hemskt

Den:2012-01-31 Kl: 17:17:45 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Okej de senaste inläggen har bara handlat om mig och att vara sjuk? Haha och alla överskrifter har varit sådär "/ haha ! Även denna men av en helt annan anledning! Tittade igenom lite sommar kläder och kläder till indonesien! hihi åker dit snart :D Allt är bokat och klart och vi ska bo på värsta placen måste visa er sen! men aa iaf, jag tittade då runt på lite kläder på nätet bla på Nelly.com. Då fick jag syn på ett väldigt snyggt Linne! så jag klickade in på bilden och skulle se om det fanns flera färger. Och då hittade jag denna bild

Jag vet att man inte ska klanka ner på andras utseende osv. Hon kanske inte alls har anorexia även fast det ser ut så. Jag vet inte vad ni tycker ? Men jag tycker själv inte att det är okej. Jag är inte skit smal men det har ingenting med att jag inte tycker att bilden är okej. Anledningen till att jag reagerar är först att denna modell kan inte må bra? Och alla dessa ungdomar som tittar på denna sida? Hur reagerar vi lixom? Vissa kanske tycker att detta är snyggt och vill va såhär? Baah... Inte ok :( bara hemskt. För annars tycker jag att Nelly har vääldigt väldigt snygga modeller! Hihi Nästan som man vill ha en hemma lixom ;)

Funderar på att köpa den här? Finns i blått grått rosa gult och grönt tror jag? Väldigt fint! Men då kan man ju inte ha någon bh på sig, det pajjar ju hela grejen. Men då ska brösten hänga fritt eller? haha! måste tänka på det där asså ^^ pussar :)


Sjuklingar

Den:2012-01-31 Kl: 14:26:02 / Vardag / Kommentarer: 0



Yepp jag och maddis ligger just nu i soffan och chillaxar tillsammans. Och vi tittar på Sex and the city 2! extremt mysigt och fint väder är det också, man blir rentutav lite bättre ;) Men febern är gone nu, men hostan och näsan och huvet är kvar... höhö! får se om de blir skola på torsdag, blööö! det enda jag fick höra att jag har missat var sexualkunskap, haha porr me micke! Pussen ;)


Då hade man tur när man skaffade sin man !

Den:2012-01-30 Kl: 22:00:36 / Vardag / Kommentarer: 0


 Yes babes !


still sick

Den:2012-01-30 Kl: 13:48:55 / Vardag / Kommentarer: 0

Är fortfarande jätte sjuk, gick inte till skolan idag och kommer inte gå imorn heller, har knappt någon röst alls och min näsa är tjock med snor så.... njaa. Maddis är också hemma idag. Linn och Hanna är också sjuka och inte i skolan idag... Det är säkert flera i skolan som är sjuka. I Madeleines skola var HÄLFTEN av alla elever sjuk anmälda. Lovar att det är samma skit som vi har... Hate it! hatar att vara sjuk, visst det är skönt att vara borta från skolan men att sen komma tillbaka och ha en massa konstiga prov och läxor man inte visste man hade och man måste tillbaka till det riktiga livet är jobbigt. men det suger att sitta här och snörvla oc inte kuna göra något aaaaallsss ! baaaaaaaaaaaaaaaah :(

 


Influensa

Den:2012-01-29 Kl: 13:46:57 / Vardag / Kommentarer: 0

Ja jag har fått influensan. Eller spånga sjukan som Oliver sa igår när han ringde och ville prata, haha! Förorten sprider virus ! höhö :D Har ju inte bloggat sen Romme och om jag ska vara ärlig så när jag kom hem från Romme var jag dödstrött och på torsdagen började jag känna mig väldigt trött och i fredags blev jag sjuk och igår slog allt ut. 39 graders feber kall svettades och trodde att jag skulle dö. Så jag har inte ens orkat flytta mig från soffan till datan förns nu då jag bestämde mig för att jag är tvungen att skriva ett inlägg för er! Antar att ni har varit väldigt väldigt väääldigt oroliga! haha eller? Jag är inte död iaf :) Men alla ni som bor i spånga (de flesta som följer mig och min blogg som hökar) ;) Va försiktiga! och ät medicin i förbyggande syfe för fyfaan ni vill inte må såhär, kommer ej till skolan imorn. Måste vara hemma. Men ska titta vidare på tv nu med lillesyrran som också är sjuk. Puss !


FKB- Tagga tagga tagga!

Den:2012-01-25 Kl: 05:45:00 / Vardag / Kommentarer: 0


Mobilen Är laddad med GRYM musik som hanna hjälpte mig med igår! den bruden kan allt om musik ska jag säga er! Allt är packat och klart och vi är redo att köra iväg! Taggaaaaa! Den här låten är en av dom som kommer dunkas i hörlurarna mina Idaaag!


Romme Imorn!

Den:2012-01-24 Kl: 21:06:03 / Vardag / Kommentarer: 0

Ska precis hoppa in i duschen för att jag svettas! har sprungit runt som en tok i hela huset och packat och fixat och grejjat inför imorn! för vi drar ju till ROMME :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie! ska bli super kul :D vi har ju laddat för det här väldigt länge och det ska bli supeeer :D Höhö. Måste även lägga mig tidigt ikväll, hade en massa läxor jag skulle gjort idag men hinner inte med dom.. Fan "/ Skulle tänkt på det lite tidigare? Jaja! Ska upp kvar över 5 imorn lixom, behöver min prinsess sömn, hoppas jag bara kommer kunna sova för ni vet att när man är super taggad inför något typ natten innan ens födelsedag? Då kan man nästan ALDRIG sova för man ligger på spänn lixom, tror ni förstår vad jag menar? Men måste kila nu! lägger in ett snabbt inlägg imorn! puseeeeen


vet att pjuxen sitter på fel skidor osv men såhär ser dom ut!

Pjuxen och skidorna, fortfarande fel

allt nerpackat :)


Blogg frågor

Den:2012-01-23 Kl: 22:36:11 / Vardag / Kommentarer: 0

Svarar på lite frågor nu! Sen blir det sängen :)



SVAR:
Herre gud Amanda! Det gör jag med, vi hade en underbar tid tillsammans kan man verkligen säga! Längtar ibland tillbaka! vi var ju trots allt BÄST ;) Ibland är det riktigt härligt att titta tillbaka på gamla videos och bilder! man mår lite extra bra då ;)
OM: SJUK KVÄLL !:



SVAR:
Tror inte att jag berättade hur Kemi-provet gick. men det gick åt skogen -.- SÅ jaa Filippa! jag hade kunnat ringt dig för dina störningar hade inte gjort någon skillnad! Höhö...
OM: träning- bromma blocks PLUGG:



SVAR:
Om jag förstår dig rätt så menar du den svarta ? (bilden längst ner) Denna köpte jag på någon random Affär i Göteborg, vet tyvärr varken vad affären hette eller vilken gata den var på! Men tackar som frågar, för det måste ju betyda att du tycker om den? ;) Skriv namn nästa gång! Kram :)
OM: Hemma från Göteborg!:


Mot träning-

Den:2012-01-23 Kl: 18:38:43 / MusiQ / Kommentarer: 0

Taggar mot gymmet nu med Mammsen! Body Jam here we come! :) När jag kommer tillbaka ska jag svara på några blogg frågor !  Bjuder på en av mina favvo låtar ! Puss :)


RunWayDreamz

Den:2012-01-22 Kl: 20:27:34 / Shopping ! / Kommentarer: 0


Ge mig dessa nuuu! Dessa är mina favoriter! ska böna och be om att få dom! Innan jag åker till indonesien... förskottspresent maby... :D ååh underbara är dom!

Idag har hanna och jag bara latat oss eftersom vi var extremt trötta efter igår ^^ Adam och Sebbe kom hit en snabbis idag också. Mys :) Men nu är mamma iväg och hämtar Thai käk! Mums :D Så ska duka upp lite mysigt här uppe innan hon kommer hem igen! puss :D


05.45

Den:2012-01-22 Kl: 05:44:57 / Vardag / Kommentarer: 0
Är fortfarande vaken.. och linn är fortfarande kvar.. måste fan sova nu håller på att dö av sömnsjuka eller något. mina ögon stängs hela tiden.. Bajs.. Imorn ska jag och hanna in till stan och träffa Adam och Sebastian, dock får vi se vilken tid det blir. beror helt på när vi vaknar. Ska sova nu.

film kväll

Den:2012-01-21 Kl: 21:35:27 / Vardag / Kommentarer: 0

Hade en jätte mysig dag och kväll med min underbara Adam! dock var inte hanna på dan utan vi 2 var ensamma. Men vid halv sex drog vi till spånga och mötte en till killkompis Sebastian och sen Hanna. Efter ett tag skildes alla åt och jag och hanna drog hem till henne för att hämta lite packning till i kväll och sen drog vi hem hit :) Nu sitter vi med Limpan som mår mycket bättre! (yey!) :) I soffan och myser tsm ochhar det härligt. Vi tittar på braids Mates. Otroligt bra! tror denna kväll kommer bli den första utan skräckis filmer! Hm... Aja puss :)

Adam Förr förra sommaren, den bästa sommaren evah, vi har känt varandra grymt länge nu. älskar honom :)


Friends time!

Den:2012-01-21 Kl: 13:52:27 / Vardag / Kommentarer: 0


Adam kommer snart hit, har precis fixat klart mig och hanna kommer lite senare också, får se om jag kanske ringer hit Filip.. saknar honom! Sen får vi se hur det blir ikväll vet fortfarande inte om hanna kommer ha ff och sen mår linn inte helt OK? Nutten :(  så kvällen kanske inte alls blir som vi har planerat helt ekelt, hoppas på det bästa iaf! puss :)


in the bed

Den:2012-01-21 Kl: 00:54:37 / Vardag / Kommentarer: 0

Mitt under middagsmyset smsade linn och ville komma över, vi bestämde tid och så kom hon kanske vid 22.00 tiden medans vi tittade på Brides Maides! skit bra film säger jag bara, skattade jätte mycket! hon gick nyss hem och jag ligger atm i sängen och snackar skype med älsklingen :)
Jag har även bestämt lite planer troligtvis ska adam komma hit imorn och hannish. Sen kanske vi trallar vidare in till stan innnan kvällen, vi får se! ska prata vidare, Puss


Stan

Den:2012-01-20 Kl: 18:37:51 / Vardag / Kommentarer: 0


En liten bild från gårdagen då jag och hanna var i bromma blocks och handlade födelsedags present till Hannas mamma, efter att vi hade kollat runt lite utan att bestämma vad vi skulle köpa så hamnade vi på Waynes. Där bjöd hanna mig på en Chai Latte *stavning* ? Och hanna tog en kladdkaka, vi började prata om allt och sen fastnade vi där. Och satt där i typ  en timma ? Klockan var iallafall 6 när vi gick där ifrån. Mysigt hade vi det :)

Kom iaf nyss hem från stan, var där med Elsa, Hanna, Linn, Siri och Isabelle inne i stan. Mys! efter det tog jag, linn och hanna tunnelbanan hem. Vi var planerade morgondagen lite, vi får se vad som händer. Men någonting kommer vi göra! Antingen är vi hos Hanna eller här, beroende på vem som har FF :) Sitter just nu framför tvn med datan och bara myser!  Tittar på 2 and 1/2 men. Första gången jag ser att nytt avsnitt... får nästan lite ångest när jag ser det pga Alan? Vem är den dära hemlösa snubben lixom ? Men ashton kutcher Är alltid snygg! kärlek :) Ikväll blir det bara mys hemma med familjen, härligt är typ helt utmattad? Pussen


träning- bromma blocks PLUGG

Den:2012-01-19 Kl: 14:12:43 / Vardag / Kommentarer: 1

Herre gud pluggade hela kvällen igår och därför bloggade jag inte och för att jag var med linn och Parisa på dagen. Och kunde inte sätta mig med en data framför näsan för olika skäl just då :)

Men slutade vid 1 idag och ska nu gå och träna med limpan och när vi kommer tillbaka blir det snabb fixning innan jag drar vidare till hannish till bromma blocks. Antagligen tar jag 118 och sen 112 och hon hoppar på, vi får se! Måste plugga sen också... för jag har kemi prov imorn och det är GRYMT svårt... fattar 0. Hatar verkligen Kemi, vi har inte ens nytta av det i framtiden? suck -.- hoppas jag får bättre än E iaf.. "/ Håll tummisarna! Men ska kila iväg nu, Bjuder på en bild från dagen


Jersey Shore

Den:2012-01-17 Kl: 20:26:11 / Vardag / Kommentarer: 0

Har precis ätit klart och ska lägga mig i soffan med kemi boken i knät och mysa. Älsklingen är även på linjen och allt smink och skit är borta så det är bara och lägga relax mode! Haar skit många läxor men skiter i dom just nu :D Ikväll ska det sovas och njutas och Chillaxas! för somnade redan vid 11 igår för jag var så extremt trött och vaknade av väckaklockan vid 6.30 och det kändes som jag inte hade sovit ett skit ! Asså som att jag typ precis hade somnat och sedan vaknat igen.. ni alla vet vad jag tänker på! Alla har upplevt det någongång, så dagen idag var extremt jobbig! men men :) Imorn har jag lite sovmorgon iaf.. :) glad för det, puss !


träning

Den:2012-01-17 Kl: 16:46:40 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom precis hem ifrån linn och ska hoppa i träningskläderna och kila över till henne redan nu :) Vi ska träna vid fem till typ sex eller senare, vi får se. Bara jag får springa min halvtimma så är jag nöjd :) men vill även hinna med lite styrka :) Tränade mest kondition igår så... Höhö! btw försökte blogga i skolan idag men det funkade inte? Måste fixa mms grejs på paddan. It sucks :( men men! vi hörs mer när jag kommer hem ! PUSS

Jag och Limpan idag i skolan ! :)


At hannas Place

Den:2012-01-16 Kl: 16:27:28 / Vardag / Kommentarer: 0
Ligger just nu i hannas soffa med henne och Igor :) Hihi, dagen idag var super konstig hade 3 lektioner men började 8 och slutade 2? konstiiigt... borde ha slutat 11 lixom? men nene! Har varit hos hanna ett tag förut idag då vi hade rast och sedan nu. Hanna har börjat blogga på devote, så funderar om jag också ska göra det ? Vad  tycker ni? Måste tänka på saken.. Har ju bloggat här på samma blogg samma domän väldigt länge? Kanske tom för länge? Vi får se, men ska snart bära mig av hemmåt och laga mat tidigt för jag och mamma ska träna vid 7. Vi höres senare :) PUSS

så länge bjuder jag på den här, jag och hanna garvade ihjäl oss för tusende gången när vi såg den här! så jävla  GRYM

Love♥

Den:2012-01-15 Kl: 20:29:44 / MusiQ / Kommentarer: 0



 Var och shoppade idag med Mammsen i stinsen och sen tränade jag med Limpan
köpte lite smink en tröja ett skärp och en underbar väska med en imitation på typ
svart struts hår! Helt underbar! 650 spen på rean! skulle kostat 1200..
KAP! älskar den ! visade den för pojkvännen nyss och han sa bara
"typiskt dig älskling" och skrattade! Höhö, Jag gillar den enormt iallafall!
PUSS


Bikini?

Den:2012-01-15 Kl: 00:27:52 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom hem  för ett tag sen, åt jätte gott och hade det mysigt. sitter Atm Och pratar med oliver, vi letar bikinis till mig? Höhö funderar på en vit bikini? snyggt när man är brun tycker oliver. Sant falskt? Jag tycker att det är skit fint! Men vet inte riktigt vilken modell än. Åker ju snart utomlands! höhö :D


Middag

Den:2012-01-14 Kl: 16:52:06 / Vardag / Kommentarer: 0

Om 10 min Går bussen mot Hallonbergen. Jag och Familjen ska ta den till en släkt middag någonstans :) Ska bli jätte mysigt men är vääldigt trött pga gårdagen.. Höhö, komenterar inte den för mycket men vi hade det awsome. ^^ Måste dra nu! på med kappan och iväg! Puss


Linn och hannish tonight

Den:2012-01-13 Kl: 16:55:59 / Vardag / Kommentarer: 0

Hey alla finisar! Idag var dagen lite annorlunda för att vi har ett nytt schema som är knas. Så idag hade jag 3 lektioner men slutade 3 ? Så vi hade 3 timmars lunch idag? så jag åkte hem till mormor och morfar och åt lunch där och myste lite! härligt :) Sen fick jag skjuss tbx till skolan igen till sista lektionen :) Men har det lite stressigt nu för ska vara hos linn om tydligen 5 min? Jag hon och hanna ska sova hos limpan ikväll för hon har ff :) ska bli jätte mysigt! Men nu måste jag packa innan bruttorna blir arga på mig ^^! puss :)


Rubrik?

Den:2012-01-12 Kl: 21:17:21 / Vardag / Kommentarer: 0


Yahapp det har var jag efter träningen och duschen idag :) Idag var jag och maddis ensamma och lagade mat för mamma var på en förhandsvisning av " hamilton- i nationens intresse". Hoppas hon hade en trevlig stund :D Förr fick jag och Madeleine följa med på sånt och såg en massa filmer, men vi får inte det längre :( ska fråga varför ! Jag vill ju ocksåååååå! Men idag tränade jag mycket styrka och känner av träningsvärken redan nu även fast vi stretchade i typ en halvtimma. Men nu kom mammsen hem ska prata lite med henne om imorgon!
POK


Mot skola-

Den:2012-01-12 Kl: 08:46:00 / Vardag / Kommentarer: 0


jag idag. min buss går 5 över 9 :)


Outfit+ Facelook

Den:2012-01-11 Kl: 21:38:57 / Vardag / Kommentarer: 0

Denna dag var extremt jobbig, det var enormt svårt att gå upp imorse och jag var gråtfärdig av någon anledning. men jag satte på Vakna med The Voice och blev genast på bättre humör. Så jag och Linn traskade till bussen imorse och tog den till skolan och dagen var bra för att vara en skoldag :) Tur att jag är omringad av mysa och härliga vänner :) Även fast man saknar det gamla väldigt mycket också.  Efter skolan tog jag och linn 117 till Spångafolkan lämnade lite på posten och filmer och sedan gick vi hem därifrån och gick vidare till Limpans hem, där bakade vi lite och degade i soffan, mys !

Idag tog vi ner alla jul saker :'( julgranen är veck och allt är borta! men det skulle ju bort nån gång... Men jag tvingade mamma ha kvar stjärnorna i fönstrerna och ljusstakarna! vintern kan gärna försvinna men jag vill INTE ta bort julen ! älskar julen! gör inte ni ?Men nu ska jag prata vidare med älsklingen puss !

 dagens Outfitt!
 
Facelook today :)


JAG VAN !

Den:2012-01-10 Kl: 16:32:27 / Vardag / Kommentarer: 0

Igen... Haha ! Som vanligt började jag och Älsklingen ett spel igår. Wordfued! Vi slog vad om att den som van skulle få en massage av den andra på obestämd tid! man får altså säga till när man inte vill ha massage längre! Lyyyx :D haha jätte härligt ! och ett stort + är ju att Han är en suuuuuuper bra massör. tihi ! :) Och mitt sista ord var PC och CD för 36 poäng! Njuuter :D 177 mot 425, jag är BÄST !

Iaf kom nyss hem från Limpan, vi fick ta ett stopp där för att jag hade glömt nycklarna hemma så kom inte in. så vi gick hem till henne och åt mellis och nu om en kvart ska vi ta en tripp till gymmet! Skönt :) Men nu måste jag byta om! ska ringa älsklingen också! PUSS :D


Skolan NEXT !

Den:2012-01-10 Kl: 06:56:58 / Vardag / Kommentarer: 0

Herregud snart bär det av mot årets första skoldag- taggad? Njaaaah, inte direkt ;) Är super trött och vi börjar 08.10. Men jag ska inte klaga, får äntligen träffa alla vänner igen och ja det ska bli  roligt! lite roligt iaf :) vi hörs efter skolan, vet dock inte om jag ska träna eller ej, vi får se. puss !


Dö-

Den:2012-01-09 Kl: 21:56:47 / Vardag / Kommentarer: 0


Har precis plattat klart håret efter att ha tvättat det i en lång KALL dusch- haha ! Var riktigt svettig efter träningen idag och det känns som jag kommer ha träningsverk imorn. Skönt! älskar att ha träningsvärk, speciellt i ryggen och benen. Känns så härligt att man vet att man har jobbat hårt och att man får resultat för det! Imorn blir det nog träning direkt efter skolan om inget annat dyker upp. tar med mig träningskläder till skolan och så tar jag en tripp direkt med bussen till gymmet. hihi ! :) Ska sätta mig i soffan och ringa älsklingen och höra hur han mår och äta en apelsin! Och ladda inför morgondagen, hoppas att det inte blir någon riktig skoldag, för då kommer jag dö! hur F*N ska jag kunna ta mig upp halv 7 imorn? Kommer bli ett H******E. Sov lixom till halv 12 imorse... :(
Aja Puss !


Slöfock

Den:2012-01-09 Kl: 17:31:18 / Vardag / Kommentarer: 1

Efter jag skrev det senaste inlägget började jag fundera om jag skulle messa Paris och be henne komma över eller Limpan. Men så tänkte jag att jag skulle vila lite till först, och sen när jag tittade på klockan var den plötsligt 5 ?! Vafan hände? haha :) Tiden bara rann iväg och jag ska börja laga mat nu så den är klar när mamma kommer hem, vi måste äta innan vi drar och tränar tsm :) Ska göra något Thai Käk med kyckling och ris, Hoppas det blir gott!  Men man kan säga att jag har lugnt njutit av den här dagen bara av att inte göra något alls! Njut ni också !


Romme soon!

Den:2012-01-09 Kl: 13:09:14 / Vardag / Kommentarer: 1

Kom och tänka på en grej när jag vaknade imorse, (vid 12 tiden). Vi ska fan till Romme snart ! Med skolan och grejs, jag och tjejerna har redan bestämt vem man ska sitta med och vilka som ska åka ! haha :) Snacka om berädda!  Tror vi åker den 25:te Januari ? Något sånt är det iallafall. Har bilder från när jag senast var i Romme. haha är inte direkt nån värdsmästare på att åka skidor om man säger så, men jag lyckas stå och ta mig fram bra iaf :)

Idag är det sista dagen på lovet. ska bara chilla galet och mysa i soffan med Älsklingen på Linjen, saknar honom såå !


Sad ♥

Den:2012-01-08 Kl: 20:31:39 / Vardag / Kommentarer: 1

Idag har jag bara fokuserat på pojkvännen eftersom han åkte hem idag. Jätte jätte tungt, vi har haft en UNDERBAR vecka, och jag älskar honom så! Så just nu är det lite jobbigt att hålla tillbaka gråten, men han har nyss ringt och han har landat och håller på att få väskorna. Sen när han kommer hem blir det skype och webbning :)

Men iallafall, igår hade vi en riktig myskväll och tittade på två filmer: The Tourist och Bad teacher. The tourist var jätte bra, men den hade inte direkt kunnat varit dålig med tanke på skådisarna: Angelina Jolie och Johnny Depp. Kan inte bli bättre! Älskade filmen, jätte bra. Rekomenderas! Men Bad teacher- den sämsta filmen jag har sett på länge. Inte se värd alls :( Men jag hade en super kväll och natt tillsammans med älsklingen och jag hoppas att ni alla njuter extra nu innan skolan börjar. Nu blir det te och tv i väntan på att älsklingen ska komma hem. Puss !


Hemma

Den:2012-01-07 Kl: 16:22:31 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu är vi hemma igen, ikväll blir det bara en myskväll tillsammans eftersom älsklingen åker imorgon. Vi hade det jätte mysigt hemma hos malin (mammas kompis) vi fick bo i en liten stuga på tomten. Jätte mysigt ! vi spelade sälskapsspel hela kvällen och skrattade enormt mycket !  tyvärr funkade inte internett så bra så det blev inget bloggande. Men snart kommer nog mamma hem igen efter att ha handlat och då ska vi nog iväg till Spånga folkan och ika för film och godis. Mys ! :)  Men nu kom Pontus ut från en varm dusch, det är så jäkla kallt nu! så ska mysa lite med honom ! haha pus :)


Värmdö

Den:2012-01-06 Kl: 14:23:17 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu bär det av mot värmdö, tar med mig tuch paden men vet ej om internet kommer funka, håller tummarna !  spel listan är klar så det blir fiesta i bilen, sånt som bara jag lyckas med ! tihi :)Puss !


Lycklig ♥

Den:2012-01-05 Kl: 23:10:33 / Vardag / Kommentarer: 0

sorry för att jag inte har skrivit något ALLS på en vecka ? Gud vad jag känner mig dålig ! Jag hade ett underbart nyår med linn och pontus och vi hade det skit mys, mycket skrik och hoppande blev det när alla raketer skjöts upp i luften, Jag fick hade iallafall den bästa starten på det nya året med underbara människor, tror linn drog vid 4 tiden ? då blev det bara mys efter det :)

Hur ni haft en bra start på året ? Har eran vecka varit bra ?  Min har varit underbar ! igår va jag och älsklingen ute med vännner, men alla andra dagar har vi bara myst hemma! måste ta vara på tiden tillsammans juh ! ikväll var vi på middag hos mormor och morfar med släkten och hade en jätte god och trevlig middag :) Sen imorn ska vi till värmdö till mammas kompis och mysa, ska försöka ta med mig tuch paden så jag kan blogga lite, vi sover där och kommer hem någon gång på lördagen och då blir det bara mys. För älsklingen åker hem söndag kväll :( tiden går för fort ! njuter så länge det varar ! nu blir det mys i soffan och Hockey! puss :)

1 år och 4 måndager nu med dig ♥
på nyårs afton, under raketfylld himmel


Kalle och choklad fabriken

Den:2012-01-01 Kl: 15:55:20 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu blir det mys i soffan med älsklingen och familjen med Kalle och chokladfabriken, jätte mysig film. Hade en underbar kväll och natt igår och njöt av varje sekund, nu känner man sig nästan bakis. vi hörs sen! puss


RSS 2.0