6an- del 2

Den:2011-09-29 Kl: 20:35:32 / Vardag / Kommentarer: 1




 Fortfarande ingen sladd.. hittar den inte städerskan kommer imorn, Hon MÅSTE hitta den !
njuuuuuuuuuuutt...


suck

Den:2011-09-28 Kl: 20:40:29 / Vardag / Kommentarer: 2

Skit dålig update jag vet! Men jag kan inte hitta min jävla mobil sladd till datan! ååååh ligger kläder överallt i hela rummet och ligger i sängen framför datan även fast jag har en massa att göra ! Varför ligger jag här? Omg jag vet inte! upp och hoppa Nathalie och gör det du ska och leta sen fram din jävla sladd! och jaaa du kan ha mjukis på dig imorn! och så kan jag va så skyrra att jag lägger upp typ några bilder från 6an då tiderna var som bäst? Det blir väll tipp topp eller ? :D aa bra!
haha, ni kommer dö! vi hörs sen Puss å kram hela dan!












Godnatt ♥

Den:2011-09-27 Kl: 22:40:50 / Vardag / Kommentarer: 1

Har pluggat sen Wiktor gick hem.. fyfan säger jag bara. Åttan är ett rent helvette säger jag bara. Äckligt mycket plugg. bryter fan ihop snart. ser ni hur röda mina ögon är eller? fuck. BAJS.
Går och lägger mig nu. Puss bitches !


FIESTA!

Den:2011-09-24 Kl: 20:56:09 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Haha är hos hanna.... igen?! Haha som vanligt, visst ? Bor ju typ hos henne. Mitt andra hem :) Är som hemma här. Vi fixar oss just nu hemma här, linn e också med btw. Vi har ff Och ska snart börja mysa och halv festa! Tror vi kanske ska gå ut och klöpa dricka snart och sen blire talk på altanen och några kanske kommer över? Love FF :) Inte bara för att man kan göra vad man vill. Utan man lixom känner sig lite fri och det är as skönt :D Nu tänker ju vi inte röja runt i hela huset och bjuda en massa folk så det är lugnt.
eller.....? ;)


Hannas place

Den:2011-09-23 Kl: 18:38:40 / Party Time ! / Kommentarer: 0

Är hos hanna och kommer vara här hela kvällen med Linn och Ellinor :) Ska bli jätte mys och vi ska små festa och ska snart ut och äta något och sen kanske träffa några? vi Har iaf typ 5 filmer som vi ska titta på kvällen. Sen blire mys på altanen :) Vi höres imorn igen PUSS!


Wanties Höst.

Den:2011-09-20 Kl: 22:24:48 / Shopping ! / Kommentarer: 1


Ååååh vill vill vill ha ! Ska nog åka någonstans och köpa rubbet nu ! Haha ;) Men ååh Ögon orgasm!
Men nu ska jag sova och drömma om min nya garderob.... Puss !


A.R.G

Den:2011-09-19 Kl: 20:54:10 / Vardag / Kommentarer: 1


Ååååååååååh blääää vad arg jag är på en viss person! Som helt plötsligt kommer från igenstans och drar upp mitt förflutna som jag för ett tag sen lagt bakom mig och gjort allt för att glömma! De dagarna, veckorna månaderna, året , Som jag ägnade åt denna person som helt plötsligt försvann när den inte fick som den ville och även fick det låta som mitt fel även fast jag inte hade gjort NÅGOT nu är det helt plötsligt okej att komma tillbaka?! Och när jag besvarar det han skriver slutar han igen och nu har vi inte pratat på  några dagar igen och så kommer värsta medelandet om älska och bla bla bla. FALSKT ! kom inte tillbaka om du inte är redo att satsa. Eller vänta? Kom inte tillbaka alls ? :D  Du kan bara dra åt  H*****E. Åh så trött på killar vill bara tillbaka till den varma och trygga famn jag hade bara för 3 månader sedan.. det skulle ha varat i precis ett år nu. Men jag vet att det inte fungerar och jag är så rädd att falla tillbaka i den mörka gropen som jag under sån lång tid jag satt fast i.
 
FUCK YOU :D

Till dig T.
Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.


Suck.

Den:2011-09-19 Kl: 09:06:14 / Vardag / Kommentarer: 0

Snart tar jag bussen till skolan för 1 lektion.... Fy fan va onödigt. Vi har halv studie dag och min halva klass har lektion på morgonen.. suck säger jag bara . Och vi har SVENSKA med Kickan.. Det känns ju lagom kul sådära -.- TRÅK. Men det är bara att åka dit och sen åker jag hem igen för att plugga medans Linn och Hanna typ skulle till Vällingby och Bromma blocks? Men känner inte riktigt för att åka någonstans över huvudtaget i det där Piss vädret! :( Så det är lika bra att jag Åker hem direkt igen och myser i Soffan, kanske ringer hit någon. Vi får se, det är ju just sånna här dagar man ska ha en pojkvän som bor nära som bara kan komma över och så har man en hel mys dag framför sig... Åh AVIS på alla tjejer där ute med sånna killar! Njut babes :) Idag får det bli myskläder, svarta leggins svart linne och vit tjocktröja och skinnjacka på det. MYS ;) När jg kommer hem blire nog onepiecen eller mjukis med sockor och mys tröja... det är verkligen höst väder så det är lika bra att satsa fullt ut! Haha Puss :)


Godnatt ♥

Den:2011-09-17 Kl: 23:45:00 / Vardag / Kommentarer: 0


Shoppi shoppi!

Den:2011-09-17 Kl: 17:00:20 / Vardag / Kommentarer: 0

Kom precis hem från Barkaby autlett *stavning* ? Det blev nya tränings kläder 1 tjocktröja och nya dansskor! Behövdes :D Åååh så glad ! Gårdagen var jätte mysig och vi tittade på Paranormenal Activity 2... Äntligen vågade jag. Men tycker att 1an är läskigare fast fy fan.... den är inte mysig alltså.. Men direkt efter att alla hade stuckit hem idag så drog vi direkt till Barkaby autlett och shoppade. Snart bär det iväg mot min mosters Place där jag och maddis ska sova inatt... Åh ska bli så skönt att komma bort lite. För just nu känns det som det har varit en regnstorm i hela hjärnan och att den håller på att sätta allt på plats igen :P Är jäättteee trött så ikväll blire en mys kväll med massor med godis och film så. Sen blire träning och plugg på Söndag! Yesbox, livet är bara en planering just nu! Men ändå flyter allt på som det ska!

CHIAO! :D
 


Mys kväll

Den:2011-09-16 Kl: 20:23:29 / MusiQ / Kommentarer: 0

Atm står jag och hanna i bh och trosor och håller på att klä om och fixa oss inför kvällen. Vi är hemma hos mig och snart kommer några grabbar och Linn över så ska det bli en riktig mys och awsome kväll ! :) hanna ska även få hennes presenter idag, hoppas hoppas hoppas att hon kommer bli glad! men nu ska vi ut och göra lite privata saker innan killarna kommer ;) Haha nej men vi ska iväg och möta Alexus :D Pusseeeeen!


HAPPY BIRTHDAY !

Den:2011-09-15 Kl: 16:15:23 / Vardag / Kommentarer: 0

Jag vill bara säga ett STORT GRATTIS till min underbara HANNA ! :) Älsklingen min fyller äntligen 14 år nu! Så det blir dags nu att sluta mobba Hannish för att hon fortfarande är 13 fär nu är hon inte det längre ! :D
Men alla grattar hanna nu på facebook eller skicka iväg ett mess
För min hanna har inte skirivt in nr hon fyller på fb.. så ingen vet om det!
HAHAHA! åh... suck hannish :P
 ska jag dra iväg till gummet med limpan
PUSS :)


Vällingby

Den:2011-09-14 Kl: 19:37:25 / Vardag / Kommentarer: 1

Idag direkt efter skolan åkte  jag och Limpan upp till Vällingby tillsammans för att köpa det sista till Hannas Fölsis imorn ! åååååh min baby fyller år imorgon! Och på fredag blir det lite fiesta hos mig med några Dels för att fira hanna och för att det är mys ! Så det blir nog Jag Hannisen såklart, Nermina och Limpan sen några killar också! Tipp Topp kommer det bli :D

Btw. Asså OMG det ligger ett stort kolsvart molntecke över hela spånga just nu typ? Ska det bli storm eller ? :O Molnen kom typ hit på 3 sek och nu är det helt kolsvart ute? :O Usch va läskigt... Men nu lägger jag in en bild jag tog på buss-sationen i v-by på min outfitt idag, jeans rosa tjock tröja och skinnjacka. så ska jag fortsätta planera med limpan och prata med pontisen! :) CIAO


smook weeeed !

Den:2011-09-12 Kl: 22:15:44 / MusiQ / Kommentarer: 0



Hemma från Göteborg!

Den:2011-09-11 Kl: 21:02:01 / Vardag / Kommentarer: 3

Är hemma nu. Ska nog snart försöka fixa någon middag att äta.. Har haft en awsome helg och det var skönt att komma bort från allt. Ni vet idioter, drama och avundsjuka? Jätte jobbigt och tar på krafterna hos alla! Så en as skön helg på fint hotell, massage, Liseberg och shopping löste allt! :D så nu bjuder jag på en massa bilder och sen blire läxor och plugg och kanske lite mat? Haha puss på er alla!

Njuuuut babes !

Shoppingen:

Pälskrage till skinn jackan :)

Stickad tröja med lite slitna hål! snyggt !


Mys kväll.

Den:2011-09-09 Kl: 21:22:44 / Shopping ! / Kommentarer: 2

Sitter hemma med mammsen och lillasystern i soffan just nu och har haft en ganska omskakande dag. Men har varit med Hanna min Ängel hela dagen. Älskar Henne och är lycklig lottat som har henne. Nu ska vi sätta på en film och jag ska bara sjunka ner i soffan ett tag och inte tänka på något. ska nog ta en dusch snart eller ett bad.. Och imorn taggar jag till Göteborg med familjen så att ni vet det :) Imorn ska vi till Liseberg och så ska vi bo på fit hotell och med spa och shopping på söndag. Kommer hem på söndag också så jag bloggar då.

Puss på er, glöm inte att ni är fina vad än någon annan säger.
Gårdagens oufitt.

En ring jag köpta igår med Linn påväg in till stan! Jävla snygg!

En mag hoodie jag köpte i helgen. idag blev det den och ett linne och leggins som gällde.


Skola-

Den:2011-09-08 Kl: 08:46:33 / Vardag / Kommentarer: 0

Nu taggar jag över till linn, ska bara fixa min väska och sen blire skola då. Dagens outfitt är tubtopp instoppad i ljusa jeans! Love it :) 
Chiao
 


Den:2011-09-07 Kl: 21:16:37 / MusiQ / Kommentarer: 2


Det här är riktigt jobbigt att titta på men det är jävligt coolt. Han är jävligt tung och stark snubbe. Helt galet bra är han. Man ska lära sig uppskatta sig själv och älskar sig själv. För mig tex är det jätte svårt och jag har grymt svårt att tycka att jag själv är bra osv. Har jätte dåligt självförtroende, men det är något som bättras, men det går upp och ner och är jätte svårt, tycker jag. Men det är bara att se allt bra och inse att man faktiskt räcker till!
Love you all ♥


Rubrik?

Den:2011-09-06 Kl: 19:16:10 / Vardag / Kommentarer: 0

Men tjena bloggään :) Idag vare " Min middags dag" som betyder att jag gjorde dagens middag :) Blev Bullgur sallad med pannbiffar med grejs i, det var gott tycker jag ´men var inte så hungrig. Men Hur mår ni? Jag mår iaf helt okej, min förskylning är långt ifrån borta men det går snart bort. Hoppas jag.... Ska nog plugga nu, fy fan säger jag bara Alla säger att 8an är tung men såhär tung? har super mycket läxor så jag inte ens kommer ihåg och vet vad jag har? Glömmer lixom bort allt bara för att det är så mycket. Och mer blir det ! + betygen och allt känns ganska piss just nu rent ut sagt och inget blir bättre av att man inte alls trivs i sin klass... Jaja vi höres imorgon och kanske efter idol? Måste titta på det! Älskar uttagningarna ! elektropop !
CIAO ;)
   


Dagens Outfit.

Den:2011-09-05 Kl: 22:02:19 / Outfit / Kommentarer: 0

Bjuder på Dagen outfit innan jag hoppar in i duschen och sen ner i  min underbara säng ♥


How to love ?

Den:2011-09-04 Kl: 22:26:29 / MusiQ / Kommentarer: 0

"You had a lot of moments that didn’t last forever
Now you in this corner tryna put it together
How to love"


"You never credit yourself, so when you got older
It’s seems like you came back ten times over
Now you’re sitting here in this damn corner
Looking through all your thoughts and looking over your shoulder"


shopping.

Den:2011-09-04 Kl: 21:08:24 / Shopping ! / Kommentarer: 0


Det här handlade jag förra helgen och dessa klackar använde jag hela dagen igår, de är 12 cm höga och sprang runt och dansade och upp och ner för trappor osv! :) Älskar dom! De är såå fina! Äkta skinn också! :D löööve it ! Reste är också sååå fint! + köpte en skinn jacka, visst är den snygg? Den är lite mörkare i värkligheten men tycker jätte mycket om den. Ska fiixa en päls krage som jag ska sätta på den ! super fint och modeeee! ska in i duschen nu! Puss


Fest.

Den:2011-09-04 Kl: 03:53:33 / Vardag / Kommentarer: 0

heeeej alla super söta killar och tjejer! 
Sitter just nu i hannas rum med fixade mysiga sängar med massor av kuddar och med myskläderna på. Är SKIT trött. Som sagt serveade jag och hannisen på 50 års fest ikväll. Eller rättare sagt hela kvällen och Natten? Från klockan 6-4.. Nu altså. Vi har serverat mat, efterrätt, sprit, fixat musik, dansat, och MYCKET mer. vi hade även egen bar där jag och min babe stod i typ 4 timmar och gjorde Margaritas, moscow mule, Teqilas, gin tonic, lime och vodka och mycket mycket mer! Det var super kul och funderar på att bli bartender och gå kurser senare? Fick lära mig massor av drinkar och olika sprit sorter och blanda osv osv.. Samtidigt som folk trodde vi var 18 och gjorde massor av drinkar till oss? Så fick smaka. Jätte roligt! Alla vuxna var as packade och en speciell började faktiskt stöta på mig ordentligt typ tog mig på rumpan pussade mig osv :O Så fick man ju  höra hur "jävla snygg, sexig, het söt underbar" Man är ;) haha riktigt roligt var det iaf. Man skulle fan spelat in allt som hände ikväll så dom fick se att dom faktiskt försökte pussa en 14 åring och dansade som en apa, hällde ut sprit lite överallt, krossade glas osv ;) Riktigt roligt hade det varit! Och eftersom alla var så packade så ställde vi fram ett glas till dricks så nu har vi samlat ihop typ 100 spen eller något bara, någon lade till och med ner en 500ing men så tog han tillbaks den och lade ner en 20 istället ;) Synd! :P Men nu blire mys med kladd kaka och grejer! Ska även lägga mig och massera mina fötter, 6 timmer i 12 cm klackskor tar på än! Vi sprang ju ut och in och upp och ner hela tiden! Så mina fötter förkänar lite mys! PUSS På  er!
Sleep tight lovers


MusiQ

Den:2011-09-02 Kl: 11:03:44 / MusiQ / Kommentarer: 4


Dagens Outfitt, ska sätta en mössa på huvudet och sen är jag klar ;) Älskar den gamla låten,
Chiao babes !


Vakna med The voice

Den:2011-09-02 Kl: 09:42:55 / Vardag / Kommentarer: 0


Satte väcka klockan på 6.20 imorse för att gå upp då eftersom jag börjar klockan 8 på fredagar, men vaknade och hostade som en skata, så fick stanna hemma idag med. Men städerskan kommer hits och städar så då drar jag till mormor och är där. Men just nu ligger jag i soffan och har tittat på Vakna med the voice som jag fullkomligt ÄLSKAR. Det är skönt avslappnat och toppen att lyssna på på morgonen, Och nu när martin björk är med äre SKIT bra, han lyfte hela programmet tycker jag och nu äre mycket bättre än innan! Och han är GRYMT snygg ! eller vad tycker ni?
Chiao!

MUMS :)


Nails

Den:2011-09-01 Kl: 21:39:38 / Nails / Kommentarer: 2


Bjuder på olika naglar jag har gjort dom senaste veckorna, har ju förståss gjort flera på olika folk men har tyvärr inte kort på alla :( Nu blire borsta tänderna och fixxa mig med krämer osv innan det blir säng dags för mig, Måste lägga mig tidigt inför imorgon, kanske ska till skolan och börjar 8.... Chao!
Mammas naglar:

Gamla naglar :)

Mina gamla naglar, just nu har mamma lika dana fast med mörk brunt underlack! Syggt!
mina nuvarande, dock inte riktigt klara!


KLADD KAKE OLYCKA !

Den:2011-09-01 Kl: 17:52:19 / Vardag / Kommentarer: 2

Usch har legat hemma sjuk hela dagen och vill just nu bara sova, men kan inte göra det.. har precis målat naglarna och HATAR att inte kunna sova på nätterna, Men vad har jag gjort idag då? Aa typ ingenting! Vakande sent, ringde pontan som också är sjuk och pratade länge, sen lade jag mig i soffan och låg där ett tag innan jag fixade Frulle som blev en STOR kopp The och en macka, fick inte i mig mer så fokuserade på att dricka varmt med honung, Mums :)

 Sen så skulle jag baka 1 kladdkaka i muffinsform bara till mig då, men det gick HELT åt pipan, det blev för mycket i muffins formen så allt rann ur formen och igenom gallret i ugnen så när jag kom ner och skulle titta till en så låg det lixom en kaka på botten av ugnen och muffins formen som fortfarande stod kvar på gallret var helt sne och nästan inget var kvar i den. Så jag hivade fram en talrik på bänken och tog en stor järn stek spade och öppnade ugnen och tog upp kladdkakan på botten och slängde den¨up på fatet. Men den höll ^^ Det såg ut som en mini kladdkaka, helt rund och så MEN botten var helt bränd så stängde av ugnen och började as garva så är ännu hesare nu :P Sånt Händer BARA mig och hanna typ <3 TIHIHI :D PÙSSAR
 


RSS 2.0