med bella. Sen vid 7 tiden drog jag till Linn med packning och hela köret. Vi hade planerat att vi 3 skulle ha en myskväll hos Linn eftersom hon hade FF. Ingen fest alltså, vi hade planerat att bada i badkaret, måla naglarna, ansiktsmask och hår ipackning. Sen hade vi också tänkt att vi skulle köpta lite gottis till kvällen som vi kunde mysa med när vi pysslade om oss själva. Så jag traskade över till linn i mjukis och tillsammans drog vi till Konsum för att handla mat och annat och även för att möta hanna. Så vi handlar mat och melon, vindruvor och nutella. Som vi kunde doppa frukten i. Mums! Men när vi mötta hanna berättade hon att hennes bror skulle till linns. Och att en kompis till skulle äta med oss, What ever? tänkte vi. Men sen ffick vi redare på att han skulle ha en fest hemma hos honom, men vi pallade inte ens att fixa oss så vi satt vi deras matbort och målade naglarna medans grabbarna blev bara flera och flera. men vid 4 deckade vi i fest musikens dunder så är skit trött så lite mys med filippa och pyssel igår gjorde susen! är fortfarande trött osv men det går över :)

Nu blire söndags middag med mjukisdress och tofflor! puss

Hoppas att ni orkade läsa ;)


Shopp

Den:2012-02-19 Kl: 13:20:28 / Outfit / Kommentarer: 0

Har precis fixat klart mig och sitter och dunkar musik och packar väskan för jag och mamma ska hem till hennes kompis på nån slags mode Show, där vi även kan köpa kläder. Hon har eget märke. Så det ska bli skojj, När vi kommer hem igen vet jag inte men det blir någon gång och då ska jag plugga, har skit mycket läxor jag borde göra som jag inte har gjort. har 3 prov nästa vecka + läxor.. SUck. Hatar skolan mer än allt. Får göra så gott jag kan för jag glömde nämligen alla böcker i skolan.. höhö :) Men ska packa klart nu och sen drar jag, Hoppas att jag hittar något fint!

facelook


Myskväll

Den:2012-02-19 Kl: 00:19:59 / Vardag / Kommentarer: 0

Sitter just nu framför datan med Filippisen :) VI har just tittat klart på Bodyguard. En film med Withey, Vi har haft en riktig myskväll i soffan tillsammans med familjen jätte skönt att ta det lugnt efter gårdagen som blev ganska vild. Jag hanna och Linn tillbringade kvällen igår hemma hos linn och storebrödernas vänner. Härligt...Men nu ska vi bädda sängen och sen blir det mys, berättar mer imorn! bjuder på lite bilder från gårdagens "show"


Hollywood

Den:2012-02-16 Kl: 16:48:34 / Vardag / Kommentarer: 0

Sitter hemma hos hannish just nu med limpan och vi försöker hitta rätt kläder till imorn. Vi ska ha nån slags ABC tävling igår i varje klass som kommer hållas i skolans Aula imorn eftermiddag. Varje klass har fått en bokstav som man ska göra ett uppträdande av och våran klass har fåått H- Hollywood! :) Jag och hanna ska vara hollywood fruar. Så vi testar outfits till morgondagen just nu. Som det ser ut så ska jag ha svarta jeans, Rosa taight t-shirt, högaklackar med nitar och pälsväst på det! HEllo Hollywood ! :) Sen ska vi locka mitt hår i stora wollywood lockar och pilotbrillor på det! och starkt rött läppstift! Kommer ta en massa kort imorn så ni får se!


Lite nät-hopping

Den:2012-02-15 Kl: 19:34:08 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Shoppade två super heta bikinis och lite annat smått och gott från : www.Stylebytyra.se Dom har just nu super Rea så Dessa kostade 75:- Styck! Super kap, tror dom kommer sitta riktigt fint i sommar! :D Så om 2-5 dar ska dessa dimpa ner med posten hit. Köpte även en Fjäder "extension" i gult och lila, tror även den kommer passa fint i Indonesien och i sommar, sen blev det ett stelt silver halsband och två tatoos ! allt för 300:- Skit bra!

 

 


Mums

Den:2012-02-14 Kl: 21:11:18 / Vardag / Kommentarer: 1

Mums ♥


Alla hjärtans dag!

Den:2012-02-14 Kl: 19:26:26 / Vardag / Kommentarer: 0

Åh älskar denna dag, det är kärlek överallt och vart man än kollar knallar det runt glada människor med gele hjärtan och rosor! underbart :) Jag ska fira med mys med familhen och en massa prat med min älskling, vi får ta igen allt mys nästa helg då han kommer hit! Hoppas ni alla har haft en underbar alla hjärtand dag och får en fortsatt sådan! pussar :)



HETT

Den:2012-02-13 Kl: 20:33:42 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Kom precis hem från träningen, har tränat sten hårt! Sjukt skönt ! :) kom hem för 5 min sen och sitter redan framför datan och checkar bikinis! ska köpa några eller någon från Style By Tyra. Jag och hanna tittade in dem lite förut och en massa andra kläder på nätet förut. åker ju snart utomlands hihi!

Så jag funderar på en GUL bikini, hett inte hett? HETT säger jag! Absolut en hiss! beach 2012 ska stränderna sprudla av färger ! Tänk er i dessa bikinis med riktig solbränd hy utsälppt härligt hår! Aboslut HETT! hihi :) får se om jag köper några ! pussen


Galet

Den:2012-02-12 Kl: 18:16:11 / MusiQ / Kommentarer: 0

Kom nyss hem från Hanna, vi drog dit efter en låång natt och chillade. Jag oliver och hanna drog till Lidl och shoppade lite smått och gått och bosatte oss isoffan hos henne. Va jätte mys, kan ju säga att alla som var här igår har nog huvudvärk just nu och kommer somna som små bebisar ikväll för jäklar vilket drag det var igår! Eller? Höhö ;) Vi hade det jätte roligt och allt gick som planerat tills några kom och våldgästade? Höhö, men fiestan bara fortsatte ändå :) det är så det ska va! härligt. Vid 7 deckade alla därnere förutom jag och adam som däckade i min säng... Oups ^^ Nej men kvällen var mer än lyckad och snart blire fiesta igen hos Natta :D hihi! Men laddar upp en låt nu och så ska jag lunka vidare i mina leopard tofflor... sjukt mysiga! toppen dagen efter skor! hihi! :)

Har ganska många bilder ifrån gårdagen men jag hoppar att ladda upp dem av flera olika anledningar.. Hehe, men bjuder på en grym låt istället :)


ute ur duschen-

Den:2012-02-11 Kl: 14:15:17 / Vardag / Kommentarer: 0

Sorry, det blev inget bloggande igår tydligen ! herregud -.- va med Filippa efterskolan, skit mysigt! sen sov vi och pt hos mormor. Jätte mysigt! Nu sitter jag i min fotölj och smörjer in mig efter en timmas dusch då jag tvättade håret skrubbade mig och rakade benen ! Va jääte skönt. Tränade nänligen i morse i 1 timma, så det behövdes en rejäl dusch. Och nu ska jag snart börja tvätta håret och vid 4 kommer tjejerna hit, och då ska vi fixa iårdning oss för kvällen ( locka håret, måla naglarna, sminka oss, välja kläder osv. ) Vid 6 kommer olvier hit och så ska vi dra ut och käka innan resten av grabbarna kommer :) Men nu ska jag smörja in mig klart så höres vi sen! hoppas alla kommer få en lika härlig kväll som jag ! :)

utan smink..


Glitter Nails

Den:2012-02-09 Kl: 21:46:01 / Nails / Kommentarer: 0

Dessa var mina senaste naglar, i dag rökt dem bort ! Och så blev det Rosa Manikyr istället. Sjukt fint och sexigt :D


Mat lagning

Den:2012-02-09 Kl: 19:01:04 / Vardag / Kommentarer: 0

Idag drog jag Limpan och hanna till solariumet och hanna solade lite medans vi planerade Lördagen, härlig kväll kommer det bli. Efter det drog vi hem till Hanna och myste lite innan jag och limpan tog bussen hem. Nu sitter jag här och ska ner och laga mat, Har förberett allt så att maten ska bli klar när lillesyrran och mamma kommer hem så vi bara kan äta och sen blire fix med naglarna! Blir Lax pasta med stekta spenatblad idag :) Gooottiis puss :D :D


Hemma :)

Den:2012-02-08 Kl: 18:24:24 / MusiQ / Kommentarer: 0

Kom nyss hem från gymmet :) en timmas träning CHECK ! Älskar att träna, mitt liiiiv :D :D Brände runt 500-600 kalorier idag! Skit bra tycker jag :) Fast hela skolan och halva spånga har börjat på gymmet nu ? så det är mindre bra.. skit mycket folk altså. Men men! Ska snart äta, vill äta så fort som möjligt efter träningen, för då förbränner man som mest juh ! så ska kila ner nu :) PUuuuuuuss


Gymmet nu ---->

Den:2012-02-06 Kl: 18:40:38 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu drar jag till gymmet ! wweeeeey

Face look today :)


Outfit

Den:2012-02-06 Kl: 17:00:00 / Outfit / Kommentarer: 0



Kom hem för typ en halv timma sen. Jag och hannish slutade vid 4 Men stannade kvar i närheten av skolan till typ 4 för att hon skulle fixa något med Jenny? Så självklart stannade jag med min pärla! vi tog en tripp till Tindra där vi mötte Fehim och tog något varmt att dricka :) Vi satt där skitlänge och snackade om allt. Mys! Sen taggade vi tillbaka till skolan och träffade bella och jenny. Sen drog jenny och Hanna och jag och Bella tog bussen hem :) Mysigt att ha selsis hem! Nu ska jag börja plugga om jag orkar... Fast först ska jag kolla klart på Jersey shore! hihi, ikväll blir det tränig vid 7 och sen ska jag sova tidigt. Hihi är svin trött! Vi höres bruds :D puss !

Bjuder på dagens outfit: den här är en av topparna som jag köpte i lördags, och halsbandet! Chockrosa! Love it :)


Söndag

Den:2012-02-05 Kl: 15:52:26 / Vardag / Kommentarer: 0

Alla söndagar är låånga. Det ända man vill göra på en söndag är att sova.. Och precis så känner jag nu. För jag vill INTE till skolan imorn. Usch mår illa av tanken. Men jag hade iallafall en jääätte hårlig och på alla sätt mysig kväll igår med Paris Oliver Sebbe Adam och Martin. Underbart gäng :) Vi tittade lite film, myste snackade osv. En skön lördagskväll helt enkelt. Och det var så länge sen jag och Parisa fick vara ensamma tillsammans, så det var härligt :)
Har skit mycke läxor som jag måste göra men orkar inte.. Får väll slingra mig när lärarna frågar imorn.. blääää, aja ska ta mitt te och kila till tvn.. Soffa time!

Lite bilder från gårdagen:


Myskväll

Den:2012-02-04 Kl: 18:01:12 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Parisa kom nyss hit och vi ska börja fixa oss inför kvällen, oliver är även påväg hit och ska äta och sova här också! skit mysigt :) har saknat min oliiv ! Men ska visa mina kläder för min Ängel nuu! shoppade en del :) mest grejer till Indo!

Älskar att shoppa sommar kläder, men men vi höres senare! pussen


Shoppingrunda

Den:2012-02-04 Kl: 14:08:43 / Outfit / Kommentarer: 0


Har precis fixat klart mig efter en morgon träning på gymmet :) Har redan träningsvärk! Nu väntar jag bara på att mamma ska bli klar så drar vi och tar en shopping runda tillsammans! Härligt, planerar även kvällen med Paris. Ser ut att bli en mys och filmkväll med några killar! Myyys :) Såhär ser jag ut idag!

faceloook


Back on Track

Den:2012-02-03 Kl: 17:03:22 / Vardag / Kommentarer: 0

Idag var första dan i skolan på en vecka. Usch det var jobbigt men helt okej! :) hade min hannish bredvid mig hela tiden så :) Allt är ju bra nu, allt är löst och skönt :) Äntligen ! Det känns som man äntligen kan vistas i våran skola utan att folk ska hata en så fort man tar ett steg. Våran skola är ju inte den bästa (ingen nyhet) Men den är helt ok. vi får se vad som händer i framtiden. Tittar just nu på My name is Earl! hihi den är så gullig :)  Men snart ska älsklingen dra (vi snackar skype) och hoppas att mamma kommer hem snart, hon har varit borta i 2 dagar nu och saknar henne enormt! min mamma är ju men bästavän! Så ikväll blir det bara mys med oss två och Med lilla maddis också skulle jag tro om bruttan inte ska till  några vänner :) Men ikväll blir det hemmagjord pizza tror jag! riktigt mys alltså! :) Men nu ska jag planera vidare morgondagen med Paris! Puss :)


Ed Hardy

Den:2012-02-02 Kl: 16:56:27 / Shopping ! / Kommentarer: 0

När vi är på Bali och i Singapor ska det bli en massa shopping! Vill ha dessa pärlor! men de finns bara i stl 41 :( Annars hade jag köpt dem! buhu !

Tänk er dessa godingar en varm sommar kväll på någon het sommarfest! Bah ska hålla utkik efter dem!


Hår Fix- Check!

Den:2012-02-02 Kl: 12:44:18 / Vardag / Kommentarer: 0


Hola Amigos! Har nyss plattat klart håret inför imorgon, ska nog till skolan. Är bättre men rösten och halsen är fortfarande messed up. Men men. Tog en jäätte lång och skön dusch idag, tvättade även håret och borstade ut det ordentligt. För med mig lockiga hår blir det TOVOR. riktiga knutar, jobbigt! Men nu är de fruktansvärda borta och mitt hår glänser! av alla mina hårprodukter, höhö. Men nu ska jag fixa och noppa ögonbrynen, för att inte ha haft dom fixade i en VECKA syns verkligen.. Det är hååårtigt :( buhuuu! haha men nu åker pincetten fram och sen ska vi se om vi orkar fixa nån lunch! puss


Indonesien/summer shopping!

Den:2012-02-01 Kl: 20:13:54 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Sitter just nu med datan i knät och Planerar Helgen med Pariis ! hihi vi kommer ha jätte mysigt :) Glad för att snuttan finns! Men idag har jag även varit hemma och degat i soffan hela dan. är fortfarande sjuk men planerna är att det blir skola på fredag, baah :( Men  då har jag iallafall något att göra imorn. Platta håret! Höhö, ser övrigt ut som ett vrak så håret kan väll åtminstone se skaplit ut! Men har tittat på nätshopping hela dagen idag, jätte härligt att längta till resan och sommaren! Så hittade lite godingar som jag funderar på!

Måste köpa ! <3 puuss


RSS 2.0