Cross

Den:2011-10-30 Kl: 13:40:41 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom precis hem från Pontus crosstävling, va riktigt roligt men svin kallt :( Just nu är han där nere och duschar och sen när han kommer upp igen kanke jag tar en varm skön dusch eller så.. Fryser asset av mig! Men jag fick åka bakom pontus pappa och titta på allt som hände och sen fick jag testa att köra själv :) dock Linus (pontus lillebrors cross) eftersom jag är så kort, eller aa lika lång som honom :) Men det gick faktiskt jätte bra förutom i slutet då jag skulle bromsa och venne vad jag gjorde så crossen typ stegra lite och jag välte och den över mig, haha ! klant säger jag bara ! men igår hade vi en riktig myskväll och efter lite mys nu så ska vi nog till pontus mamma och käka middag ikväll! MYS ! :D Pussar !


SKåne next !

Den:2011-10-28 Kl: 18:41:10 / Vardag / Kommentarer: 0

Okej, rikig dålig uppdatering jag vet! men klockan halv 8 om en och en halvtimma drar jag till Bromma flygplats med mammis för att åka själv till skåne :D tihih ska bli skit kul och super mysigt ! Äntligen är det höstlov och jag ska sova extremt mycket och bara mysa med mig själv och Pontan! jaa, jag ska bo hos pontus i 6 dar blir det så jag kommer hem torsdag kväll och då blir det ännu mera mys med familjen, Ska också blogga hos pontus men vet inte riktigt hur det blir med bilder? för han har nog ingen bärbar data, får se om jag kan ladda upp ändå! Packningen är klar och är sjukt taggad! :) Jag och mamma åker tidigare till flygplatsen så vi kan shoppa lite på Taxfreen ! :) Men nu ska jag packa klart det sista i handbagaget och sen bär det av snart! tihihih, love you ALL!


myskväll tonight

Den:2011-10-21 Kl: 20:22:50 / Vardag / Kommentarer: 0

Ikväll sover hanna och limpan här vi har nyss ätit tacos och ligger nu i soffan och myser tillsammans, mina älsklingar åker ju snart till Thailand så det här blir lixom en liten girls night innan de åker! kommer sakna dom som fan ! nu blire girls talk och chic flic movies! puss :D

Saknar sommaren !


Khadaffi död !

Den:2011-10-20 Kl: 22:12:25 / Vardag / Kommentarer: 0

Äntligen!


Bokat biljetter nu!

Den:2011-10-19 Kl: 21:42:40 / Vardag / Kommentarer: 0

Drar till skåne nästa fredag! fiesta! fiesta! fiesta! :D ååååh längtar redan! kommer bli så mys och kul och grejer! Tihi! åker nästa fredag typ vid 21 tiden så kommer fram typ 22.00 men åker själv :( tur att man har mobilen laddad med MusiQ och grejer så man kan underhålla sig! en bok sen kanske? har faktiskt redan en bra. så det får det bli lite nyttig läsning och musik i en timma! Pusseeen :D


tänkt efter..

Den:2011-10-18 Kl: 19:25:38 / Vardag / Kommentarer: 0


 ......


Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna

Den:2011-10-17 Kl: 21:46:51 / MusiQ / Kommentarer: 0


Galej tjohej!

Den:2011-10-16 Kl: 18:55:58 / Party Time ! / Kommentarer: 1

haha glöm överskriften ^^ har fan varit så trött så jag inte har orkat skriva någon inlägg sen i fredags, vi hade skit skoj men jag sov bara 1 timma från halv8 till halv9 haha smart chey ? Så igår va jag "bakis" och jag, nermina,hanna, alex, adam och kalle typ låg i sängen sofforna och gjorde ingenting till typ klockan 2 och då drog alla hem och jag och hanna kilade vidare till henne :) hon hade ff så vi myste lite dära och typ degade i soffan med lerre och lite annat.. :) Sen blev jag hämtad av mamsen och vi åkte vidare till några vänner och åt middag där och sov över också, var helt seg så sa typ ingenting och det blev bara soffa soffa soffa tv tv tv deg deg deg :P blev också skit hes i fredags så jag låter som en kratta! usch ! :( Men kom precis hem från hanna, bor fan där? men nu blire middag sen sängen! Puss!


Fiesta!

Den:2011-10-14 Kl: 18:03:32 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Okej nu dras det till ilpan för att käka med älsklings tjejerna, sen drar we back to here och då blire fiesta !!!


Hannah time

Den:2011-10-13 Kl: 18:11:29 / Vardag / Kommentarer: 0

Sitter med hanna i soffan efter en ganska jobbig dag med skit mycke drama. Vi har burrat ner oss i soffan med ett duntäcke upp till halsen och tittar på sex and the city 2, på våra nya 3d tv :) Jätte mysigt! vi ska snart börja laga mat för vi är ensamma hemma och sen ska vi prova kläder och dunka musik tills imorgon :D aa det är typ våra planer,, Sorry för att jag inte har bloggat.. riktigt dåligt av mig ! hope your still alive :) PUSS!

ÅH SÅ JÄVLA SEXIG, MAX RYAN !


Studiedag !

Den:2011-10-11 Kl: 09:41:58 / Vardag / Kommentarer: 2

Åh  vaknade lite halft nyss och måste nog gå upp...Ska ju hem till hanna och äta frukost med girlsen och om jag inte kommer iväg snart kommer jag dö på vägen :P Men jag ligger fortfarande kvar i sängen och orkar fan inte ta mig någonstans... tror jag sover typ till 10 iaf så får de vänta :D haha *elak* ;) Vi får se.. Ska iaf se till att någon gång idag Svara på några frågor jag har fått på bloggen! dags nu.. kommer nog inte svara på alla men några iaf ! :D chiaaaaooo.


Små shopping !

Den:2011-10-10 Kl: 21:08:44 / Shopping ! / Kommentarer: 1

Efter skolan idag drog jag hanna och Linn upp till vällingby för hanan skulle köpa hårfärg och färga ikväll! Åh va fin hon kommer bli! Tror linn ska färga hennes hår vet inte riktigt? de ska sova med varandra ikväll och jag skulle egentligen varit och sovit hos hanna, men jag hade så sen träning idag (kom nyss hem) så jag tackade nej och mina små älsklingar blev jätte ledsna :( Hur ska mina kycklingar klara sig utan mig! haha neej men jag ska cykla över till dom imorgon efter jag har vaknat duschat och klätt på mig för vi har studie dag! yippie! :D Behövs VERKLIGEN ska jag säga er! fyfan vad skolan är jobbig, måste plugga spanska typ hela dan imorn också... har spanska prov på onsdag!
Men iaf, vi åkte till vällingby efter skolan och då köpte jag även ett KNALL rött läppstift från Maxfaktor och sedan en svart ögonkugga (som ser vit/silvrig ut på bilden) som är JÄTTE glittrig! ååååh äntligen hittar jag en perfekt ögonskugga! Så imorn blire prov sminkning med Hannish och Limpan till fredag! måste testa vad som är snyggast ;) haha, nu ska jag kila ut och titta på Svenska Hollywood fruar! Pussar!


Släkt kalas !

Den:2011-10-09 Kl: 22:16:47 / Vardag / Kommentarer: 0

Yes har varit på släkt kalas! Mina sysslingar fyllde 11 och 17, jätte mysigt att få träffa dom,  men de bor lite långt bort så vi träffas bara få födelsedags kalas. tyvärr :( Men det var kul och mysigt att träffas igen :) Så dagen såg typ ut såhär satta klockan på 9 gick upp, ät en macka och sedan bytte om och drog tsm med mamma till gymmet och tränade en timma. På något sätt kom vi inte hem igen förns typ 12 ? Men aja så åkte vi hem fixade oss och sen iväg vid 2 och hämtade mormor och morfar och sedan forsatte färden i mer än en timme till kalaset :)
fasst jag älskar att åka bil på natten.. så hemfärden var jätte mysig, alla lampor längsgatorna den kalla kyliga bilen :) gick tom. med på att stoppa och handla påvägen bara för att jag älskar att åka bil i mörker... haha gud va konstig jag är! Ska sova nuu, PUSS :D


Haha- Äger hanna!

Den:2011-10-09 Kl: 01:07:48 / Vardag / Kommentarer: 1


Åh vad jag är bra !!! :D


Nails

Den:2011-10-08 Kl: 21:22:39 / Nails / Kommentarer: 0

Nya naglar nu! Åh är så nöjd :) Skit fina blev dom tycker jag :$ ! Svart, fransk manikyr! Fint vaaa ? :) hehe lägger upp bilder på naglarna och sen ska jag dra en soffliggare med mys ! hörs imorn loves!


Mys kväll ♥

Den:2011-10-08 Kl: 00:06:40 / Vardag / Kommentarer: 1

Mamma är på fest ikväll/inatt så idag har jag och maddis varit hemma själva! eller på kvällen, vi fixade plock middag med tacos och annat och sen gjorde vi en jätte god lite nyttigare marrängsviss Utan grädde och skit :) Tipp topp, Så snart ska vi gå och lägga oss och inatt sover vi båda i Mammas säng eftersom maddis vill det ! och det klart jag gör det då :) Sen är det mysigt att för engångs skull ligga i en  STOR STOR STOR säng! ska bara fixa till mitt rum och bortsta tänderna och kaske plocka undan allt från bordet så ska vi nog gå och sova, är super  duper trött! Men har svårt och sova! är så himla taggad inför nästa fredag! det ska bli så roligt och mysigt med alla som kommer ! KAN INTE SLÄPPA TANKARNA OCH PLANERNA ! bajs, SOMNA NATHALIE!

CHiaaoooo
Syskonkärlek ♥

 Älskar dig Lillasyster ♥


Provocerande skit

Den:2011-10-06 Kl: 19:20:06 / Vardag / Kommentarer: 0

Jag fick en komentar för inte så länge sen där en tjej frågade mig varför jag inte skriver som många andra, provocerande saker. tex när jag har bråkat med någon. För det är faktiskt så att just nu är det ganska mycket jobbigt skit omkring mig och andra vänner! Och det är förståss jätte jobbigt :( både för mig och mina vänner !
Men innan jag började 8an bestämde jag mig för att vara mogen. 7an var ett rent helvette med bråk och skit och jag vill inte tillbaka till den perioden så jag tittade bak på det jag gjorde fel och nu försöker jag ändra på det! bli bättre på att förlåta, säga min åsikt, vara ärlig, inte vara bitchig och det viktigaste att inte vara provocerande och tex ge bitch blickar! Den tiden är över och den borde vara för alla! Men vissa tycker fortfarande om den mer, åh vad ska jag säga? "omogna stilen". Så jag har bestämt mig för att bara gå vidare som inget har hänt när saker händer, Nån kallar mig bitch. Aha? personen tycker inte om mig och bad for her/him för då känner den inte mig helt enkelt! :)
Och livet har blivit så mycket roligare när jag bestämde mig för att se allt positivt istället lixom, och det borde alla göra!

Men nu ska jag fortsätta prata med Adam om feest och sen ska jag äta thai mat mamma kom hem med..... TIHI :D och så hörs vi sen!

Jätte ful bild jag vet !


Im glad you came- r3mixx

Den:2011-10-03 Kl: 21:35:08 / MusiQ / Kommentarer: 0


2.00
 


-

Den:2011-10-03 Kl: 09:17:30 / Vardag / Kommentarer: 0

Dar till skolan nu, puss !


Titta vad som stod i vardagsrummet..

Den:2011-10-02 Kl: 18:58:55 / Vardag / Kommentarer: 0

när jag kom hem :O
 En 46 tums 3D tv från samsung :O och en Pekplatta också från samsung. Som en Ipad Fast samsung och mindre, topp topp :)
Nu ska jag äta riktig höst middag i min nya mjukis dress! puss 


Mys kväll

Den:2011-10-01 Kl: 22:34:03 / Shopping ! / Kommentarer: 0

Sitter i soffan med verkande fötter och myser med familjen. Jätte mysigt! Plus att jag ligger i min nya jätte mysiga tjock tröja från h&m. Jag, Hanna, Nermina och Linn var nämligen och shoppade i Stinsen i.....4 timmar typ.  Det var jätte mysigt och vi hade jätte kul och det blev mycket shoppat! Smink, smycken. koftor, tröjor, nagelack och lite annat :) Sen blev den lunch, lite sushi !

Sorry för att jag inte bloggade igår men jag hade Hanna, Limpan, Martin och Alex här :) vi myste och tittade skräckisar och jag har ÄNTLIGEN hittat min SLADD! :D eller städerskan hittade den... Så nu är jag jätte glad och ska fortsätta fotta kläderna jag köpte igår har bara fottat smyckerna och sminket!

Snart kommer hannish över och ska sova här inatt, troligen ska vi ha en liten tjej kväll med girl talk och sen ska jag fan ta och sova... sista natten man får sova så länge man vill.. sen är det skola igen F U C K.
Nu ska jag sörja CHIAO
 
 
Gårdagens outfitt:


RSS 2.0